elbetteki düzeltilmeyecek şeyler değil ama hocanın daha akıllı kadro secimleri yapması lazım, daha alternatifli taktik belirlemesi lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
jajaya verilen 5 milyonla adrina verilen 5.5 milyonu ciddi şekilde düşünmeye başladım volkana zaten birşey demiyorum 3 çalım atıor ya 3. de kaptırıyor yada sıfıra inip kaleciye orta açıo colman naptığı belirsiz defans hattı yok orta saha yok takımda burak olmasa küme düşeriz herhaldeTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
cokmu seviyorsun mourinho yu ?İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sizde farketmişsinizdirki bu seneki tek taktiğimiz Burağın önüne atılan uzun toplar... Yani bir nevi küçük takım taktiği... Geçen seneki gibi hücumdan başlayan pres anlayışının yerlerinde de Volkan gibi yerden kalkamayan, Alanzinho gibi sözde kıvrak ama pas atma becerisi minimum olan oyuncular yüzünden yeller esmekte. Burağa attığı goller nedeniyle verilen haklı destek onuda biraz şımartmış görünmekte 30-40 metreden rasgele vuruşlar yapma alışkanığında.
Velhasıl kelam maçtan puan çıkartsak bile -ki zor- sanki bizi kötü bekliyor.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
kusura bakma ama SAÇMALAMIŞSIN !!
Bu mantığa göre tek taktiği messinin ayağına top atmak olan barcelona..
tek taktiği alex in önüne top atmak olan fenerbahçe
tek taktiği ronaldonun önüne top atmak olan real madrid ?
Her takımda bazı oyuncular öne çıkar.Burak da onlardan birisi.
Bugün maçın 2. yarısında 16 tane şut çekmişiz.Maçın toplamında en az 20 pozisyonumuz var. (bu bu sezon en çok pozisyona girme rekoru sanırım)
ve bunların bir çoğunda burak yok.
Mesela adrianın , halilin volkanın bir çok pozisyonu vardı.
Golleri burağın atması Trabzonspor = Burak anlamına gelmez.Bu bir takım oyunudur.
Bugün en az 15 kanat akını vardı bunları görmemek saçmalık.
Ayrıca varsın senin dediğin olsun ve tek işi burağın önüne top atmak olan bir takım olsun.Elinizde Türkiyenin en iyi en formda forveti varsa bunu yapmıyorsanız bu işi bilmiyorsunuz.En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 22:37.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Evet bugün hepsi kötüydü.İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian,Colman,Volkan ve Alanzinho takımı sabote ediyor rezalet top oynuyorlar..
Onun dışında ben halile değinmek istiyorum. Ya arkadaş sen bomboş durumdası önüne çok güzel toplar atıldı onlara vuramıyorsan hangi toplara vuracaksın merak ediyorum. Topa dokunamıyorsun bile.
Bu takımda buraktan başka gol atacak adam yok buna bir çare bulunması lazım. o da şenol güneşin işi.
Yorum
-
Geçen sezon bu haftalarda neden oynuyor diye küfür yiyen BURAK
Bu sene bu hafta eğer takımın en iyisi ve tek oyuncusu oluyorsa bu Trabzonspor'un iyiliğini değil ne kadar geri gittiğimizi gösterir..
Burak yoksa İlk 5 e girmek bile hayalYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Ya adrian dediğin adamı Polonya'dan almışsın, yetenekli olduğu belli. Fakat Polonya ile bizim ligin temposu bir değil. Birde 3 günde maç oynuyor adam zaten maç oynamadığı zamanda yolculuk yapıyor. Keza diğerleride öyle.Zokora gibi adam son haftalarda yorgunluktan dolayı formu düştü, ona birşey yok. Ama Adrian'a gelince yaramaz.
Yorum
-
Adrian futbol topunu gerçek manada bile saklayamaz, 5 milyon euro verdiğin adamın bir yeteneği olur be. Şahsi tavrım yok kimseye, bu adamı alanlara ve körü körüne bağlanıp birşey bekleyenlere tepkim !İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen burdayım...Estagfirullah deha diyemem kendime,ama iltifatın için teşekkür ederim...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
En büyük sorun orta sahada. Hem atak başlatırken hem de rakibi karşılarken takım görüntüsünü kaybettirecek kadar kötü orta sahamız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ersun yanal tarafından kurulan sağlam iskelette başarı yakalayan şenol güneş yazın yönetimin yanlışlarına ses çıkarmayarak onlara uyarak belkide tarihin en iyi iskeletlerinden birinin yok olmasına izin verdi. kendisi bir kadro kurdu. zokora ve burak olmasa kurduğu kadro geçen sene ki gs den fazla iş yapamaz. bu bir gerçek. ya bi kere jaja gibi adamın gönderilmesine kabul eden bir hoca hakkında, adrianı o paraya illa aldıran bi hoca hakkında ne diyebilirim ki. şampişyonlar liginden oynayacaksın giray glo ve mustafa dan oluşan stoperlerle sezona başlamayı kabul edeceksin. hocam baştan vermişsiniz siz bu sezonu.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi günde ve iyi günde , sağlıkta ve sağlıkta seni hep seveceğime söz veriyorum Trabzonsporum .

başkabirşey değil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum