Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Su Brozec kardesleri alacak birileri bulunur mu acaba?
    Samsuna ya da Sivasa verebiliriz.Grosickiyi alalım..
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• yunusemresel Yunus Emre Sel
      Hala söylüyorum ısrarla söyleyceğim, Eren bu takımda fazlasıyla oynar, Sercan da kesinlikle şansı hak ediyor. Muhammet buna en büyük örnek
      Hadi biz bu adamları izleyemiyoruz antrenmanlarda, bütün antrenmanları izleyen bu adam da böyle diyorsa diyecek bir şey yok artık. Şu Eren'i kadroya bile neden almıyor anlayamıyorum açıkçası.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Takımımızın Gaziantepspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
        Gol: Trabzonspor: 1 – Gaziantepspor: 0
        Toplam Şut: Trabzonspor: 15 - Gaziantepspor: 11
        İsabetli Şut: Trabzonspor: 3 - Gaziantepspor: 6
        İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - Gaziantepspor: 3
        Faul: Trabzonspor: 14 - Gaziantepspor: 16
        Korner: Trabzonspor: 5 - Gaziantepspor: 3
        Ofsayt: Trabzonspor: 6 - Gaziantepspor: 4
        Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 45 - Gaziantepspor:% 55

(UEFA)

Yorum

• Gerçekten tamamen şansımızla kazanılan bir maç.Oyun olarak ortada zaman zaman Antep üstün oynadı.Şenol hocam neden Eren i birtürlü hiç düşünmüyor?Brozek ve Adrian tamamen bir facia Adrian gerçekten 5 milyon € luk bir kazık!

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vay be 2.ciymişiz bizim ölümüz yetiyor bu lige diri halimiz parçalar bu ligi
            Busene diri halimizi sanırım göremiyecez.

Yorum

• Umutların tükendiği, yine gitti 2 puan denildiği anda golün gelmesi çookkk iyi geldi.Teşekkürler Halil.
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Şikecilerin taraftarını yine bunalıma sokmuş takımım...Daha çok sokacağız...
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Maç sonu etkinlik oldu mu 3'lü vs. ?? video var mı ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aykutu merak ettim simdi hakikaten o kadar iyimi
                    Söylenildiği kadar olduğuna inanmıyorum. Dün abartılacak bir yönünü görmedim.
                    Çok kötü bir futbol oynuyoruz, seyir zevki neredeyse sıfır. Neyse puanları alalımda, önemli olan o.

Yorum

• Halil dun cok calisti ve golunu atti.
                      Pawel bizim forvetimiz degil. Devre arasinda gule gule demek lazim. Yerine iyi bir forvet alinmiyorsa da alt yapidan bir oyuncuya sans vermemiz gerek.

Yorum

• Yahu bu Muhammed Demir değilmiydi Bursadan aldık alıyoruz geldi gelecek denen adam. kesin olarak aldık deniyordu o dönemler..
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hakemin Performansı

1-) Halil'e ceza sahası içinde yapılan hareket çok hafif. Bence devam kararı doğru.

2-) Emre Güngör'ün Halil'e yaptığı hareket bence kesin kırmızı kart. Çünkü çok tehlikeli, sakatlayıcı bir bölgeye direkt tekme atıyor. Sadece sarı çıkarttı.

3-) Aykut'un Serdar'a ceza sahası içindeki hareketinde topa vuramıyor. Her ne kadar kasıt yoksa da, kontrolsüz hareket var. Penaltı verse itiraz edilmez, vermese de birşey söylenemez. Şahsi görüşüm: Penaltı.

4-) Henrique'nin ofsayt kararı tam bir yan hakem rezaleti. Maraton'da Mustafa Denizli bizim başka bir oyuncunun (Serkan olabilir) Alanzinho'yu perdelediğini, dolayısıyla onun topa vurma anını kaçırdığını söyledi. Bence mazeret değil. Çünkü bildiğim kadarıyla yan hakemler ilke olarak gözlerini en ilerideki oyuncuya, kulaklarını topa vurma sesine göre ayarlıyorlar. Yani o durumda senin takip etmen gereken oyuncu Alanzinho değil, Henrique olmalıydı.

5-) Henrique'nin uzatma dakikalarında topu göğsüyle almasını elle oynama olarak değerlendirmesi bir yanlış, eğer öyleyse bu sefer de bunu sarı kartla değerlendirmemesi ayrı bir yanlış.

Sonuç: Bence art niyetli bir hakem değildi. Ama hemen hemen bütün kritik konularda yanlış karar verdi.

Yorum

• Bu arada, bence dün gece bu sezonun en kontrollü oyununu oynadık.

Yorum

• ben 3 puanıma bakarım arkadaş...ne şampiyonlar izlemek zorunda kaldım ben senelerce...yürüyerek, hakemle, şikeyle 90.dakika golleriyle...çok avuttum kendimi...gönüllerin şampiyonu diye...yemişim iyi futbolu...başkaları avutsun kendini...gönüllerin şampiyonuyuz hesabııııı...aferin çocuklar...delirtdiniz istanbulun haramilerini...çok zevkliydi...negzel oldu 90+3 golü...ohhh miss gibi...

Yorum

• Çok iyi futbol oynadık bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X