Biri yedekleri yazabilir mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
olmaz.tayfun takımın kadrolu yedeği.takoz kontenjanından takımda bulunmalı...İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee kullansin bir zahmet yahu, Tayfun'u kullanmasin, Tayfun neden yedek fuzuli yerefrom BOGAZIÇI
Yorum
-
Bilemiyorum artikİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee kullansin bir zahmet yahu, Tayfun'u kullanmasin, Tayfun neden yedek fuzuli yere
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Hayatım boyunca Trabzonspor'un bütün oyuncularına güvenmişimdir ama Pawel'de hırs, yetenek, hız, dripling, çapraz koşu hiçbiri yok. 2. Tomas Jun vakası bana göre...İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen varım. Güveniyorum, kaç maçtır da gol bekliyorum. Hayırlısı kerata inşallah bu sefer de yanıltmaz.Colmandante
Yorum
-
1-0 mağlup duruma düşersek oyuna girecek demektir bu. Ama alıştım artık. 1-0 mağlup duruma düştüğümüz anda 3 stoper 2 bek sistemine geçiyoruz.İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun yedek olarak tek stoper
Yorum
-
Sercan'ın bizde banko oynaması gerektiğini savunan yok ki zaten. Ama ara sıra şans bulsa fena olmaz. En azından Serkan ya da Alanzinho kadar oynar herhalde. Keza Eren de öyle..İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan diye diye anlami nedir ?
Bucasporda bile banko oyuncu degildi ki bizde nasil oynasin ? Alindiginda belliydi zaten oynamayacagi...
Eren Albayrak iyi sinyaller veriyordu bilemiyorum...33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
ççç kalas yaaaaİlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolmaz.tayfun takımın kadrolu yedeği.takoz kontenjanından takımda bulunmalı...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Her ne kadar beğenmesem de tek ümit bağlayacağım oyuncu Adrian kadroda. Halil-Pawel-Serkan kurutur bu takımı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Mustafa Yumlu varİlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun yedek olarak tek stoperTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum