Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak kimi azarlasa hakkıdır..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Walla şöyle bir bakınca bu playoffa biz girmeyeceğiz de kim girecek diyorum?

Ama oyuna bakınca da bu takım playoffa kalabilir mi diye soruyorum kendi kendime.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen Bizim Play-Off'a Kalamayacağımıza İhtimal Veriyormusun.

Peki Ligi 1.bitiren Takımın 20 Puan Önde Bitireceğine İhtimal Veriyormusun.

Böyle İhtimaller Olmadığına Göre Sen Play-Off'da Rakiplerini Yenersen Şampiyon Olursun.
        Şu anki durumda Orduspor'u dahi geçebileceğimize inanıyor musun ? Kabul edin artık takım kötü. Polyanacılık oynamakta bi yere kadar.. Yatalım kalkalım Burak'a dua edelim..
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• bu takım 3 günde bir maç yapıyor

ve oldukça sakatı var

cezalısı var formsuzu var

bence iyi dayanıyor takım

ama daha iyi bir transfer dönemi geçirseydik harika olurdu

bu takımda jaja,selçuk,egemen,ceyhun,yattara kalsaydı çok geniş ve müthiş takım olurdu

Yorum

• 10 puan fark yersen şampiyonluk falan unutun, umarım play off u 2.bitiririz de Ş.Ligi için ön eleme oynarız belki puanımız artmıştır kolay takım gelir bu sefer. Kimi yeniyorsun içerde dışarda 6 puan alıcakmışız. Bırakın bu işleri.
            Normal sezonu 8 puandan fazla geride kapatırsak Uefaya gideriz en fazla.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• HAkemin Zokora kartı komikti, Glowackinin posizyonu enteresan.Ama Burak atılmadıysa yatalım kalkalım şükredelim.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10 puan yersen 5 puan fark olur diyosun. Peki sen o takımı içerde dışarda yenersen 6 puan alıp onun 0 puan alacağını nasıl hesaplayamıyorsun.
                Sen bu oyunla bu rezalet oyunla feneri,gsyi,bjk veya bursayı içerde dışarda yeneceksin hemde playfta.... İlk yedi hafta götünü dahi kaldıramayan bu futbol kabiliyetsizleriyle..... ne kokluyorsunuz bende koklasamda o hayal aleminnden çıkmasam...
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Play-Off'da önüne geleni yenmek pek kolay olmasa gerek.
                  Öyle 5 Puan farki kapatmak orada gayet zor olur.
                  Ligi önemsemek lazim.
                  E Lig Yarışsa Sende Yarıştığın Adamları Yenemiyorsan Demekki Şampiyon Olmayı Haketmiyorsun Demektir Zaten.

Geçen Sene Bütün Rakiplerimizi Yenmedik Mi. Evet Yendin Ve Bunun İçin Haketmiştik Şampiyonluğu.

Yorum

• Henrique dönse şu takıma sağlam haliyle oynadığı maçlarda ben beğenmiştim o adamı. Benfica maçında özellikle çok iyi oynamıştı, tek başına sürüklemeye çalıştı oyunu. Daha sonra ki maçlarda sakat sakat oynadığını düşünüyorum, ondan o kadar kötü oyun çıkarıyordu. Burak'ın üstünden bu yükü birinin alması gerekiyor artık, o çocuk da bir yere kadar dayanabilir.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Henrique Benfica ve Bilbao maçlarında çok iyiydi. Dönse gerçekten çok faydalı olur.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Biz en çok Umut'u arıyoruz, ilerde rakibe baskı yapacak tek adam bile yok.

Yorum

• takım kötü değil sadece ritim eksikliği var..ritim yapacak ileriye topu gümbür gümbür getirecek adam yok..jaja vardı gecen sene adam olamadıki kahraman olurdu şu takımda..ben takımı 2. yarı beğendim kim ne derse desin..bu ligde ilk 4 de rahat oynayacak takım..

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O bu değil de maç içinde Burak kaç defa Volkanı çocuk gibi azarladı el kol hareketi çekti..
                            Volkan'a ihtiyacımız var ya kaç tane hücum oyuncumuz var ki küstürmeseler hemen
                            Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen bu oyunla bu rezalet oyunla feneri,gsyi,bjk veya bursayı içerde dışarda yeneceksin hemde playfta.... İlk yedi hafta götünü dahi kaldıramayan bu futbol kabiliyetsizleriyle..... ne kokluyorsunuz bende koklasamda o hayal aleminnden çıkmasam...
                              Yaw Rezalet Oynuyorsan Şampiyon Olamazsın Zaten Haketmemişsin Demektir.

Kendinizi Ne Perişan Ediyosunuz Burda. Biz Bu Sezon 5. Oluruz De Bunu Kabullen Kimseyide Eleştirme..

Yorum

• Jaja'yı ve Egemeni arıyoruz, Egemenin yerine adam alınabilirdi ama bir Jaja bulmak öyle kolay değil. Adamlar Keita'yı 8.5 a satıyorlar sen Jaja gibi bir oyuncuyu 5 m€ ya satıyorsun. Of yönetim off !
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X