Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca güzel konuştu. Umarım gerekli tedbirleri alır.

Yorum

• Maçı izlemedim ama Eren Albayrak keşke şans bulsaydı.Sercan Kaya'nında yetenekli olduğunu düşünüyorum.İnşallah ilerleyen haftalarda şans bulurlar
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ersun Yanal dönemindeki gibi sabretmeliyiz simdi ki takim birbirine alisabilsin. En önemli as oyuncularimizi sattik. Senol hoca zamanla bunlarin yerini dolduracak oyuncular getirir ben inaniyorum Senol hocaya.

Istifa da bagirmayi birakin derim artik rezil oluyorsunuz. Senol hoca yokken yerlerde sürünüyorduk unutmayin. Bende bazen kiziyorum Senol hocaya bazen cok gereksiz oyuncular getirtiyor,anlamsiz oyuncu degisikligi,serkan takintisi, sacma kadrolar da kurabiliyor ama Senol hocadan baska bize basari getirebilecek td yok gercekten yok. Kactane adam denedik akillanmadik mi?
        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Senol hocayi elestirmeyi dogru bulmuyorum,kötü gidiste aslan payi futbolculardadir.

Eger sizin takim denizi baris gibi bir oyuncudan orta saha slamomuyla gol yiyorsa hocayi elestirmek yersizdir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• penaltı pozisyonunu tekrar izledim, topa vurulduğu an glo topa yükselmek isterken formasından çekiyorlar yükselemiyor bıraktıktan sonra yarım ayak yükseliyor gibi, penaltı olurmu a.gücü ve eski maçında burağa yapılanların %70 i kadar ağır değil...

Yorum

• şenol hoca ölünce de kurtulamayacaksınız mutlu gün taraftarı...ruh çağırıp onu takımın başında tutacağız yine...siz ise kendinize avrupadan takım bakacaksınız...
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Su Antep'in ilk iki golleri neymis öyle ya!!!!
                Popov Quaresma'dan iyi trivela yapmis.
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Muhammet ne gol atmış, biraz şans ama akıl dolu vuruş, tebrik etmek lazım.

Yorum

• Şenol Hocayı eleştirmek bazılarına göre günah ama yinede sormak lazım;
                    Alanzinho'nun ilk 11 oyuncusu olmadığını anaokuluna giden çocuklar bile biliyor ama niye ilk 11'de ısrar ediliyor?
                    Volkan bütün camiaya saç baş yolduruyor ama ısrarla bencil oynamaya devam ediyor, acaba böyle oynaması mı söyleniyor yoksa kimseyi takmam deyip bildiğini mi yapıyor?
                    Deplasmanda olsak anlayacağım ama, kendi sahamızda antalya gibi bir takıma karşı neden tek santfor Burak oynuyor?
                    Adrian çok fazla tercih hatası yapıyor ve hayatında hiç orta yapmamış gibi oynuyor, bütün ortaları auta atıyor, kornerleri bile hep ilk direkteki adama nişanlıyor, özellikle mi böyle yapması isteniyor da bütün kornerleri o kullanıyor?
                    İkisi yabancı 3 tane sol bekimiz var ve biz 3. sol beki neden oynatmak zorunda kalıyoruz?
                    Lig maçlarında Burak hariç hemen hemen bütün futbolcularımız gayet rahat, gamsız ve sıfır hırsla oynuyorlar, belli ki motivasyon eksikliği var, bunun düzeltilmesi gerekmiyor mu?
                    Trabzonsporun başına Şenol Hoca'dan daha iyi bir teknik direktör gelebileceğine pek umut vermiyorum ama Şenol Hoca'nın ben artık verebileceğim herşeyi verdim demesinden sonra, heyecanını ve motivasyonunu yitirmesinden endişe ediyorum.
                    Not: Hocanın maç sonu demeci beni ümitlendirdi....
                    Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Şenol Hoca'nın her kararının altına imzamı atarım...
                      Bordomavi.net

Yorum

• Şenol Güneşi eleştirmek tabiki haddimize değil
                        ama
                        bazı oyunculardaki ısrarlarını anlayamıyoruz özellikle Alazinho da
                        açıklamasını dinlemedim ama kendiside yanlış tercih yaptığını söylemiş zaten zararın neresinden dönsek kardır

Yorum

• Şu oyuncu olsaydı şöyle olurdu, şu şunun yerini tutamaz.. bunlar bana inanılmaz anlamsız yorumlar olarak geliyor.
                          Şenol hocayı eleştirmek kimsenin haddine değil fakat bu kadro seçimleri inanılmaz anlamsız gelmeye başladı bana.
                          Her şeyi bir yana bıraktım, zokoranın yedeği Sapara mıdır? Aykut neden düşünülmez acaba, koy oynasın hocam görelim.
                          Orta alanda yaratıcı oyuncu olarak kullanacağımız kişi Alan mıdır? Ben bu Alan sevdasından vazgeçilmesi taraftarıyım artık, inanın hazmedemiyorum bu adama.
                          Gerçi şu an hocayı dinliyorum. Hoca oyuncu seçimlerini yanlış yaptık diyor. Bunu da ancak şenol hoca der diye düşünüyorum.Ama hocam artık yeter.

Halil, Adrian ve Volkan a bu takımın ihtiyacı var bu adamların bir an önce kendilerini toplamaları lazım. Serkan a ise ne desem bilemiyorum.
                          Oynayanlardan Alan, Pawel, oynamayanlarında Barışlar, Sezer,tayfun, vsvs.. uzatmayacağım bu adamların acilen en yakın fırsatta verdikleri emeklere teşekkür edip bu klüpten defetmek lazım

Yorum

• şenol hoca....elifi bilmeyip ! ... kurandan başla diyen imamlar gibi......maça başlattı........

evde ve dışarda daha çok puan kaybederiz.....güzel konuşmak insanları yönetse idi....Allahın sözünden güzel söz yokdur ona kimse isyan etmezdi.............

isyanım sana şenol hoca..............!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Ben Hayırlı Olduğunu Düşünüyorum.Antep Ve Cska Maçlarında Çok Daha Konsantre Olmak Zorundayız.

Şenol Hoca Ağır Cezalar Verecek. Akılları Başına Gelsin Topçuların.

Şenol Hocayı Suçlayamayız Kadroda Rotasyon Yapmak Gerekiyordu İki İhtimal Vardı Fakat Ters Tepti.

Devre Arası Büyük Değişikliklere Hazırlıklı Olalım. 5-6 Futbolcu Gider .

Yorum

• Amacımız ne peki ? Gol atmak değil mi gol atabiliyor muyuz biz ?
                                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X