Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• boşuna heveslenmeye gerek yok hakem de elinden geleni yapıyor çünkü. bu kadar şerefsizlik olmaz ya.

Yorum

• Bİr tane sİte bulamadim ya maÇi İzleyecek, 1 saattİr krİzdeyİm.
      Skor hala 0-2.of.
      trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• Bu forumdakiler Allah'tan tribünde değil ha.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bu forum kirlenmiş sahte trabzonsporlularla şenol hoca istifa flan biz bu gunlere bir günde gelmedik herşeyi bir maçla bitirelim ne olmus yenilebiliriz elbette kötü zamanlarımız olucak ama taraftarımızda bu kötü günde takıma destek olup aya kaldırması yerineköstek olup kıs kıs gülenlere yağ sürüyor bravo

Yorum

• 82 puan almış takımdan daha iyi takımız şimdi diyenler var hala ya deli olmamak elde değil. Kardeşim daha iyi takım falan değil işte, Geçen seneki takımı istemiyoruz zaten de, gidenlerin yerine adam alınmadı yahu, tablo ortada sonuçlar değil oynanan futbol.
            Geçen sene derbilerde sadece Fb'ye yenildik ondada 2.gol öncesi çok net faul vardı Jaja'ya maç 1-0 gitseydi o maç bile değişebilirdi.
            Bu sene ben derbi kazanabileceğimize şüpheliyim.
            STOPER ve MERKEZ ORTA SAHA ALINIP + JAJA da elde tutulacaktı. Bak bakalım bu ligde senin sahadanda 20 dk da hangi takım üstüne bu kadar gelebilirdi.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• vark yezin diyenler acaba nerde yasiyor.
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Halil offff beeee yeter.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• senol günesin büyük kredisi var taraftarda yavas yavas eriyor..

gecen senenin yildiz takimini rezalet bir hurda karmasina cevirdi...

o kadar mac oynandi bi ideal kadro tutturamadi..kimse bana sakatliklari bahsetmesin...

alinan futbolcular belli kadro genismis ama yarisi hava gazi...

yabancilarin zokora haric hic biri bekleneneni veremedi..

senol günes her macta degisikliklerde herkeste soru isareti birakan hamlalerde bulundu ve hic bir maci söyle rahat oynamadik...

senol hoca gecen röportajda ligin ilk yaisini en az kayipla gecirip devre arasinda yapilacak bazi seyler olacak dedi adam simdiden ligin ilk yarisindan umudunu kesti..

yönetim ve senol günes gecen yillin takiminin icine ettiler
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• ömer de çoştu ha

Yorum

• kaleyi tutan ilk top 56dk masallah

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi
                        Yeter artık senı yazdıklarını gormek ıstemıyorum burda,gıt sukru saracoğlunda senol hocaya kus
                        niye benim gibi düşünen ama yazamayan tonlarca insan var.artık kafanızı kaldırın.

Yorum

• Şaka gibi goller kaçırıyoruz...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ne oynuyoruz su an bilen var mı?
                            McLas was Here

Yorum

• penaltıyı vermedi. ömer de bizim maçı buldu yıldızlaşacak kurtarışa bak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X