Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman Antep maçınıda unutalım..
    Hadi git takıma anlat bunu işte. Yoksa ben anlam veremiyorum zokoranın halilin yedek oynamasına.
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynısını yazdım.Zokora dinlensin diye bas bas bağırdık.Yedeğe aldı diye İSTİFA yazan oldu.

Tamam Şenol Güneş'i eleştirin ama birazda anlayışla karşılayın.Kadroda boş oyuncular var .+ Takımın iskeleti bozulmuş.Yeniden yapılanma içine girdi takım.Şenol Güneş'in yaptıklarını unutmayalım.Tekrar gönderirsek Trabzonspor çok zor toparlanır !!
      Son Derece Katılıyorum.

Bu Akşam Beraberliğe Üzülmeyelim. Şu Anda 1 Puanlarla Gidelim Yenemiyorsak Yenilmeyelim Ligin İkinci Yarısında Çıkışa Geçeriz. 17de 16 Yaparız Nolcak Sanki.

Hocaya Da Kimse Kızmasın. Adam Çıkıp Kendisimi Oynıcak Ruhsuz Topçular Sahada. Hocanın Elindeki Hamurdan Bu Kadar Ekmek Çıkıyor.

Yorum

• Burak yılmaz son 10 dakika kala filan çok yoruldu. Eğer yorulmasaydı o sonlarda yakaladığı pozisyonları da bana göre atardı.

Yorum

• şu erene bir şans ver hocam zafer yelen gibi olmasın
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• habertürk..BURAKSPOR...başka söze gerek yok...
            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şampiyonluk parolasıyla lige başlayıp daha ligin 9. haftasında ilk 5'e girebilir miyiz raddesine gelmek acı bir durum.
              ilk 4 play-offa katılıyor biliyorum ama yanlışda olabilir tabi..

5. olana ne veriyolar ??

Yorum

• Adrian , Alanzinho , Volkan havaya giden 12 Milyon Euro..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu ülkeye ne anlı şanlı hocalar geldi.Dünyaca ünlü hocalar geldi arkalarına bile bakmadan kovuldular.Renkdaşlarıma yalvarıyorum.Herkes bu takım daha iyiye gitsin diye çalışıyor.Birde hocalarımızın TS sevgisinden şüphe edemiyeceğimize göre Şenol Hocaya hep destek tam destek........
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• O degilde gayseye koydulr hemde 4 tane muhahahaaa fatih terim naber.... Server 33 de girmis 45 de kirmizi goruyir bu adam milli takimda bnko oynuyor siz daha neyi tartisiyorsunuz turk futbolunun durumu bu

Yorum

• evet bu sene ilk 4'e gireriz...

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        habertürk..BURAKSPOR...başka söze gerek yok...
                        Doğru yazmışlar..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu erene bir şans ver hocam zafer yelen gibi olmasın
                          Şenol Hocadan en büyük beklentimdir. Futbolcu bazında tabi.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cska maçında atak futbol oynayıp bu maçta kontrol futbol oynamak akıl almaz iş..Şenaol Hoca,takımı çok geride başlatıyor,takım ısırmıyor..
                            Çok Geride Başlatıyor Ve 25 Dk'da 2-0 Oluyor Maç İlginç. Demekki İlerde Başlatsa 4-0 Olcaktı ..

Yorum

• sıkıldım yahu.futboldan soğudum.
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O degilde gayseye koydulr hemde 4 tane muhahahaaa fatih terim naber.... Server 33 de girmis 45 de kirmizi goruyir bu adam milli takimda bnko oynuyor siz daha neyi tartisiyorsunuz turk futbolunun durumu bu
                                Cumartesi biz de yeriz gibi bu oyunla.
                                Gülme komşuna gelir başına demiş atalarımız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X