İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Son Derece Katılıyorum.İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını yazdım.Zokora dinlensin diye bas bas bağırdık.Yedeğe aldı diye İSTİFA yazan oldu.
Tamam Şenol Güneş'i eleştirin ama birazda anlayışla karşılayın.Kadroda boş oyuncular var .+ Takımın iskeleti bozulmuş.Yeniden yapılanma içine girdi takım.Şenol Güneş'in yaptıklarını unutmayalım.Tekrar gönderirsek Trabzonspor çok zor toparlanır !!
Bu Akşam Beraberliğe Üzülmeyelim. Şu Anda 1 Puanlarla Gidelim Yenemiyorsak Yenilmeyelim Ligin İkinci Yarısında Çıkışa Geçeriz. 17de 16 Yaparız Nolcak Sanki.
Hocaya Da Kimse Kızmasın. Adam Çıkıp Kendisimi Oynıcak Ruhsuz Topçular Sahada. Hocanın Elindeki Hamurdan Bu Kadar Ekmek Çıkıyor.
Yorum
-
ilk 4 play-offa katılıyor biliyorum ama yanlışda olabilir tabi..İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonluk parolasıyla lige başlayıp daha ligin 9. haftasında ilk 5'e girebilir miyiz raddesine gelmek acı bir durum.
5. olana ne veriyolar ??
Yorum
-
Bu ülkeye ne anlı şanlı hocalar geldi.Dünyaca ünlü hocalar geldi arkalarına bile bakmadan kovuldular.Renkdaşlarıma yalvarıyorum.Herkes bu takım daha iyiye gitsin diye çalışıyor.Birde hocalarımızın TS sevgisinden şüphe edemiyeceğimize göre Şenol Hocaya hep destek tam destek........2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Doğru yazmışlar..İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehabertürk..BURAKSPOR...başka söze gerek yok...I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Şenol Hocadan en büyük beklentimdir. Futbolcu bazında tabi.İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu erene bir şans ver hocam zafer yelen gibi olmasın
Yorum
-
Çok Geride Başlatıyor Ve 25 Dk'da 2-0 Oluyor Maç İlginç. Demekki İlerde Başlatsa 4-0 Olcaktı ..İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCska maçında atak futbol oynayıp bu maçta kontrol futbol oynamak akıl almaz iş..Şenaol Hoca,takımı çok geride başlatıyor,takım ısırmıyor..
Yorum
-
Cumartesi biz de yeriz gibi bu oyunla.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO degilde gayseye koydulr hemde 4 tane muhahahaaa fatih terim naber.... Server 33 de girmis 45 de kirmizi goruyir bu adam milli takimda bnko oynuyor siz daha neyi tartisiyorsunuz turk futbolunun durumu bu
Gülme komşuna gelir başına demiş atalarımız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum