Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biri yedekleri yazabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      e kullansin bir zahmet yahu, Tayfun'u kullanmasin, Tayfun neden yedek fuzuli yere
      olmaz.tayfun takımın kadrolu yedeği.takoz kontenjanından takımda bulunmalı...
      from BOGAZIÇI

Yorum

• Şenol Hocanın gençlere güvenmeme gibi bir sorunu var malesef.Ya da risk almaktan korkuyor.
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          e kullansin bir zahmet yahu, Tayfun'u kullanmasin, Tayfun neden yedek fuzuli yere
          Bilemiyorum artik
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tayfun yedek olarak tek stoper

Yorum

• Hocanın anlamsız yedek seçimlerinden biri. Tayfun ne katacak bu takıma artık. merak ediyorum.

Yorum

• Artik hocanin cidden eren ve sercana gicik oldugunu dusunmeye basladim

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben varım. Güveniyorum, kaç maçtır da gol bekliyorum. Hayırlısı kerata inşallah bu sefer de yanıltmaz.
                  Hayatım boyunca Trabzonspor'un bütün oyuncularına güvenmişimdir ama Pawel'de hırs, yetenek, hız, dripling, çapraz koşu hiçbiri yok. 2. Tomas Jun vakası bana göre...
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tayfun yedek olarak tek stoper
                    1-0 mağlup duruma düşersek oyuna girecek demektir bu. Ama alıştım artık. 1-0 mağlup duruma düştüğümüz anda 3 stoper 2 bek sistemine geçiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sercan diye diye anlami nedir ?

Bucasporda bile banko oyuncu degildi ki bizde nasil oynasin ? Alindiginda belliydi zaten oynamayacagi...

Eren Albayrak iyi sinyaller veriyordu bilemiyorum...
                      Sercan'ın bizde banko oynaması gerektiğini savunan yok ki zaten. Ama ara sıra şans bulsa fena olmaz. En azından Serkan ya da Alanzinho kadar oynar herhalde. Keza Eren de öyle..
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        olmaz.tayfun takımın kadrolu yedeği.takoz kontenjanından takımda bulunmalı...
                        ççç kalas yaaaa
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Her ne kadar beğenmesem de tek ümit bağlayacağım oyuncu Adrian kadroda. Halil-Pawel-Serkan kurutur bu takımı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu arada herkes Gaziantepspor'un bizden puan alacağını düşünüyor.Geçen sezon sonunu doğru da böyle pek de favori olmadığımız maçları almıştık.Bence kimse ne olduğunu anlamdan rahat bir galibiyet alacağız.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tayfun yedek olarak tek stoper
                              Mustafa Yumlu var
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X