Yine Serkan'ı oynatacaktır dahi hocamız.Muhtemelen rakibini 12534. kez Alanzinho ile vurmayı planlayacaktır.İlerleyen dakikalarda sağbek ile sol bekin yerini değiştirecektir.Sakın defasın kurgusunu bozmak olarak algılamayın; tamamen taktik.
..evet katılıyorum...herkes Alanzinhoyu kötülüyor ama bana göre Alan takımdaki en klas oyuncu ama ona ayak uyduran yok...
Yetersiz bir adam Alanzinho..
Son paslarda ne yapacağını bilmiyor ve her adamı geçebileceğini sanıyor..
yani kendini bişey sanıyor kısacası bu da en kötü şeydir..
Tek oynasa en iyisi ama her pozisyonu zorluyor..
FC Porto, Teofilo için 7.5 milyon € değer biçmiş. Teofilo devre arasında Porto'ya Transfer olabilir.Transfer gerçekleşirse Teofilonun satısından gelecek paranın yüzde 20 'sini Racing Club Trabzonspora Ödeyecek.
gs ile niye aynı saate koyuyorlar şu maçları anlamıyorum, gs ninde maçını izlemek isterdim o maçta güzel olacak... anlamıyorumki niye aynı saat ??? veya git bjk nin fb nin maçını aynı saate koy niye gs ? fıstık gibi maçı kaçıracam yaw.
Yine Serkan'ı oynatacaktır dahi hocamız.Muhtemelen rakibini 12534. kez Alanzinho ile vurmayı planlayacaktır.İlerleyen dakikalarda sağbek ile sol bekin yerini değiştirecektir.Sakın defasın kurgusunu bozmak olarak algılamayın; tamamen taktik.
şeyi unuttun
22.dakikada 30.saniyede ileri uçta oynayan sağ ve sol kanat oyuncularımız yer değiştirecek
çok abandone oluyor rakiplerimiz bu hareketlerle
Cumartesi Gaziantep
Çarşamda Cska
maçları var önümüzde aynı kadroda ısrar etmez inşallah Şenol Güneş
sonuçta bunlarda insan
bu avrupalı futbolcu insanı ne yiyip içiyor diye düşünüyorum hep. nasıl kaldırıyorlarsa o maç temposunu. biz başımızı uzattıkmı hemen çizik yiyoruz halbuki.
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum