İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
kardeş aldığın puanların yarısıyla girececsin 10 puan yersen 5 puan fark olur hepsini yensen yine şampiyon olamazsın ;çünkü lider takım sana kaybeder diğer ikisini yenerse yine şampiyon o olur.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
her şey mükemmel gitsin isteseydik,18de 17 yapan şikebahçeli olurduk...yenmek var yenilmek var...İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz de sakın eleştirmeyin kuzucuklar
herşey mükemmel gidiyor şu anparaya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Girer... Elinde oyuncun varsa kullanacaksın. Burak gözbebeğimiz önüne de atacaksın arkasına da.. Bu anlamda sıkıntı yok. Anlıyorum takım oyunu,oyun karakteri vs gibi olgulara dikkat çekmek istiyorsun.
Göz ardı etmememiz gereken bir yer var, İyi oyun iyi oyucularla oynanır.
Dolayısıyla elinde Alanzinho varsa,Pawel varsa, Sezer varsa, Tayfun varsa hiç düşünmeden bu adamları teşekkür edip ardından defedeceksin.
Ondan sonra da Burağın önüne topları atıp ilk 5 e de gireceksin, CL gruplarında da çıkacaksın..
Aykutu kullanacaksın, Volkana Adriana ve Halile akıllı olmaları için ayar vereceksin, bak o zaman nasıl kendini topluyor bu takım.
Devre arası da kaliteli bir stoper, Olcan ve Muhammet Demir transferlerini paraya kıyıp yapacaksın, bak bakalım bu takım tutuluyor mu dahaEn son Davut Özdemir tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 23:38.
Yorum
-
Sen Bizim Play-Off'a Kalamayacağımıza İhtimal Veriyormusun.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlayoffa ligdeki puanların yarısı taşınacak 4 takım arasında iki maçlı lig olucak.. Bazıları hala daha playoffu eleme falan zannediyor.. 34 haftada toplanan puan önemli yani..
Peki Ligi 1.bitiren Takımın 20 Puan Önde Bitireceğine İhtimal Veriyormusun.
Böyle İhtimaller Olmadığına Göre Sen Play-Off'da Rakiplerini Yenersen Şampiyon Olursun.
Yorum
-
10 puan yersen 5 puan fark olur diyosun. Peki sen o takımı içerde dışarda yenersen 6 puan alıp onun 0 puan alacağını nasıl hesaplayamıyorsun.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş aldığın puanların yarısıyla girececsin 10 puan yersen 5 puan fark olur hepsini yensen yine şampiyon olamazsın ;çünkü lider takım sana kaybeder diğer ikisini yenerse yine şampiyon o olur.
Yorum
-
İşi sıkı tutmazsak playoffa katılmamız zor gözüküyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Haksız mı ya her pozisyon aynı şeyi yapıyor topu kesmek varken rahat pozisyonda çizgiye inip kalecinin kucağına atıyor topu direk.İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bu değil de maç içinde Burak kaç defa Volkanı çocuk gibi azarladı el kol hareketi çekti..
Orta yapmayı hiç beceremiyoruz, onu da Burak yapacak ondan bekliyorlar onuda.
Adrian'dan ümidimi yavaş yavaş kesmeye başladım ben, adam eksiltme şut yaratıcılık bir şey göremiyorum. Yetenekli olduğunu düşünüyordum ama fikrim değişmek üzere 1-2 maçlık kredisi var benim gözümde.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Play-Off'da önüne geleni yenmek pek kolay olmasa gerek.İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 puan yersen 5 puan fark olur diyosun. Peki sen o takımı içerde dışarda yenersen 6 puan alıp onun 0 puan alacağını nasıl hesaplayamıyorsun.
Öyle 5 Puan farki kapatmak orada gayet zor olur.
Ligi önemsemek lazim.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ayrıca deniz röportajında da golü nasıl attığını gülerek anlattı ,ibretlikti! anlattıklarında da çıkaracağımız dersler vardı. ben Eksikliklerimizi söylediği için denize teşekkür ediyorum.bunu tüm futbolculara izletsinler.İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi geçtim rakibin stoperinin elini kolunu sallaya sallaya tüm savunmayı ipe dizerek gol atmasını kabul edemiyorum.
Yorum
-
Dudukten once atisi kullandigi icin... Hakemin dudugu yani Adrian degil.İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora neden 2. sarıyı gördü arkadaşlar..maçtaydım çözemedim olayı..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum