Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbalski moskova maci icin ne diyorsun?

Ibre moskovadan yana gözüküyor,sence bu ibreyi cevirebilecekmiyiz?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halil'i ben de beğenmiyorum.Fakat bunun altında kalitesinden ziyade sahada duruşu çok negatif.Yani koşarken yürüyor gibi, çok ağır hantal bir görüntü veriyor.Ayrıca çok çabuk yorulan bir oyuncu.
      Aynı sorun Pawel de var.Sahada diri gözükmüyor,sanki yeni 90 dakikalık maç oynamış onun yorgunluğunu taşıyor havası var.
      Cok cabuk yoruldugunu iddia ettiginiz oyuncu oynadigi her mac takimin en cok kosan adamlarindan birisi oluyor.

Yorum

• Pawel bu yılki en iyi maçını oynadı.
        Ona rağmen kötüydü.

Yorum

• Beklediğimden baya iyi oynadık. Antep rahat kazanır diyodum şu son maçtaki halimize bakarak.

Henrique'nin dönüşü hücumu rahatlatacak bence.

Aykut kendisine güvenebileceğimiz bir alternatif olduğunu gösterdi göbekte.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pawel kötü oynamadiysa muhammet sence macin yildizidir herhalde.

Muhammet i ben begendim,sirti dönük bile olumlu isler yapti.

Bu muhammet Trabzonlu oldugu halde biz neden almadik anlam veremiyorum.
            Senol Hoca oynatirmiydi sence?
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Biz deplasman da tehlikeli bir takımız...Oyuncu yapımız buna alıştı...Antep maçını öyle böyle almak iyiydi..
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pawel bu yılki en iyi maçını oynadı.
                Ona rağmen kötüydü.
                bırazda serkan ve adrianın beceriksizliği ve bireyselliği etkili gibiydi pawel'a adam gibi bi pas atıldı, onun dışında adrian serkan kendi gol atmaya çalıştı
                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pawel i oynatiyorsa muhammeti gözü kapali oynatirdi bence.

Yorum

Futbalski moskova maci icin ne diyorsun?

kontrollü bir oyunla, iyi bir savunmayla formda bir henrique,colman,burak üclüsüyle bu maci alabiliriz bence..
                    moskova defansi cok zayif illaki burak ile gol buluruz yeterki gol yemeyelim..
                    moskovadaki macta takim kontrolden cok ileriye oynamaya calisiyordu fakat beceremiyordu, daha kontrollü oynamamiz lazim inter macindaki gibi..
                    En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 23:25.

Yorum

Futbalski moskova maci icin ne diyorsun?

Zor bir maç olacak maçı kazanmak istiyorsak geride açık vermememiz lazım CSKA kağıt üzerinde deplasmanda bize göre daha avantajlı Doumbia ve Love gibi çok hareketli,seri ve güçlü oyuncuları var biz de defans öndeyken aksayan bir ekibiz. Eğer defansa çözüm bulabilirse Trabzonspor maç için avantajlı konuma geçer CSKA'nın forvetleri ne kadar iyiyse orta sahaları ve bekleri de o kadar kötü. Defansa çözüm bulamazsak ipler CSKA'nın eline geçer ve buldukları fırsatları da değerlendirler.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• tek anlamadığım kulubede neden 2 kaleci olduğu ve sercan ve erenin nie kadroya alınmadığı..

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kontrollü bir oyunla, iyi bir savunmayla formda bir henrique,colman,burak üclüsüyle bu maci alabiliriz bence..
                          moskova defansi cok zayif illaki burak ile gol buluruz yeterki gol yemeyelim..
                          moskovadaki macta takim kontrolden cok ileriye oynamaya calisiyordu fakat beceremiyordu, daha kontrollü oynamamiz lazim inter macindaki gibi..
                          Zayif dediginiz takiminin defans oyunculari rusya milli takiminin bankolari berezutski kardesler ve ignashevich rakibi bu kadar da hafife almayin.

Moskova nin defansi zayif falan degil,iyi bir defansa sahipler.

Yorum

• Kontrollü oynayakta. ilk golü hatırlayın hiç yoktan bi topuk pası doumbia kaleciyle karşı kaşrıya kaldı.

doumbia sakatlan maçtan önce.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hoca daha çok başka seçeneği olmadığı zaman gençlere şans verio beşiktaş maçında glowacki ile egemen sakattı hatırladığım kadarıyla mustafayı oynattı eğer muhammet bizde olsaydı pawel yerine muhammeti oynatırdı kaybedeceği bir şey olmazdı zaten paweldan birşey beklemiyor zaten sırf 11 kişiyi tamamlamak için oynatıo pawel'ı
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Henriqueye kaldirilan Bayragi gördüm... TAM BIR SKANDAL KARAR!
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X