Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• henriqueyi iyi buldum.halilin goldeki çabasını bitiricilikle süslemesi mükemmeldi
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk yarı ön direğe koşu yapan bir forvetimiz olsaydı ilk yarıda işi bitirirdik ama bunu yapabilecek oyuncumuz yok ani ataklarda forvetlerimiz pozisyon alamıyor spiker Gaziantepspor defansı iyi pozisyon aldı dedi ama tam tersi onların pozisyon almasını biz sağladık. CSKA maçı öncesi güzel bir galibiyet oldu yenilmemeye de devam ediyoruz gol atmayı da öğrenebilirsek istikrar yakalayacağız
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• su adrianin yerine saglam bi adam almamiz lazim...

Yorum

• Trabzonda Abdullah Ercana karsi kin varmI daha?

Ben sahsen hic sevmem kendisini.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..
            Halil'i ben de beğenmiyorum.Fakat bunun altında kalitesinden ziyade sahada duruşu çok negatif.Yani koşarken yürüyor gibi, çok ağır hantal bir görüntü veriyor.Ayrıca çok çabuk yorulan bir oyuncu.
            Aynı sorun Pawel de var.Sahada diri gözükmüyor,sanki yeni 90 dakikalık maç oynamış onun yorgunluğunu taşıyor havası var.
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Gecen sezonki kadro olsaydi bu sürec icerisinde tel tel dökülürdü...

16 puan ve s.liginde 4 puan genel olarak iyi durumdayiz...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vallahi evimizde yenip HAVA atacaksak Dünyaya.... VARIM diyorum
                Barcelona su anda bizim icin apayri bir dünya,varimizla yogumuzla moskova macina odaklanmaliyiz.

Rakip cok formda ve orada gördükkü bizden daha diri bir takim.

Carsamba günü kazanmak icin cok seye ihtiyacimiz var,umarim futbol sansi yanimizda olur.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Pawel bugün kötü oynamadi...

Oyundan cikmasi bana göre yanlisti...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Harika bi sonuçla ayrıldık. Aykut-Henrique maçın iyileriydi. Alan da fena değildi ki normalde hiç beğenmem. En berbat isimler Cech-Serkan-Pawel-Celutska.

Beklerimiz gerçekten berbat. İleri çıkma desen yok,savunma desen acemilik diz boyu. Kör topal bu kadar puan için yradan şükür ne diyelim başka...
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barcelona su anda bizim icin apayri bir dünya,varimizla yogumuzla moskova macina odaklanmaliyiz.

Carsamba günü kazanmak icin cok seye ihtiyacimiz var,umarim futbol sansi yanimizda olur.
                      Senol Hoca Takimizin cok hizli oynamasini istiyor.
                      Hizli oynarsak onlarin defansini dagitiriz bence.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk yarı ön direğe koşu yapan bir forvetimiz olsaydı ilk yarıda işi bitirirdik ama bunu yapabilecek oyuncumuz yok ani ataklarda forvetlerimiz pozisyon alamıyor spiker Gaziantepspor defansı iyi pozisyon aldı dedi ama tam tersi onların pozisyon almasını biz sağladık. CSKA maçı öncesi güzel bir galibiyet oldu yenilmemeye de devam ediyoruz gol atmayı da öğrenebilirsek istikrar yakalayacağız
                        Bu defans hatti ve orantisiz kadro nedeniyle en azindan devre arasina kadar bir istikrar saglayabilecegimizi zannetmiyorum..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pawel bugün kötü oynamadi...

Oyundan cikmasi bana göre yanlisti...
                          Yahu samet yine mi sen?

Adam tel tel dökülüyorsen kötü oynamadi diyorsun.

Pawel asisi tutmamistir,alternatifsizlikten oynuyor su anda.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Aykutun Pozisyonuna Penaltı Diyenler ..

Eskişehirde Halile Yapılan Penaltı Oğlu Penaltıydı.

Yorum

• ...arkadaşlar....maçtaydım bu akşam ...ve uzatmada gelen golden sonra harika bi sevinç yaşadık....sesim kısıldı bağırmaktan...çok güzeldi.....halil golü attı ve hemen bi,ze doğru koştu bizde bi anda yığıldık aşağıya harikaydı....

....iki önemli eksiğe rağmen bugün güzel oynadık....ve şunu bir kez daha gördüm ki....colman gerçekten çok kaliteli bi oyuncu....ve bizim için çok değerli bi oyuncu....

....bazı arkadaşlar oyundan düşüyo veya top kaybı yapıyor diye eleştiriyor ama.....hangi futbolcu olursa olsun maç boyu pres yapıp tempo yapıp...oyun kursa ...bu kadar çok topla buluşsa bu hataları yapar...
                              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o kadarda zor degil bence, savunmamiz disiplinli olursa

ortada akli basinda olan bir colman ve zokora önlerinde formda henrique ve burak olursa iyi is yaparlar fakat burak disindaki oyuncularin formu daima muamma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X