Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deplasmanda Kaç Maçtır Yenilmiyoruz. En Son Fenere Yenilmiştik Galiba Geçen Sezon ?

Yorum

• bir aykut takımını nasıl hareketlendirdi...henriqeyi özlemişiz...
      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senol Hoca Takimizin cok hizli oynamasini istiyor.
        Hizli oynarsak onlarin defansini dagitiriz bence.
        Onlarda hizli oynarsa giray ve glo yüzmeye baslayabilirler.

Evet hücum yaparken hizli oynamaliyiz ama kontrolü bir an bile elden birakmamaliyiz.

Doumbia cok formda ve bizim icin yine en büyük tehdit olacak.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pawel bugün kötü oynamadi...

Oyundan cikmasi bana göre yanlisti...
          Samet git yat Allah'ını seversen

Yorum

• kesinlikle Muhammed.. Işık var adamda, daha ne beklenir? Bi de stoper..

Yorum

• benim için tamamen süpriz oldu bu galibiyet.
              Geçen hafta Galata Antep maçını izlediğim kadarıyla
              tamamen süpriz.
              En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
              En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu samet yine mi sen?

Adam tel tel dökülüyorsen kötü oynamadi diyorsun.

Pawel asisi tutmamistir,alternatifsizlikten oynuyor su anda.

Ben haketten cok iyi niyetliyim yada bilmiyorum artik.

Pawel bence kötü oynamadi ama begeniyormuyum ?? Kesinlikle begenmiyorum... Zaten forvet lazim bize..
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Samet git yat Allah'ını seversen

Paweli okadar kötülediniz ki bu oyuna bile kötü oynamadi diyebiliyorum demeki

Ama bende genel olarak begenmiyorum forvet lazim bize
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Pawel bugün kötü oynamadi...

Oyundan cikmasi bana göre yanlisti...
                    arkadasım macı izlerken ne içiyorsan söyle bizde içelim ve senin gördüğüm gibi olumsuz olan herşeyi güzel görelim,

Yorum

• Futbolcularımızdan rica ediyorum, hangi maç olursa olsun maçtan sonra ''şu futbolcuyu aradık, bu futbolcuyu aradık, o olsa kazanırdık'' tarzında açıklama yapmasınlar. bu tarz açıklamalar Trabzonspor'a zarar verir. biz bunu göremeyiz ama futbolcular arasında gruplaşmaya kadar gider.

Giray'ın maç sonu yaptığı açıklamaları amatörlüğüne veriyorum, inşallah öğrenecek..

Yorum

• Takım Burak'a göre ayarlı olduğundan sürekli savunma arkasına atılan toplarla pozisyon bulmaya çalışıyoruz.Bunu en iyi yapanda Burak olduğu için bu tür maçlarda sıkıntı çekiyoruz.

Şenol Hocanın farkl taktikler üzerinde çalışması gerekli.
                        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Ben haketten cok iyi niyetliyim yada bilmiyorum artik.

Pawel bence kötü oynamadi ama begeniyormuyum ?? Kesinlikle begenmiyorum... Zaten forvet lazim bize..
                          Pawel kötü oynamadiysa muhammet sence macin yildizidir herhalde.

Muhammet i ben begendim,sirti dönük bile olumlu isler yapti.

Bu muhammet Trabzonlu oldugu halde biz neden almadik anlam veremiyorum.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadasım macı izlerken ne içiyorsan söyle bizde içelim ve senin gördüğüm gibi olumsuz olan herşeyi güzel görelim,
                            Portakal suyu severim ben

Yahu bende begenmiyorum zaten forvet lazim diyorum ama okadar kötülüye kötülüye bu oyuna bile kötü oynamadi diyiyorum heralde
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

polonyalı olmadığı için almadık
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

Muhammet iyidi ama abartmaya gerek yok abartiyoruz sonrada 1 sene sonra bakiyoruz ki yedekler arasinda veya sahada sürünüyor.

Örnek Cenk
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X