serkan - aykut ikilisinden colman - zokora alternatifi denense
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
hemde stoper gibi riskli yerdeİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs semih kayayı oynatıyor biz niye Ereni oynatmıyoruz ?
Yorum
-
Taraftarlar olarak lig maclarina konsantre olamiyoruz,bunun nedeni nedir?
Daha sonrada takim puan kaybettigi zaman veryansin ediyoruz,bu böyle olmaz.
Hadi yarinki mac bayram nedeniyle az ilgi görüyor,daha önceki maclarda da durum ayniydi.
Taraftar ve takim olarak toparlanmamiz gerekir,aksi takdirde lige sarilamayiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
.....
Galipken oyuna almak zor iş mi anlamıyorum. 2 farklı maçlarda sok Eren'i bir gol yersek bile Eren'i kazanırız belki.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs semih kayayı oynatıyor biz niye Ereni oynatmıyoruz ?
Bu forumda Onur içinde aynı şeyler söylendi. 1 tane hatalı gol yese bile geleceğimizi sağlam temellere atmış oluruz diye ve Onur Türkiye'nin en iyi kalecilerinden birisi şuanda.
Yorum
-
İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimle ilerde press yapacan, şu an senin kadronda ilerde press yapacak tek oyuncu Halil. Volkan mı press yapıyor, ya da Adrian, ya da Burak bu üçü de hazırcı tipler. Burak arkaya atılan toplarda etkili oluyor, başka da varyasyonlarımız yok. Ben artık rakiplerin bizi çözdüklerini düşünüyorum, bu taktikle devam edersek işimiz çok daha zorlaşacak.
Bunu teknik heyet saglayacak. Aksi taktirde kesik yerler. O kadar.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Zor mac eren,kayseri bize hep ters geliyor.İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuan kaybı falan öyle bir ihtimal yok. Ne yap et, kazan.
Yogun mac trafigi,hücumda yasadigimiz sikintilar puan kaybi ihtimalini ortaya koyuyor.
Tabiiki fb ve gs nin puan kaybettigi bir haftada kazanmamiz cok ama cok önemli..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor mac eren,kayseri bize hep ters geliyor.
Yogun mac trafigi,hücumda yasadigimiz sikintilar puan kaybi ihtimalini ortaya koyuyor.
Tabiiki fb ve gs nin puan kaybettigi bir haftada kazanmamiz cok ama cok önemli...
Kesinlikle öyle. Bu maci gercektende kazanmaliyiz. Sahaya en iyi 11 cikmali. Kayseri'de dikkat edilmesi gereken oyuncu Amrabat. Duran toplarada calismak lazim. Umarim calisilmistir.
Baskili oynamaliyiz.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maca hizli ve baskili baslamaliyiz. Hatta mac boyunca Kayserispor'a top bile yaptirmamaliyiz diye düsünüyorum.
Sakin, disiplinli ve sabirli ama 90 dakika pres yapan bir takim görmek istiyorum ki, buda bize galibiyeti getirir zaten.
Benim bu mac icin ideal on birim söyle...
-------------------------Tolga-------------------------
Celustka--------Giray-------------Glo--------------Cech
-------------Aykut--------------------Colman-----------
Burak--------------------Adrian------------------Volkan
--------------------------Halil--------------------------
Yedekler:
Onur, Mustafa, Ferhat, Zoko, Eren, Alan, Serkan
Insallah kazanip yolumuza devam ederiz.
Rakiplerin puan kaybettigi haftada riske gerek yok bence.
Ilk 11 söyle olmali...
-------------------------Tolga-------------------------
Celustka--------Giray-------------Glo--------------Cech
-------------Zoko--------------------Colman-----------
Burak--------------------Adrian------------------Volkan
--------------------------Halil--------------------------
Onur, Mustafa, Ferhat, Aykut, Eren, Alan, Serkan
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 21:17.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum