Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Defans dörtlümüz belli, Cl maçlarındaki dörtlü. Ortasahada eğer iki oyuncu bırakırsak kusura bakmayın ama Ambarat otobana çevirir orayı, ayrıca Furkan ve Gökhan Ünal gibi arkaya iyi sarkan oyuncuları varken ikili ortasaha oynamak intiharla eşdeğerdir. Bu maçta önemli olan takım ve kademeli savunma, bu da ancak takım oyununa uygun oyuncularla sağlanabilir. İleriye dizdiğiniz 4 hücumcuyla takım savunması filan yapamazsınız .Bknz.Antalya maçı.Çok hücumcuyla oynamak çok pozisyona gireceğiz anlamına gelmiyor malesef.Antalya maçında 5 hücum özellikli oyuncu varken pozisyona dahi giremedik neredeyse.

Biz ne zaman sakatlıklar vs . başka nedenlerle Engin-Selçuk-Colman üçlüsünü bozduk o gün bugündür oyunu domine edemiyoruz. Şu an elimizde bunu yapabilecek 3 oyuncu var. Aykut-Colman ve Zokora. Serkan iyi hoş koşuyor mücadele ediyor ama top hücum anlamında ayağına geldiğinde ben şahsen kendisinden bir şey beklemiyorum ve beklediğim gibi de çoğu pozisyon heba oluyor. Ama top Aykut'un ayağına geldiğinde her an derinlemesine çok güzel paslar çıkarabileceğini biliyorum. Bknz.Benfica maçı, Bknz.Antep maçı.

Ama şunu da unutmamak gerekir ki bu takım neredeyse 3 günde bir aralıksız maç yapıyor, evet oyuncuları dinlendirmek şart ...Fakat dün ve bugün yaşanan puan kayıplarından sonra yarınki maça çıkabileceğimiz en iyi ve kaliteli kadromuzla çıkmak şart. 7 puanlık maç. İnşallah kazanırız.
    Çok güzel özetlemişsin abi. Bende sana katılıyorum. Sadece Colman'ı ve Adrian'ı hoca dinlendirebilir belki. Ayrıca Aykut'a ayrıca bir parantez açmak istiyorum bu çocuğun üstüne gitmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Milli macmi var?
      11-15 kasimda milli maclar var,lige ara veriliyor.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Maçın önemi çok büyük. Galibiyet serisine ligde başlamamız lazım. Gaziantep'te attığımız golün bir anlamı olmalı

Yorum

• Bende ikili orta sahadan vaz gectim an itibari ile. Aykut-Zoko-Colman üclüsü olmali...Önlerinde Adrian, Burak ve Halil. Golü atariz bir sekil bence. Önemli olan gol yememek.
          En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 22:53.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Alanzinho bütün maçlara sonradan girsin lütfen

Yorum

• Kayserispor takımının orta sahası ve hücum hattı iyi.Ama defans ve kalede sorunlar yaşıyorlar hücum hattımızın gününde olması demek maçı erkenden koparmak anlamına gelir diye düşünüyorum
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• adrian mirjrjryjvjwwywyzki den patlama bekliyorum.

burak a arkadakilerinde iyi destek olması lazım, şu uşağa yüklüyoruz bütün yükü, adrian halil özellikle henrique reyiz... başlayın artık.
                En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 23:05.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kayserinin ne oynayacagi belli hucumda sadece ve sadece amrabata bagli kalacaklar...

4 savunma arti 3 defansif orta saha bana dogru gelmiyor...

volkan--------------halil
                  --------burak-pawel-----

Olabilir.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Eren için yapılan yorumlar zamanında Onur'a da yapıldı. Forumda herkes Onur oynasın diyordu. Biraz şans ile o fırsatı buldu ve çok iyi kullandı. Eren'e de şans verilirse çok iyi değerlendireceğini çoğu kişi düşünüyor. Ama Antep maçında kadroya alınmadıktan sonra artık bolca sakatlık ve cezalı olmadan kadroya girebileceklerine ne yazık ki inanmıyorum.

Tolga CSKA maçından sonra fiziksel olarak değil ama 3 günde bir oynamak bizi zihinsel olarak çok yordu demişti. Bu maç ve ligdeki bütün maçlarımızdaki en büyük sorunumuz bence bu.

Yorum

• umarım şenol hoca burakı tek forvet sürüp arkasında ne yaptığını bilmeyen 5 orta saha oyuncusundan kurulu bir sistemle çıkmaz.henrique halil burak üçlüsü sahada olmalı.orta sahayı nasıl şekillendireceği ise merak konusu.benim tercihim zokora colman alanzinho olur.
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Onur mu oynar acaba
                        Més Que Un Club

Yorum

• Colman artık oynamasın ya.Bu kadar kötü oynayan bir futbolcu neden her maç 11 başlar.Takımın en büyük problemi takım koşmuyor.Koşsa bile düşük tempoda koşuyor.
                          İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Celustka ve serkan için zor maç olacak Ambrabat karşısında.Kademeli şekilde savunmamız lazım bu adamı.

Yorum

• Tolga-Serkan-Giray-Glowacki-Celustka-Zokora-Colman-Adrian-Volkan-Halil-Burak 11'i çıkacak büyük ihtimal. Belki Onur olur
                              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alanzinho bütün maçlara sonradan girsin lütfen
                                Aynen katiliyorum.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X