İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ligde altı yabancıya izin varİlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecech yerine ferhatı koydukmu lig için iyi oluyor 6 yabancı oluyor yoksa
.
Yorum
-
Bu arada, Halil Türk vatandaşı, değil mi? İnşaallah yanlış bilmiyorumdur.İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde altı yabancıya izin var
.
Yorum
-
Evet türk vatandaşıİlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada, Halil Türk vatandaşı, değil mi? İnşaallah yanlış bilmiyorumdur.
hatta Milli takımda da oynadı..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Teşekkürler. Milli takımda oynayan sadece ikizi zannediyordum.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet türk vatandaşı
hatta Milli takımda da oynadı..
Yorum
-
pardon altıymışİlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde altı yabancıya izin var
.
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
bekliyoruz linkini atarsanız sonradan sevirinizİlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...benim telefonla çektiğim kısa bi video var....takımı çağırdık...bordo mavi çektik.....buraya yüklemeyi bilmiyorum ama isterseniz faceye yüklerim...
Yorum
-
bu maç bize şunu gösterdi ne olursa olsun halil in herzaman 11de yeri var..bunu sadece bu maç için söylemiyorum.halil bence trabzona çok şey katacak..açık söyliyeyim bu seneki en büyük transferlerimizden biri halildir. birde volkan eski volkan olsa bu takım tutulmaz...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum