Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün elestirdigim hocanin suan yaptigi aciklamalari beni fazlasiyla tatmin etmistir. Bundan dolayi da hocayi kutluyor.
    Yanliz son sözleri suanki takimi halini anlatiyor "Ne ligle ilgileniyorum nede playoffla, biz maclarimizi oynamak icin cikiyoruz sahaya"

Yorum

• Senol hocayucu tercihlerinde yanildim hata benim ancak yaniltanlara da maddi manevi bedelini odeyecek.lig tv

Yorum

• Hoca da yanlış tercih yaptığını kabul ediyor.

Yorum

• bu muhammet demiri devre arası ne yapıp edip almalıyız,adam bize gelmediğine göre baya akıllı biriymiş
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• cCc Şenol Baba cCc

Yorum

• Bize karşı oynayanların taktiğine bir bakın tam saha pres ilerde baskı kurup bize oyun kurdurmuyorlar bizde uzun toplarla gol atmaya çalışıyoruz nereye kadar böyle gider bilemiyorum...

Yorum

• Tekrar 2. gölü tekrar izledim de Serkan nerede?

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senol hocayucu tercihlerinde yanildim hata benim ancak yaniltanlara da maddi manevi bedelini odeyecek.lig tv
                  bu sene hoca bu jargonu 4-5 kez kullanıyo alıştık artık...
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Senol Hoca muthis konusmus.Acilen Henrique'nin de donmesi lazim.

Yorum

• oyundan Volkan mı yoksa Adrian mı çıkmalıydı....bu Adrian nasıl oyuncu böyle.....ilk maçlarından itibaren söyledim...ya adamın yürümeye mecali yok...bunu nasıl en flaş transfer diye almışlar...top ayağında önü bomboş,adam ilerliyemiyor...bu ne hal,bu nasıl transfer...bunun uyumla felan ilgisi yok....
                      .....

Yorum

• Şenol Hoca çok kızmışta bu herifleri kim aldırdı şenol hocaysa kendine kızsın eğer yok yönetimse hem kendine hem yönetime kızsın.
                        Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eren-Sercan bu ligde henüz oynayamaz.Tayfun iki yıldır yok.Takımda yerli oyuncu alternatifi kalmadı.Yönetim acilen devre arası için en az 3 tane ilk 11 oynayacak yerli oyuncular almalı....
                          Bence bu akşam özellikle ilk yarıda ki 11'de bu ligde oynayamaz.. Bari bu çocukları deneyelim..
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Şenol hoca gerçekten çok sinirlenmiş.Hocam acıma kimseye.Beyefendiler Trilyona imza atıp,top oynamaya bile nazlanıyorlarsa acıma.Kes cezayı giydikleri formanın kıymetini anlasınlar...
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• 2. Gole laf demeyin cok guzl goldu

Yorum

• macin ozeti ne zaman verilir ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X