Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Şenol hoca yönetimden memnun değil bence zaten Şenol hocanın istediği kimi aldıki bu yönetim bu sezon ?
    Şenol hocada geçen senenin heyecanını görmüyorum şenol hocayıda haklı görüyorum Şampiyon olan takımı elinde tutamazsan üzerine üstlükte dağılan takımdaki oyuncuların yerine daha alt kalitede oyuncular alırsanız bunlar olur. Bir stoper almak trabzonspor için bu kdar zor olmamalıydı stoper hatalarından belkide 6-7 puan kaybettik şuanda adam gibi stoper alınsaydı belkide şuanda yine lider devam ediyorduk. Yarı transferde istenilen oyuncular alınmazsa Şenol hocanın takımdan ayrılabileceğini düşünüyorum.

Yorum

• inşallah aykut kendini ispatlar bu macdada artık devamlı 11 görürüz onu...
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Serkan disinda iyi kadro..

Yorum

• Yedeklerde iki kaleci. Onur geliyor. Yedeklere bakıyorum da oyuna alınacak üçüncü kişi olarak Onur var o derece vahim durum.

Yorum

• Aykut'a çok güveniyorum.Hadi koçum göster kendini...
            Colmandante

Yorum

• yedekte eren ve sercan yok 2 tane kaleci mi var?
              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Biz Eren'le Sercan şans bulsun diye beklerken hoca 2 yedek kaleci alıp bu oyuncuları kadroya bile almamış.
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Alt yapidan cocuk oynat Serkani oynatma be hocam..
                  Haftalardir sirf zarar veriyor Serkan..
                  Dinlenmesi lazim..

Yorum

• son yarım saate kadar gol yemeden götürürsek, alanzinho ve henriqenin girmesiyle maçı alırız...
                    Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Sercan diye diye anlami nedir ?

Bucasporda bile banko oyuncu degildi ki bizde nasil oynasin ? Alindiginda belliydi zaten oynamayacagi...

Eren Albayrak iyi sinyaller veriyordu bilemiyorum...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pawel'in gol atabileceğini düşünen biri var mı aramızda?
                        Ben varım. Güveniyorum, kaç maçtır da gol bekliyorum. Hayırlısı kerata inşallah bu sefer de yanıltmaz.

Yorum

• biraz erken ama beyler biliyorsunuz yani diyorum ki şey özelden...

Yorum

• ilginç değil mi yedekte sercan eren yok artı bir kaleci daha var .ilklerin takımıyız yahu!
                            from BOGAZIÇI

Yorum

• Şahsen Sercan tribüne çıkar diyordum ama Eren Sürpriz oldu. Ben onların yerinde olsam ya da olmasam daha iyi...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca diyorku ben Sercan ile Ereni zaten kullanmicam eee en azindan Onuru kadroya aliyim ceza yememek icinde Zeki olsun..

Böyle düsünmüs yani
                                e kullansin bir zahmet yahu, Tayfun'u kullanmasin, Tayfun neden yedek fuzuli yere
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X