Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bıraktığımız 2 puanı çok arayacağız. Her maç final havasına büründü. Ligde iyi gitmiyoruz. Bir an önce kendimize gelmemiz lazım.

Yorum

• Tamam REİS ama şu var ki ben hiç rahat değilim..
      Mustafa Yüksek'e sorabilirsin..Bu akşam Burak penaltı atarken ekrana bakamadım..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam REİS ama şu var ki ben hiç rahat değilim..
        Mustafa Yüksek'e sorabilirsin..Bu akşam Burak penaltı atarken ekrana bakamadım..
        - Rahat olmak istiyorsan Barça'yı tutucaksın Trabzosporlu olmak zoru başarmak ne zaman Şampiyon olacağını bilememek , şikecileri bertaraf etmektir , rahat olman için önünde çok örnek var ama sen futbol mazoşisti olduğun için sürekli acı çekmek garip bir heyecan veriyor sana
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sezon başından bu yana rakiplerin harcadığı akıl almaz poziyonlar ve Tolga'nın kendini aşıp mucize kurtarışları,takımın kötülüğünü gölgeledi..Maalesef "hep daha iyi olacak","gittikçe iyiye gidiyoruz" gibi yalanlarla kandırdık kendimizi..ama oyun olarak hiç istenilen düzeyde olmadık

Yorum

• Bu 3 günde bir mac sacmaligi nezaman son bulacak. Takimin anasi agladi yeter...

Yorum

• bu takımm jajayla egemenı arar
              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu 3 günde bir mac sacmaligi nezaman son bulacak. Takimin anasi agladi yeter...
                Usta antalyaspor da 3 gün önce maç yaptı üstelik antalyadan trabzona geldiler bir de. 31 kişilik kadromuz var. Mazeretimiz bu olamaz bence.

Kabul etmek lazım ki bu takımın baya eksiği var.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir admin çıkıp da gerçeği açıklayana kadar, Ganita hariç Foruma yazmayı bırakıyorum. KAYA adlı yöneticiye mesaj attım umarım ilgilenir.
                  Yahu ne alakasi var! Bir deli kuyuya bir tas atti iste! O yeni arkadas sizi ovmedi ki ayrica inceden elestirdi ,eksi sozluk falan diye. Yeni uye, belki Trabzonspor'lu bile degil. Ayrica niye kendinizi ovesiniz ki, burda binlerce mesaj yazmissiniz ve ben bile taniyorum sizi. Takmayin boyle seyleri kafaniza, degmez! Lutfen yazmaya devam edin, ben de ovuyorum sizi. Hadi bakalim bana da sahte profil desinler.
                  En son Gamze_TS tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 02:58.
                  Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    al gırdın gırdııııııın
                    hirdin hirdin ççç penalti varmis ama ha bariz penalti, civcivler ötmeye basladi yine ama neyse ^^
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Maç Takvimimizde Çok Sık Aralıklarla yapılan maçlar gereği Oyuncularımızda oluşan performans düşüklüğü,yorgunluk doğal bu kadro içinde rotasyonu gerektirir.

İlginçtir ki geçen hafta Zokoranın Dinlendirilmesi hakkında Görüşü Olanlar , bugün niye oynatılmıyor diye eleştirde bulunuyor.

Hocamız elindeki mevcut Oyuncular gereği bu rotasyonu belli oranda yapmaya çalıştı ancak olmadı.

Tek Tek bakdığımızda iyi Oyuncular var Ancak daha takım olamadık bunun sıkıntısını yaşıyoruz.

Sayısal olarak 32 kişilik Kadro olsada yetenek ve ihtiyaç doğrultusunda katkı verecek Oyuncu Sayısının Sayısal Yetersizliğini Hissediyoruz.

Takımda Bulunan Eksik Mevkişlere Oyuncu transferi yapılmadı..Bunun Sıkıntısını Özellikle defans hattında çekiyoruz.Bu Devre Arasına kadar Sürecek gibi.Bu Akşam yediğimiz kamik Goller Yiyebiliriz.

İlk Golde Denize Orta Alanda basan Bir Ön libero yoktu.Son Anda Colman Bir Müdahele yapsada bu rakibin işine yaradı.İki Stoperimizde müdahele yapamadı.

Takımda Formayı hak etmeyen ,Hocanında eleştirdiği gibi çok gevşek Oyuncular var.Alanzinho ,Brozek vb gibi..üst üste şans verilmesine rağmen bu şansı iyi Kullanamayan Oyuncular için devre Arası Bir Müdahale Gerekli.

kadro geniş ve derin değil Aksine şişkin ve luzümsüz...bunun bir şekilde Boşaltılması ve takımın eksikleri ve Hocanın Görüşü Alınarak Koordineli bir şekilde oyuncu transferi yapılmalı

Bir hoca Sizden devamlı Aynı mevkiye Oyuncu transferi istiyporso bu Sizin transferde başarılı olmadığınızı ve Hocayla koordineli çalışmadığınızı Gösterir. malesef biz işin Burasındayız.

Bundan Sonra yapacağımız şeyler Sınırlı Devre Arasına Kadar En yüksek verimi Almak lazım..

Bu Stoperlerle,Bu Orta Sahayla, Bu BURAKLA....

@Armağan Dere

Kardeşim Barış İmzadan Sonra Sakatlandı.

Vittek'in geçirmiş olduğu Sakatlık En ufak Bi darbede Nüksedecek bir Sakatlık Bunun Gerçekleşme İhtimali Çok Yüksekti.gerçeleşti.

Barış 1, Vittek 1.1 Oynamadan Sözleşmelerinde bulunan Garanti para nedeniyle Bu Milyon Eurocukları Alacaklar.

Devre Arası transfer Ligimizin marka Değerini Yükseltmek Amacıyla oluşturulan Play-Off Sisteminde Çok Büyük Önem Arz ediyor.Bunu BAşkanımız Ve yanındaki menejerler iyi değğerlendirmeli.Ancak bir Zorluğuda var iyi oyuncusunu kimse Satmaya yanaşmıyor,Satarsda 1 lik oyuncu 5'e Alınıyor.

Muhtemelen Alanzinho ve Brozeksler gSatılamaya Çalışılıcaka bunlara yerli bir kaç isimde ekleyebiliriz.yabancı Sıkıntısısı çektiğimiz için Vittek'in Sözleşmeside Dondurulabilir.

Desteklemeye devam...
                      En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 03:28.
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• penalti pozisyonunun kale arkasindan görüntüsü lazim kesinlikle, fenevliler için kapak

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          penalti pozisyonunun kale arkasindan görüntüsü lazim kesinlikle, fenevliler için kapak

Videoyu Lig TV'nin sitesi yarın koyar mı bilemem ama resmi son anda yakaladım. Yalnız TV'den çektiğim için net gözükmeyebilir...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• sagolasin agabey ama ligtv koysa çok iyi olacak herkes görsün yahu

Yorum

• ikici yari zokora kirmiziyi gormeseydi bu maci her turlu alirdik. Ama daha onemli seyler var. Deniz baris kimse kusura bakmasin bize messi gibi gol atti. Geri geliyoruz ama her mac bu sekil geri gelemeyebiliriz.

Yorum

• ligde ilk 8 e giremeyiz..

ŞL yi de 4 puanla tamamlarız..

bu yılın özeti bu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X