Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amrabat ile mücadele edebilecek oyuncu Serkan olabilir ancak. Yani kafamda öyle şekilleniyor.. Sürekli kovalayacak, hızlanacak vs.. Glowacki son maçta çoğu oyuncudan fazla efor sarf etmişti o yüzden yazmadım. Celustka ile başlayıp 70. dakikalarda eğer 1-0 mağlup durumda olursak Mustafa'yı alırız oyuna (!)
    Sen geçen yıl ki maçı izlemedin sanırım..

Yorum

• Colman'ı ve Adrian'ı hoca dinlendirebilir. CSKA maçında ayakta durmaya takatleri yoktu.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen senenin 2. yarısında ki ve bu seneki Serkan şuan ancak Samsunspor'da ilk 11 başlayabilir.. Toparlanmış bir Serkan düşünerek yazdım, düzelecek inşallah ama bu hallerine daha fazla tahammül edemiyorum....

Yorum

• Amrabati serkan degil celustka ile kontrol etmeliyiz.

Celustka cok seri,kademe anlayisi iyi kolay calim yemeyen bir oyuncu amrabatin hakkindan gelecektir.
          En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 21:48.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Amrabati serkan degil celustka ile kontrol etmeliyiz.

Celustka cok seri,kademe anlayisi iyi seri bir oyuncu amrabatin hakkindan gelecektir.
            Cafer abi'ye aynen katılıyorum Celustka nefes bile aldırmaz ona birde maç öncesinde uyarırsın maçın kader futbolcularından bir tanesi
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Amrabat'ı birisi tutsun da kim tutarsa tutsun

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ahahaha serkanın geçen seneki maçtan sonra futbol hayatı bitti. o maç neydi öyle

Yorum

• Celustka'nın kademe bilgisi ve top kullanma becerisi Serkan'dan çok daha iyi lâkin daha süratli olduğunu hiç zannetmiyorum...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Celustka'nın kademe bilgisi ve top kullanma becerisi Serkan'dan çok daha iyi lâkin daha süratli olduğunu hiç zannetmiyorum...
                    Hocam o sürat geçen sene hiç işe yaramadı, bırak Ambarat'ı, Ozan İpek veya başka birisi de Serkan'ı pert etti...Serkan son 2 maçta orta sahada gözüme girdi...Artık sağ bek oynamasın, orta saha oynadığında takım daha az açık veriyor...

Yorum

• Celustka Amrabat'ı rahat tutar.En azından Serkan'ın durumuna düşmez

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Serkan ilk müdahalelerde başarılı değil. Celustka Serkan'a göre daha komple bir sağbek.

Yorum

• bu sene ligteki ilk kritik macimiz.. kazanirsak lige ciddi sarilacagiz.. kaybedersek sahiden cok seylerin baslangici olabilir.. insallah kazanirz ve devre arasina cok ciddi iddiali girer ve ona gore transferler yapariz

Yorum

• Kayseride amrabat disinda furkan,abdullah ve gökhan ünal skora etki edebilen oyuncular,dikkatli olmaliyiz.

Sadece amrabata yogunlasmak dogru olmaz,komple bir takim oyunu ile kayseriyi alt edebiliriz.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Serkan'ın yedek kalmayacağını düşünürsek; sağ bek olarak mı orta saha olarak mı oynamasını istersiniz?

Sağ açıkta aldığı her topu geriye attığı zaman kafamı koltuklara vurduğum anları düşününce, sağ bek diyorum. Yanına da stoper olarak Celustka'yı koysak biraz daha rahat olabilir. Tabi böyle bi dizilişin çıkma ihtimali sıfır.

Yorum

• Halil ve Colman dinlenebilir bu macta... Mesela böyle cikabiliriz yarinki maca
                                ---------------Tolga-----------
                                Celustka----Glo-----Giray-----Cech

----------Zokora-----Aykut------

Volkan----Sapara------Adrian

-----------Burak----------
                                HY67...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...