iddaa yönetimi antebin oranını düşürebilir herkes yüklenir antebe
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
burak antalya maçında acılar içinde oynuyordu yüzündeki ifadeyi görmedinizmi?dinlendirilmesi bana göre iyi olmuş neticede o takımın herşeyi,dinlenme sonrası benim bildiğim burak cska ya iyi patlar,rus gazeteleri maçtan sonra burak bizede geçirdi diye yazar
Yorum
-
alirdin maca ondan sonrada sakatlandimi vah senol hoca yaktin bizi zaten mac önemli degildi !!İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinlendirmek istiyorsa yedek çıkarabilirdi, baktın maç gidiyor alırdın oyuna son 20 dk. Dur bakalım, belki de adam gerçekten sakattır.

Karar Senol hocanin kimse ondan fazla bilemez Futbolcularini durumunu !!
Yorum
-
NTV son dakika
Tahkim kurulu başkanı Hasan Gerçeker : bazı kulüp yöneticileri ve futbolcuların şikeye karıştıkları belgelerle somutlaştırıldı...
biz burada birbirimiz yiyelim "burak, neden kadro da değil" diye...olsa ne olmasa ne...ben Şenol hocanın ve futbolcularımızın yerinde olsam, futbolu bırakırım...neyin mücadelesini yapıyoruz ?
Yorum
-
Şenol hoca değil ama sen bayağı bi saçma sapan yazı yazmışsın.İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol gunes resmen sacmalamıs ne yapmaya calısıyor anlamıs değılım zaten transfer ettığı oyuncular bellı kendını kovdurmak ıstıyor sanırım takımın en ıyısının kadroya alınmaması ne demek ya onudamı korletmeye calısıyor amacı ne..
Yorum
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca değil ama sen bayağı bi saçma sapan yazı yazmışsın.
hihihi Bravo

Trabzonda Trabzonspord ve Türkiyede birini elestirecekseniz en son Senol Hoca gelir bence !!
Yorum
-
Aynen öyle valla. Ligin dibi çıkmış verdiğimiz mücadeleye bak. Hırsızlarla aynı top oynuyoruz !!İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTV son dakika
Tahkim kurulu başkanı Hasan Gerçeker : bazı kulüp yöneticileri ve futbolcuların şikeye karıştıkları belgelerle somutlaştırıldı...
biz burada birbirimiz yiyelim "burak, neden kadro da değil" diye...olsa ne olmasa ne...ben Şenol hocanın ve futbolcularımızın yerinde olsam, futbolu bırakırım...neyin mücadelesini yapıyoruz ?"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Valla kim gol atacak kara kara düşünmeye başladım desem inanmayın lig maçları artık benim de umrumda değil. Son 1-2 haftada tamamen soğudum ligden.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
anlasildi ciftlik muhabbeti burak icindi ve bunda hakliydi senol hoca , burak bir quaresma olma yolunda ilerliyor, ozguven iyidir ama bu kibire donusurse hem takima zararlidir hemde kendine, burak takimi degil artik kendini on plana cikarir gibi oynamaya basladi... burak antalya macinda mac oynanirken volkani azarlar gibi hareketler yapiyordu, buyuk ihtimalle bu ikisi sozlu diyaloga girmis olabilir devre arasinda veya mac sonunda... volkan da bundan sebep kadro disi birakilmis olabilir,,,
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlamaz ya Burak yokmuş Pawel ile başlayacak şimdi kanser olacağız ofsayttan çıkmayacak bütün maç
pavel tribüne, halil cski maçındaki gibi burak ın yerine, ilerleyen dk larda maç sonucuna göre henrique ya halilin yerine. halil ya dışarı yada kanada. sonuca göre.
Şenol hoca yaptıysa vardır bi bildiği. idmanlarda olanlar ,konuşulanlar ve sahada yapılanlar hepsi hocanın süzgecinden geçiyo. ondan iyi kimse filtreliyemez bu işi.
harcamayın hocayıOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlasildi ciftlik muhabbeti burak icindi ve bunda hakliydi senol hoca , burak bir quaresma olma yolunda ilerliyor, ozguven iyidir ama bu kibire donusurse hem takima zararlidir hemde kendine, burak takimi degil artik kendini on plana cikarir gibi oynamaya basladi... burak antalya macinda mac oynanirken volkani azarlar gibi hareketler yapiyordu, buyuk ihtimalle bu ikisi sozlu diyaloga girmis olabilir devre arasinda veya mac sonunda... volkan da bundan sebep kadro disi birakilmis olabilir,,,
burağın hastalığı varmış arkadaşlar. volkanın da sakatlığı. haber siteleri hep böle yazıo. bırakalım lütfen senaryo yazmayı...Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum