Şahsen Zokara dinlendirildi diye değil; Zokora yerine Sapara oynuyor diye eleştiri yapıyorum. Bu iki durum arasındaki fark futbolun en temel unsuru zaten: Topun kendinde kalması.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Rakibe Davet demekİlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöbekte Sapara, yanlarında Alan ve Adrian ne demek be Şenol Hocam.Madem Zokora yi dinlendireceksin, koy yerine Aykut u al maçı
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Rakip bizim 1 oyuncumuza 4 kişi basıyor, biz 4 kişi 1 adama basmıyoruz. Lanet olsun.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Volkan Şen'in bu hali Yattara'dan kötü. Toparlanmalı.
Bu defansla bunları yaşayacağız ama devre arası kaliteli yabancı stoper almazsa yönetim bu taraftarda maçlara giderse yazık. Tepki şart ya bu adamlara mı bırakacaksın defansı. Sonra Tolga değil Onur geçsin deniyor. Abi Onur olsa ne olacak bu defansın arkasında Casillas olsa ne olacak çıldırır.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
kimseye anlatamazsın.bu takımın ölüsü ilk 4 e girer.mesele Ş.ligi bunu anlayınİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu aşamada antep maçının telafisi var, cska maçının yok.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
kardeş yazının ilk kısmına sonuna kadar katılıyorum ama ikinci kısmının ise sonuna kadar karşısındayım..İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer puan kayıbının ardından arkasına bile bakmadan kaçan adamlar için ahlanıp vahlanan taraftara ne desek boş..
Adrian sarhoş jajadan zokora hain selçuktan on kat kaliteli topculardır..
yani gidenin arkasından yaş dökmek büyük takıma yakışmaz bende çok hayıflandım çok üzüldüm ama artık önümüze bakmalıyız, elimizdekilerle ne yapabiliriz...
elimizdeki oyuncuların kalite sorunu olduğu muhakkak ama bana kalırsa aynı kalite ve oyun anlayışına sahip olsa bile saparanın yerine aykutun oynamasından yanayım, kaldıkı aykutun geliştirilebilir yanı daha fazla...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
söyleyecek laf bulamıyorum ki ocak ayı gelse de transferleri yapsak da takıma farklı hava kazandırsak inş cska maçını öyle ya da böyle alırız burak'ı da Allah nazardan korusun!!!Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Kardeşim herkes bizim oyunumuzu çözmüş tam saha baskı yapıyorlar 90 dakika önde pres yapıp bizi çıkarmıyorlar bizde oyun kuramadığımız için uzun toplarla pozisyon bulmaya çalışıyoruz...böyle bir futbol anlayışı yok ne pres yapıyoruz ne birbirine yakın oynuyorlar yardımlaşma yok anlaşma yok bu işe bir çözüm bulması lazım hocamızın...
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsen Zokara dinlendirildi diye değil; Zokora yerine Sapara oynuyor diye eleştiri yapıyorum. Bu iki durum arasındaki fark futbolun en temel unsuru zaten: Topun kendinde kalması.
Bizde bunu diyoruz zaten ki bunu sadece sen ben görmedi. Bu yanlisi herkes gördü. Görmeyenlerde anlasinlar artik.
Zoko'nun yerine Sapara, Halil yerine Alan oynadi ve 20 dakikada 0-2 oldu.
Sapara cikti Alan cikti...Ne oldu? 2-2
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 22:57.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Dediğim gibi ben şu anda ne desem havayı elimle yakalamak gibi gelir,zaman gösterir ama benim düşüncemde yanılıp yanılmadığımı...İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeofilo ve Jaja başlıkları duruyorsa , Teofilo'ya Kayseri'de plasesi direğe vurduğu gün ilk kez izlediğimden beri hep destek verdim ve bu adam yetenekli dedim. Bu adamın vuruş tekniği var dedik.
Jaja Avni Akerde bir maçta sonradan girdi o da kalitesini orda kanıtlamıştı.Bu adamın creatifi çok yüksek dedik.
Adrian bu 2 oyuncudan çok daha çabuk formayı aldı, onlar çok bekledi alabilmek için. Ama adam benim şu özelliğim var diyemiyor. Adrian tam bir futbolcu değil. Jaja ve Teofilo güçlüydü bir kere Adrianda fizik bile yok. Ne olduğu belirsiz.
Jaja 4.5 m € , Teofilo 3 m€ ya alındı , Adrian 5.25 İkisinin de tek bacağı etmez.
Yanılıyorsam anlarım ve düşüncelerim geri alırım,ama ben kendimce söyleyeyim,takım olmayı oturtamamış bir sistemin içinde yeteneğini 90 dakikaya yaymanda 10 dakikada göstermen de zordur.Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum