İlk olarak memozcan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
ben gördüm deniz üstüne gelirken sola kacıyordu aman onla ugrasmım nede olsa bırı keser dıye işte takımdakı sorun burda yumurta dayanana kadar mucadele yok takımda ondan sonra yırtın dur takım istedimi oynuyor da nasıl işteyecek o meçhu onuda biz degil hoca baskan yonetim birileri bulsun...
-
zokora yillarca üst düzey liglerde oynadi. Takimda haftada iki maca dayanacak bir oyuncu varsa buda zokoradir. Hafta sonu dinlenseydi cska maci öncesi ok derdim ama bu macta ne alaka anlamadim gitti.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de oynatılmasından yanayım da adamın dayanma gücü var değil mi?
Yorum
-
peki volkanın çıkarken kafa sallamasına ne demeli, sanki oyundan en sok ben çıkmalıydım bu maçı çevirecek adam benim der gibiydi...İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho ilk onbirde baslamamali hala ogrenemedi bunu senol hoca! vede volkan çiksin çiksin deyip durdum yerine giren Brozek koca sifir olacak is deyil kulubedede oyuncu yok zatenAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
ee biz bunu derken,bırak yaa arjantin liginde herkes gol atıyor diye cevaplar vardı renktaş?İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeofilo geldiğinde dünyanın en çok gol atan 4. oyuncusuydu adrian ne peki
Adrian orta saha oyuncusu,santrofor değil.Jajayla karşılaştırılabilir transfer edildiği ülke bakımından,soğuk iklimler yani,o kadar işte.
Şunu düşünüyorum ki,Trabzonspor sistem takımı olabildiğinde Adrianın değeri anlaşılacaktır.Adrianın bir potansiyeli olduğu belli,bunu bazı maçlarda gördük,yani potansiyeli olmayan bir oyuncu değil.
Ve şunu neden düşünmüyoruz? Bu adamlar kaç haftadır haftada 2 maç yapıyorlar,premier lig bile su kaçırmıyor mabadına statü gereği, oyuncuların performanslarının düşmesi tabi normal...Entropi İyidir.
Yorum
-
doğru söyluyorsun şimdiye kadar giden hiç bir futbolcuya üzülmedim ama biri hariç dahale içimde bir yara var teofilonun gitmesi bu adam gibi oyuncumu vardı yeryüzünde ah ulen ahİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeofilo ve Jaja başlıkları duruyorsa , Teofilo'ya Kayseri'de plasesi direğe vurduğu gün ilk kez izlediğimden beri hep destek verdim ve bu adam yetenekli dedim. Bu adamın vuruş tekniği var dedik.
Jaja Avni Akerde bir maçta sonradan girdi o da kalitesini orda kanıtlamıştı.Bu adamın creatifi çok yüksek dedik.
Adrian bu 2 oyuncudan çok daha çabuk formayı aldı, onlar çok bekledi alabilmek için. Ama adam benim şu özelliğim var diyemiyor. Adrian tam bir futbolcu değil. Jaja ve Teofilo güçlüydü bir kere Adrianda fizik bile yok. Ne olduğu belirsiz.
Jaja 4.5 m € , Teofilo 3 m€ ya alındı , Adrian 5.25 İkisinin de tek bacağı etmez.
Yorum
-
Volkan Sen kotuydu, ozellikle her pozisyonda sifira inme cabasini cidden anlamiyorum. Fakat o haliyle bile 2-3 tane iyi pozisyon hazirladi. Adrian'in ise 90 dakikada yaptigi tek bir olumlu hareket yok.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadrian çabalıyor ama , boşu boşuna
10 numara gibi değil, burak ile iyi anlaşamıyor.
volkan şen hala vasat
Yorum
-
bu serkan ile alan ısrarı artık çekilmez bir hal aldı
yeter da müslüman sabır taşları bile çatladı be
şenol hocanın ideal onbiri rakip takım oyunu kendi sahasında kabul etmedikçe oyunu rakip sahaya yıkamıyor bu sene
ayrıca jaja yı ne kadar aradığımızı anlatmaya gerek var mı bilmiyorum
bir takım maç boyunca kullandığı 20 ye yakın duran topun 1 yazı ile "bir" ini dahi arka direğe atmaz mı ya da organize bir şekilde kullanamaz mı antrenmanda ne çalıştırıyolar bunlara
ama tabi skor kötü oldu ya biz de fırsat bulduk eleştiricek kimilerine göre
bizler eleşrirmeyip herşeyi kabullenince düzelecek işler
nasıl olsa maçtan sonra hoca güzel konuşuyor kalbini kırmamak lazım
Yorum
-
serbest vuruşta colman orta yaparken rakip glowackiyi çekip yere indirdi hakem penaltı var.İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar penaltı pozisyonu nasıl oldu elle mi kestiler kimi düşürdüler anlatırmısnız....
__________________Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
cska maçını kaybedersek , artık tek hedef lig olurİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCSKA maçını kaybedersek ne diyeceksın merak ediyorum???
İnter mi??
şu aşamada antep maçının telafisi var, cska maçının yok.
cska maçında ilk 11 de alanzinho ve serkan varsa izlemem ben o maçı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum