henriqueyi iyi buldum.halilin goldeki çabasını bitiricilikle süslemesi mükemmeldi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk yarı ön direğe koşu yapan bir forvetimiz olsaydı ilk yarıda işi bitirirdik ama bunu yapabilecek oyuncumuz yok ani ataklarda forvetlerimiz pozisyon alamıyor spiker Gaziantepspor defansı iyi pozisyon aldı dedi ama tam tersi onların pozisyon almasını biz sağladık. CSKA maçı öncesi güzel bir galibiyet oldu yenilmemeye de devam ediyoruz gol atmayı da öğrenebilirsek istikrar yakalayacağızTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Halil'i ben de beğenmiyorum.Fakat bunun altında kalitesinden ziyade sahada duruşu çok negatif.Yani koşarken yürüyor gibi, çok ağır hantal bir görüntü veriyor.Ayrıca çok çabuk yorulan bir oyuncu.İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePes diyorum.. Halil'i beğenmeyenler var. Stoper, ön libero, libero, sol açık, forvet her ne varsa oynadı oynayabildiği kadar.. 90+3 de o müthiş sıyrılışı ve deparı ardından duvar pası ve o kadar mücadelenin verdiği yorgunluk ile o son vuruşu her futbolcu yapamaz..
Aynı sorun Pawel de var.Sahada diri gözükmüyor,sanki yeni 90 dakikalık maç oynamış onun yorgunluğunu taşıyor havası var.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Barcelona su anda bizim icin apayri bir dünya,varimizla yogumuzla moskova macina odaklanmaliyiz.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Vallahi evimizde yenip HAVA atacaksak Dünyaya.... VARIM diyorum
Rakip cok formda ve orada gördükkü bizden daha diri bir takim.
Carsamba günü kazanmak icin cok seye ihtiyacimiz var,umarim futbol sansi yanimizda olur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Harika bi sonuçla ayrıldık. Aykut-Henrique maçın iyileriydi. Alan da fena değildi ki normalde hiç beğenmem. En berbat isimler Cech-Serkan-Pawel-Celutska.
Beklerimiz gerçekten berbat. İleri çıkma desen yok,savunma desen acemilik diz boyu. Kör topal bu kadar puan için yradan şükür ne diyelim başka..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Senol Hoca Takimizin cok hizli oynamasini istiyor.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona su anda bizim icin apayri bir dünya,varimizla yogumuzla moskova macina odaklanmaliyiz.
Carsamba günü kazanmak icin cok seye ihtiyacimiz var,umarim futbol sansi yanimizda olur.
Hizli oynarsak onlarin defansini dagitiriz bence.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Bu defans hatti ve orantisiz kadro nedeniyle en azindan devre arasina kadar bir istikrar saglayabilecegimizi zannetmiyorum..İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarı ön direğe koşu yapan bir forvetimiz olsaydı ilk yarıda işi bitirirdik ama bunu yapabilecek oyuncumuz yok ani ataklarda forvetlerimiz pozisyon alamıyor spiker Gaziantepspor defansı iyi pozisyon aldı dedi ama tam tersi onların pozisyon almasını biz sağladık. CSKA maçı öncesi güzel bir galibiyet oldu yenilmemeye de devam ediyoruz gol atmayı da öğrenebilirsek istikrar yakalayacağız"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Yahu samet yine mi sen?İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel bugün kötü oynamadi...
Oyundan cikmasi bana göre yanlisti...
Adam tel tel dökülüyorsen kötü oynamadi diyorsun.
Pawel asisi tutmamistir,alternatifsizlikten oynuyor su anda."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
...arkadaşlar....maçtaydım bu akşam ...ve uzatmada gelen golden sonra harika bi sevinç yaşadık....sesim kısıldı bağırmaktan...çok güzeldi.....halil golü attı ve hemen bi,ze doğru koştu bizde bi anda yığıldık aşağıya harikaydı....
....iki önemli eksiğe rağmen bugün güzel oynadık....ve şunu bir kez daha gördüm ki....colman gerçekten çok kaliteli bi oyuncu....ve bizim için çok değerli bi oyuncu....
....bazı arkadaşlar oyundan düşüyo veya top kaybı yapıyor diye eleştiriyor ama.....hangi futbolcu olursa olsun maç boyu pres yapıp tempo yapıp...oyun kursa ...bu kadar çok topla buluşsa bu hataları yapar...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona su anda bizim icin apayri bir dünya,varimizla yogumuzla moskova macina odaklanmaliyiz.
Carsamba günü kazanmak icin cok seye ihtiyacimiz var,umarim futbol sansi yanimizda olur.
o kadarda zor degil bence, savunmamiz disiplinli olursa
ortada akli basinda olan bir colman ve zokora önlerinde formda henrique ve burak olursa iyi is yaparlar fakat burak disindaki oyuncularin formu daima muamma
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum