İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hadi biz bu adamları izleyemiyoruz antrenmanlarda, bütün antrenmanları izleyen bu adam da böyle diyorsa diyecek bir şey yok artık. Şu Eren'i kadroya bile neden almıyor anlayamıyorum açıkçası.yunusemresel Yunus Emre Sel
Hala söylüyorum ısrarla söyleyceğim, Eren bu takımda fazlasıyla oynar, Sercan da kesinlikle şansı hak ediyor. Muhammet buna en büyük örnek7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Takımımızın Gaziantepspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 1 – Gaziantepspor: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 15 - Gaziantepspor: 11
İsabetli Şut: Trabzonspor: 3 - Gaziantepspor: 6
İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - Gaziantepspor: 3
Faul: Trabzonspor: 14 - Gaziantepspor: 16
Korner: Trabzonspor: 5 - Gaziantepspor: 3
Ofsayt: Trabzonspor: 6 - Gaziantepspor: 4
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 45 - Gaziantepspor:% 55
Yorum
-
Busene diri halimizi sanırım göremiyecez.İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be 2.ciymişiz bizim ölümüz yetiyor bu lige diri halimiz parçalar bu ligi
Yorum
-
Söylenildiği kadar olduğuna inanmıyorum. Dün abartılacak bir yönünü görmedim.İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykutu merak ettim simdi hakikaten o kadar iyimi
Çok kötü bir futbol oynuyoruz, seyir zevki neredeyse sıfır. Neyse puanları alalımda, önemli olan o.
Yorum
-
Hakemin Performansı
1-) Halil'e ceza sahası içinde yapılan hareket çok hafif. Bence devam kararı doğru.
2-) Emre Güngör'ün Halil'e yaptığı hareket bence kesin kırmızı kart. Çünkü çok tehlikeli, sakatlayıcı bir bölgeye direkt tekme atıyor. Sadece sarı çıkarttı.
3-) Aykut'un Serdar'a ceza sahası içindeki hareketinde topa vuramıyor. Her ne kadar kasıt yoksa da, kontrolsüz hareket var. Penaltı verse itiraz edilmez, vermese de birşey söylenemez. Şahsi görüşüm: Penaltı.
4-) Henrique'nin ofsayt kararı tam bir yan hakem rezaleti. Maraton'da Mustafa Denizli bizim başka bir oyuncunun (Serkan olabilir) Alanzinho'yu perdelediğini, dolayısıyla onun topa vurma anını kaçırdığını söyledi. Bence mazeret değil. Çünkü bildiğim kadarıyla yan hakemler ilke olarak gözlerini en ilerideki oyuncuya, kulaklarını topa vurma sesine göre ayarlıyorlar. Yani o durumda senin takip etmen gereken oyuncu Alanzinho değil, Henrique olmalıydı.
5-) Henrique'nin uzatma dakikalarında topu göğsüyle almasını elle oynama olarak değerlendirmesi bir yanlış, eğer öyleyse bu sefer de bunu sarı kartla değerlendirmemesi ayrı bir yanlış.
Sonuç: Bence art niyetli bir hakem değildi. Ama hemen hemen bütün kritik konularda yanlış karar verdi.
Yorum
-
ben 3 puanıma bakarım arkadaş...ne şampiyonlar izlemek zorunda kaldım ben senelerce...yürüyerek, hakemle, şikeyle 90.dakika golleriyle...çok avuttum kendimi...gönüllerin şampiyonu diye...yemişim iyi futbolu...başkaları avutsun kendini...gönüllerin şampiyonuyuz hesabııııı...aferin çocuklar...delirtdiniz istanbulun haramilerini...çok zevkliydi...negzel oldu 90+3 golü...ohhh miss gibi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum