Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    orda colmanın yanındaki kişi zokora olmayınca orayı kullanacak kişi yani saparayı ben o pozisyonda karede bile göremedim...
    ben gördüm deniz üstüne gelirken sola kacıyordu aman onla ugrasmım nede olsa bırı keser dıye işte takımdakı sorun burda yumurta dayanana kadar mucadele yok takımda ondan sonra yırtın dur takım istedimi oynuyor da nasıl işteyecek o meçhu onuda biz degil hoca baskan yonetim birileri bulsun...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de oynatılmasından yanayım da adamın dayanma gücü var değil mi?
      zokora yillarca üst düzey liglerde oynadi. Takimda haftada iki maca dayanacak bir oyuncu varsa buda zokoradir. Hafta sonu dinlenseydi cska maci öncesi ok derdim ama bu macta ne alaka anlamadim gitti.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alanzinho ilk onbirde baslamamali hala ogrenemedi bunu senol hoca! vede volkan çiksin çiksin deyip durdum yerine giren Brozek koca sifir olacak is deyil kulubedede oyuncu yok zaten
        peki volkanın çıkarken kafa sallamasına ne demeli, sanki oyundan en sok ben çıkmalıydım bu maçı çevirecek adam benim der gibiydi...
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          teofilo geldiğinde dünyanın en çok gol atan 4. oyuncusuydu adrian ne peki
          ee biz bunu derken,bırak yaa arjantin liginde herkes gol atıyor diye cevaplar vardı renktaş?

Adrian orta saha oyuncusu,santrofor değil.Jajayla karşılaştırılabilir transfer edildiği ülke bakımından,soğuk iklimler yani,o kadar işte.

Şunu düşünüyorum ki,Trabzonspor sistem takımı olabildiğinde Adrianın değeri anlaşılacaktır.Adrianın bir potansiyeli olduğu belli,bunu bazı maçlarda gördük,yani potansiyeli olmayan bir oyuncu değil.

Ve şunu neden düşünmüyoruz? Bu adamlar kaç haftadır haftada 2 maç yapıyorlar,premier lig bile su kaçırmıyor mabadına statü gereği, oyuncuların performanslarının düşmesi tabi normal...
          Entropi İyidir.

Yorum

• cok ofansif bir kadroyla basladik maca..orta sahaya bakinca hepsi ofansif agirlikli oynayan futbolcular..

durum böyle olunca defans ne yapsin.. 2-0 geri düsmen normal..

zokora oyuna girince hem orta sahayi rahatlatti hemde defansi..
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Göbekte Sapara, yanlarında Alan ve Adrian ne demek be Şenol Hocam.Madem Zokora yi dinlendireceksin, koy yerine Aykut u al maçı

Yorum

• Şenol hocaya bize bu heyecanı yaşattığı için teşekkürler
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• 4-2-3-1 sistemi değişmeli bence...
                  4-1-3-2 deneyebiliriz.
                  7

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teofilo ve Jaja başlıkları duruyorsa , Teofilo'ya Kayseri'de plasesi direğe vurduğu gün ilk kez izlediğimden beri hep destek verdim ve bu adam yetenekli dedim. Bu adamın vuruş tekniği var dedik.
                    Jaja Avni Akerde bir maçta sonradan girdi o da kalitesini orda kanıtlamıştı.Bu adamın creatifi çok yüksek dedik.
                    Adrian bu 2 oyuncudan çok daha çabuk formayı aldı, onlar çok bekledi alabilmek için. Ama adam benim şu özelliğim var diyemiyor. Adrian tam bir futbolcu değil. Jaja ve Teofilo güçlüydü bir kere Adrianda fizik bile yok. Ne olduğu belirsiz.
                    Jaja 4.5 m € , Teofilo 3 m€ ya alındı , Adrian 5.25 İkisinin de tek bacağı etmez.
                    doğru söyluyorsun şimdiye kadar giden hiç bir futbolcuya üzülmedim ama biri hariç dahale içimde bir yara var teofilonun gitmesi bu adam gibi oyuncumu vardı yeryüzünde ah ulen ah

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adrian çabalıyor ama , boşu boşuna

10 numara gibi değil, burak ile iyi anlaşamıyor.

volkan şen hala vasat
                      Volkan Sen kotuydu, ozellikle her pozisyonda sifira inme cabasini cidden anlamiyorum. Fakat o haliyle bile 2-3 tane iyi pozisyon hazirladi. Adrian'in ise 90 dakikada yaptigi tek bir olumlu hareket yok.

Yorum

• Herhalde Akillar simdiden Moskova Macinda.Tabi o Maci kazandiklarinda önleri acik ama Ligi simdiden boslamak BÜYÜK Hata.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu serkan ile alan ısrarı artık çekilmez bir hal aldı
                          yeter da müslüman sabır taşları bile çatladı be
                          şenol hocanın ideal onbiri rakip takım oyunu kendi sahasında kabul etmedikçe oyunu rakip sahaya yıkamıyor bu sene
                          ayrıca jaja yı ne kadar aradığımızı anlatmaya gerek var mı bilmiyorum
                          bir takım maç boyunca kullandığı 20 ye yakın duran topun 1 yazı ile "bir" ini dahi arka direğe atmaz mı ya da organize bir şekilde kullanamaz mı antrenmanda ne çalıştırıyolar bunlara
                          ama tabi skor kötü oldu ya biz de fırsat bulduk eleştiricek kimilerine göre
                          bizler eleşrirmeyip herşeyi kabullenince düzelecek işler
                          nasıl olsa maçtan sonra hoca güzel konuşuyor kalbini kırmamak lazım

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar penaltı pozisyonu nasıl oldu elle mi kestiler kimi düşürdüler anlatırmısnız....

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              CSKA maçını kaybedersek ne diyeceksın merak ediyorum???

İnter mi??
                              cska maçını kaybedersek , artık tek hedef lig olur

şu aşamada antep maçının telafisi var, cska maçının yok.

cska maçında ilk 11 de alanzinho ve serkan varsa izlemem ben o maçı
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bir de bana Burak'ın neden ısrarla Volkan'ı görmediğini anlatın lütfen????????
                                her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X