YAhu tamam defansa sallayalım da orda Deniz taş çatlasa 10 metre mesafe katetti, peki geriye kalan 90 metreyi bu adam nasıl tıngır mıngır geldi kardeşler. Defans dediğiniz şey takım halinde oluyor malesef.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Ligtv'nin sitesinden daha güzel görüntü.. Acun efendiye bak kapmış özetleri..İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburadan izleyebilirsiniz http://www.acunn.com/video/mac-ozetl...ntalyaspor2/68 görüntü güzel
Yorum
-
Abi Deniz kazması da gol normal ama Messi gibi orta saha dan alıp savunmayı yürüyerek geçmesi ve onu izleyen 4-5 odun bu takımın formasını giyiyor.İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaklıma geldi bende diyorum benim aklımda ne vardı.Valla deniz gibi kazmadanda gol yedik ya adam tam kendi sahasından aldı geldi gol attı ya helal olsun bizim defansa ben tv'den nasıl seyrediyorsam bizim defansta öyle seyretti.ben yerin dibine girmekle kalmadı kendimden utandım
Yorum
-
sadri başkan
bizim başkan çok yorum yapıyor hapishanedeki başkan konuşuyormuydu kocaman hayır bizim başkan her yere espriler yaparak konuşuyor demedimi selçuk egemen bizde diye merak etmeyin imza sözü aldık diye bugün dedi haftaya dedi bir ay sonra dedi devre arası dedi lig sonu dedi bizi yanılttı.....
isimlerini yazmak istemiyorum karar almıştım ama giden oyuncular dursaydı herşey farklı olurdu.
Yorum
-
ilk maçtan beri söyleniyor burada, zokora,colman alternatifsiz. geçen maçta zokoranın dili dışarıdaydı, bu maç dinlendirelim dedik, bu sonuç ortaya çıktı. bu oyuncuların da kötü günü olacak, sakat olacaklar vs...göbekteki ikilin sağlam ve iyi olacak...sonra defansa iyi bir stoper ve iyi de bir santrafor alacaksın iş bitecek...
bu oyunla bu skor normal, kızmaya gerek yok, takımın haşadı çıktı neredeyse...bizim ligimiz asla bu kadar maç temposunu kaldırmaz arkadaş! bir de şl var ki, off ki ne off!
kızmaya gerek yok, düzelecektir!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Zokonun kırmızı gördüğü pozisyonda bile Adrian yanaşıp alıyor topu, açtığı orta ne öyle ortamı o, birde Colmanın duran toptaki ortasına bakın. Adrianda güçte yok mecal de yok. O Burakın kornerden gelen topu göz göre göre ona geliyor atamıyor vuruş komedi zaten.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
şimdi özete baktım...abicim çok acımasızsınız trabzonumuza karşı...biz 11 kişi devam etseydik büyük ihtimal maç bizimmiş...ha maçın tamamını izleyince bireysel sıkıntıları daha iyi kavrayacağım..ama var ya burak...ne adamsın ya...ne diyeyim gözlerim doluyor...bütün takımlar bizi kıskanmıyorsa ne olayım...sonuç olarak burak var problem yok...paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Nasıl gol yemişiz öyle ya anlamak mümkün değil, ya ciddiye almıyorlar maçları, ya da ciddi konsantre bozukluğu yaşıyorlar, öyle yorgunlukla, becerisizlikle açıklanacak birşey değil, takımın sorunu kafada, yoksa bence şampiyonluğa oynayacak bir kadro bu kadro. Erken toparlanabilirsek, devre arası da iyi iki üç takviye yaparsak şampiyonluğu sonuna kadar kovalar bu takım. Ama işte bu mental sorun neyse artık, ona bir derman bulmak lazım.
Yorum
-
hangi bayram?İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba halil bayramdan önce gol atar mı?
kurbani diyorsan zor ama ramazani diyorsun...belki derim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum