Hoca futbolculara kızdıysa haklıdır. Çünkü hoca yapısı itibariyle kötü oynayana kızmıyor, emek göstermeyene kızıyor. Demek futbolcular havalanmış maç seçiyor, pozisyon seçiyor. Tehlike burada
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
bence pozisyon penalti degil, o cekme zayif ve 2-3 saniyelik hareket, glowackinin bu yapilan hareketten etkilendigini sanmiyorum, hakem kotu mac yonetti hemde cok kotu.. cok gereksiz faul caldi ayrica antalyanin sol bekini ilk yarida atmaliydi ikinci saridan, volkana yaptigi faulden sonra, bence zokoraya verilen iknci sari kart da sacma hakemin kendi unuttu dudugu calmayi, baraji kurdurudu zokoraya hadi oyna der gibi bakti, sonra artik kim uyardiysa zokorya sari gosterdi,bence hakem burda kendine sari gostermeliydi.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞansal Büyüka: Markus penaltı mı değil mi?
Markus Merk: Burda Uğur Glowacki'nin formasını çekiyor ve net bir penaltı...
Yorum
-
golde defansin hatasi var ama birazda talihsizlik var, colman yapmasi gerekeni yapti ayak koydu defansta kontrapide kaldi.İlk olarak delfino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo denizin attığı goldenn sonraa zatennn sinirimde kapadım tvyii adam 75 metre sürerek gol attı hemde avni akerde amatörde bile yokkk buu

colmani bu macta elestirenler bence ilk once diger futbolculara baksin hatta bu kadar pofpoflanan burak'a baksin, gol atiyor atmasina ama defansif anlamda takimina katkisi 0 hatta -1, defans oyuncusu deniz o koridora o kadar rahat nasil giriyor? buda arastirilmasi gereken bir soru, buraktan ricam milli macta gosterdigi defansif gayretin 3 de 1 inide ts maclarinda da gostersin.
Yorum
-
Erman Toroğlu gibi konuşmayın rica ederim. Penaltı penaltı gibi olmalı gibi laflar hep mahvetti bu futbolu. Kusurlu hareketler cezalandırılır. Adam illa yıkılmak zorunda değil. Hava topuna çıkılıyor denge denilen birşey var. Hem o orta oraya kaç saniyede geliyor, hava topuna kaç saniyede çıkılıyor da 2-3 saniyelik hareket diyorsunuz. Aşağıda fotoğrafı:İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence pozisyon penalti degil, o cekme zayif ve 2-3 saniyelik hareket, glowackinin bu yapilan hareketten etkilendigini sanmiyorum, hakem kotu mac yonetti hemde cok kotu.. cok gereksiz faul caldi ayrica antalyanin sol bekini ilk yarida atmaliydi ikinci saridan, volkana yaptigi faulden sonra, bence zokoraya verilen iknci sari kart da sacma hakemin kendi unuttu dudugu calmayi, baraji kurdurudu zokoraya hadi oyna der gibi bakti, sonra artik kim uyardiysa zokorya sari gosterdi,bence hakem burda kendine sari gostermeliydi.
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Videoyu Lig TV'nin sitesi yarın koyar mı bilemem ama resmi son anda yakaladım. Yalnız TV'den çektiğim için net gözükmeyebilir...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞansal Büyüka: Markus penaltı mı değil mi?
Markus Merk: Burda Uğur Glowacki'nin formasını çekiyor ve net bir penaltı...
şansal hakemler damga vurdu geceye filan diyince böğürünce kapamıştım. izlemedim.
Demek yüce merk öyle buyurmuş. şaşırdım.
o zaman ligde penaltısız maç kalmaz.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Bundan yıllar önce Stepanov, Denizden çalım yediği için tukaka olmuştu. Şimdi aradan yıllar geçti, kendi sahanda oynadığın bir maçta Deniz sallana sallana geliyor ve topu kalenin içine iteliyor! 3 deplasmanda 1 gol atabilen ve en golcü adamı olmayan takımdan 4 dk. da 2 gol yiyorsun!
Sonra da bazıları çıkıyor şu rezil durumda dahi Şenol Güneş'in .suruğunda hikmet arıyor! Kraldan çok kralcılığın ulaştığı son nokta. Trabzonspor kimin umurunda?En son champions tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 13:15.
Yorum
-
Kurallara göre ceza alaninin icinde forma cekmeye penalti verilir.. Ister uzun ceker ister kisa ister hafif ceker ister siddetli hic frk etmez..İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence pozisyon penalti degil, o cekme zayif ve 2-3 saniyelik hareket, glowackinin bu yapilan hareketten etkilendigini sanmiyorum, hakem kotu mac yonetti hemde cok kotu.. cok gereksiz faul caldi ayrica antalyanin sol bekini ilk yarida atmaliydi ikinci saridan, volkana yaptigi faulden sonra, bence zokoraya verilen iknci sari kart da sacma hakemin kendi unuttu dudugu calmayi, baraji kurdurudu zokoraya hadi oyna der gibi bakti, sonra artik kim uyardiysa zokorya sari gosterdi,bence hakem burda kendine sari gostermeliydi.
Forma cekildigi an penaltidir..1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Genel manada söyledim adrianı. Diğerlerinden iyi ama bazen.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian ne yaptı bugüne kadar da oraya yazdın onu...Bu takımın oynadığı şey futbol falan değil.Burak olmasa şuan sadece 2-3 puanla son sıralarda olurduk.Hocanın taktiği falan da yok, Allah ne verdiyse, Burakın bileğine kuvvet.
Sadece antalya maçına bakarak varmadım bu kanıya.İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçına bakarak böyle bir kanıya nasıl vardığını çok merak ettim..
Açıklarsan sevinirim...
Çok çok kötüyüz.
Santrforsuz oynuyoruz
Kanatlardan orta yapılmıyor.
Defansın göbeği çok ağır ve formsuz..
Colman etkisiz eleman
İleriye dönük orta saha elemanları pres yapmıyor.Pres yapmadıkları gibi etkili de değiller.
Sağ bek serkan Sadece koşuyor..
Rakip çok kolay ceza alanımıza kadar geliyor hiçbir müdahale ile karşılaşmıyor..
Kısaca bu takımın interi yenmesi büyük bir şans...En son ozturk tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 13:18.
Yorum
-
Fotoğrafı görünce penaltı konusunda daha bir fikir sahibi oldum...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman Toroğlu gibi konuşmayın rica ederim. Penaltı penaltı gibi olmalı gibi laflar hep mahvetti bu futbolu. Kusurlu hareketler cezalandırılır. Adam illa yıkılmak zorunda değil. Hava topuna çıkılıyor denge denilen birşey var. Hem o orta oraya kaç saniyede geliyor, hava topuna kaç saniyede çıkılıyor da 2-3 saniyelik hareket diyorsunuz. Aşağıda fotoğrafı:
Evet penaltıymış...
Yorum
-
Deniz çalımları atarken oyuncularımız hareketlenmeyip bakakalıyorsa ben suçu futbolcularda bulurumİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan yıllar önce Stepanov, Denizden çalım yediği için tukaka olmuştu. Şimdi aradan yıllar geçti, kendi sahanda oynadığın bir maçta Deniz sallana sallana geliyor ve topu kalenin içine iteliyor! 3 deplasmanda 1 gol atabilen ve en golcü adamı olmayan takımdan 4 dk. da 2 gol yiyorsun!
Sonra da bazıları çıkıyor şu rezil durumda dahi Şenol Güneş'in .suruğunda hikmet arıyor! Kraldan çok kralcılığın ulaştığı son nokta. Trabzonspor kimin umurunda?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum