Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hafta içi maç mı olurmuş ya? Millet sabahtan akşama kadar çalışıp eve gelecek sonra da maçı izlemek için kahveye mi gidecek.

Yorum

• Burak medyayı kızdırmaya devam hadi göreyim seni
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senin bu Alanzinho takıntını çözebilmiş değilim.Bence Bursa maçında çok iyi bir maç çıkardı
        ..evet katılıyorum...herkes Alanzinhoyu kötülüyor ama bana göre Alan takımdaki en klas oyuncu ama ona ayak uyduran yok...
        .....

Yorum

• Yine Serkan'ı oynatacaktır dahi hocamız.Muhtemelen rakibini 12534. kez Alanzinho ile vurmayı planlayacaktır.İlerleyen dakikalarda sağbek ile sol bekin yerini değiştirecektir.Sakın defasın kurgusunu bozmak olarak algılamayın; tamamen taktik.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eyvallah alayım ozaman. kalite nasıl biliyormusunuz? net 16mbit
            bence çok tatminkar hd izliyosun zaten sitesinde test videosu var izle aynı onun gibi
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ..evet katılıyorum...herkes Alanzinhoyu kötülüyor ama bana göre Alan takımdaki en klas oyuncu ama ona ayak uyduran yok...
              Yetersiz bir adam Alanzinho..
              Son paslarda ne yapacağını bilmiyor ve her adamı geçebileceğini sanıyor..
              yani kendini bişey sanıyor kısacası bu da en kötü şeydir..
              Tek oynasa en iyisi ama her pozisyonu zorluyor..
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Gollerde oyuncularımız ne yapacaklar merak ediyorum.
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• antalya vatan millet sakarya oynarsa işimiz zor yine
                  [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• FC Porto, Teofilo için 7.5 milyon € değer biçmiş. Teofilo devre arasında Porto'ya Transfer olabilir.Transfer gerçekleşirse Teofilonun satısından gelecek paranın yüzde 20 'sini Racing Club Trabzonspora Ödeyecek.
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• midemi bulandıran maçların takımıdır antalyaspor. kusası geliyor insanın antalya maçlarını izlerken.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Cumartesi Gaziantep
                        Çarşamda Cska
                        maçları var önümüzde aynı kadroda ısrar etmez inşallah Şenol Güneş
                        sonuçta bunlarda insan

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gs ile niye aynı saate koyuyorlar şu maçları anlamıyorum, gs ninde maçını izlemek isterdim o maçta güzel olacak... anlamıyorumki niye aynı saat ??? veya git bjk nin fb nin maçını aynı saate koy niye gs ? fıstık gibi maçı kaçıracam yaw.
                          Aynen katılıyorum o maç da güzel olur.

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yine Serkan'ı oynatacaktır dahi hocamız.Muhtemelen rakibini 12534. kez Alanzinho ile vurmayı planlayacaktır.İlerleyen dakikalarda sağbek ile sol bekin yerini değiştirecektir.Sakın defasın kurgusunu bozmak olarak algılamayın; tamamen taktik.

şeyi unuttun
                            22.dakikada 30.saniyede ileri uçta oynayan sağ ve sol kanat oyuncularımız yer değiştirecek
                            çok abandone oluyor rakiplerimiz bu hareketlerle
                            特拉布宗冠軍

Yorum

• arkadaşlar yav, sadece bizim maçı anlatacak bir radyo bişi var mı? gs maçına bağlanmadan...
                              trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cumartesi Gaziantep
                                Çarşamda Cska
                                maçları var önümüzde aynı kadroda ısrar etmez inşallah Şenol Güneş
                                sonuçta bunlarda insan
                                bu avrupalı futbolcu insanı ne yiyip içiyor diye düşünüyorum hep. nasıl kaldırıyorlarsa o maç temposunu. biz başımızı uzattıkmı hemen çizik yiyoruz halbuki.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X