Her rakibimiz gibi Antalya da bize sert oynayıp her adamımızı döndürmeye çalışacak ve dönenleri de orta sahada faulle durduracaktır. Biz de saçma sapan şekilde kullanırız o duran topları.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Abi mümkünse Trabzonsporu görmemeye çalış rüyalarındaİlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallah omer ruyamda her trabzonu gordugumde ya yeniliyoruz yada berabere kaliyoruz
Yorum
-
gs ile niye aynı saate koyuyorlar şu maçları anlamıyorum, gs ninde maçını izlemek isterdim o maçta güzel olacak... anlamıyorumki niye aynı saat ??? veya git bjk nin fb nin maçını aynı saate koy niye gs ? fıstık gibi maçı kaçıracam yaw."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
evet kardeşimİlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler şimdi digiturk web tvyi aldığı dakikadan itibaren izleyebiliyorsun değilmi?Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
üstün açık kalmıştırİlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallah omer ruyamda her trabzonu gordugumde ya yeniliyoruz yada berabere kaliyoruz
sen yine de pozitif düşün...
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
selam millet. macı internetten seyretmek zorundayız maalesef cunku ankarada her yer gs nin macını veriyor. saglam calısan bir link i benim özelime gonderebilecek bir arkadas arıyorum. şimdiden cok tesekkurler.karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
eyvallah alayım ozaman. kalite nasıl biliyormusunuz? net 16mbitİlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet kardeşim
Yorum
-
Üni TS nin maç izleme organizasyonu var eğer adres yakınsa gidebilirsin abi ?İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam millet. macı internetten seyretmek zorundayız maalesef cunku ankarada her yer gs nin macını veriyor. saglam calısan bir link i benim özelime gonderebilecek bir arkadas arıyorum. şimdiden cok tesekkurler.
Akşam Oynanacak Olan TRABZONSPOR-Antalyaspor Karşılaşmasını 'Üni-Ts Ankara' Olarak Her Zamanki Yerimiz Olan Beşikdüzlüler Derneğinde İzliyoruz..! ( Saat 8 de Herkes Dernekte Olsun) Adres: izmir caddesi ülküalan pasajı yanı kat 8
Yorum
-
Senin bu Alanzinho takıntını çözebilmiş değilim.Bence Bursa maçında çok iyi bir maç çıkardıİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan oynar ve onun yerinede Baris Atas oynar o zaman. Yeterki Alan oynamasin gerisi önemli degil.KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum