Amrabat ile mücadele edebilecek oyuncu Serkan olabilir ancak. Yani kafamda öyle şekilleniyor.. Sürekli kovalayacak, hızlanacak vs.. Glowacki son maçta çoğu oyuncudan fazla efor sarf etmişti o yüzden yazmadım. Celustka ile başlayıp 70. dakikalarda eğer 1-0 mağlup durumda olursak Mustafa'yı alırız oyuna (!)
Geçen senenin 2. yarısında ki ve bu seneki Serkan şuan ancak Samsunspor'da ilk 11 başlayabilir.. Toparlanmış bir Serkan düşünerek yazdım, düzelecek inşallah ama bu hallerine daha fazla tahammül edemiyorum....
Celustka'nın kademe bilgisi ve top kullanma becerisi Serkan'dan çok daha iyi lâkin daha süratli olduğunu hiç zannetmiyorum...
Hocam o sürat geçen sene hiç işe yaramadı, bırak Ambarat'ı, Ozan İpek veya başka birisi de Serkan'ı pert etti...Serkan son 2 maçta orta sahada gözüme girdi...Artık sağ bek oynamasın, orta saha oynadığında takım daha az açık veriyor...
bu sene ligteki ilk kritik macimiz.. kazanirsak lige ciddi sarilacagiz.. kaybedersek sahiden cok seylerin baslangici olabilir.. insallah kazanirz ve devre arasina cok ciddi iddiali girer ve ona gore transferler yapariz
Serkan'ın yedek kalmayacağını düşünürsek; sağ bek olarak mı orta saha olarak mı oynamasını istersiniz?
Sağ açıkta aldığı her topu geriye attığı zaman kafamı koltuklara vurduğum anları düşününce, sağ bek diyorum. Yanına da stoper olarak Celustka'yı koysak biraz daha rahat olabilir. Tabi böyle bi dizilişin çıkma ihtimali sıfır.
Yorum