Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nedense bu sene Türk futbolu zevk vermiyor.Trabzonspor ve diğerleri hazır olan takım yok,hakemlerin etkisi çok.Oyunu oynatmıyorlar,en ufak temasta düdük!!!Trafik polislerine benzediler.Omuz omuza mücadelede çalma düdüğü.Biz futbol seyretmek istiyoruz,topçuda yere yatmaya alışmış,oynat oyunu bak yatıyormu?İngiltere deki futbolun yarısını oynatın be kardeşim.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      barcelonayı bile ipe dizeriz
      Etma Abi Dinlensin adamlar...
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• valla kim oynarsa oynasın da rt colman Allah rızası için önlibero oynamasın artık.yok arkadaş olmuyor ışte.adam kız gibi yav dokunmaya gelmiyo salıyo kendini.onun yerine aykutü koyalım colman da 10 numarada oynasın.çok iyi top tutuyo sakin araya iyi pas atıyor ama geride oynayınca bu özellikleri giderek koreliyor.fiziki güç hiç yok adamda bu apaçık ortada. Ilerde oynasın en azından yalandan da olsa pres yapar 2 senedir geride koşa koşa iyice alıştı koşmaya ciğerleri açıldı.yürüyen 10 numaralar gibi olmaz koşar durur ilerde ara pasını da verir sutunu da çeker.yoksa gitgide mustafa sarp a benziyor.
        durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• valla kim oynarsa oynasın da şu colman Allah rızası için önlibero oynamasın artık.yok arkadaş olmuyor ışte.adam kız gibi yav dokunmaya gelmiyo salıyo kendini.onun yerine aykutü koyalım colman da 10 numarada oynasın.çok iyi top tutuyo sakin araya iyi pas atıyor ama geride oynayınca bu özellikleri giderek koreliyor.fiziki güç hiç yok adamda bu apaçık ortada. Ilerde oynasın en azından yalandan da olsa pres yapar 2 senedir geride koşa koşa iyice alıştı koşmaya ciğerleri açıldı.yürüyen 10 numaralar gibi olmaz koşar durur ilerde ara pasını da verir sutunu da çeker.yoksa gitgide mustafa sarp a benziyor.
          durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beraberlik diyorum...
            Katılıyorum,

Hele ki adamların son maçını kısmen izlediğimden büyük ihtimalle 0-0 biteceğini tahmin ediyorum.

Yorum

• bu hafta ki antalya yıda gördükten sonra yeneriz diyorum,aksi bir sonuç beklemiyorum 1-0 da olsa kazanırız.
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Skora ve oyuna bakmıyorum.Kazanmamız gerekiyor fazlaca puan dağıttık zaten
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• hücum konusunda sıkıntılarımız var.... sezon başından beri her maç sonrasında(kazansak da kaybetsek de) defansımızda sıkıntılı olduğumuz ifade ediliyor... evet buna ben de katılıyorum.. ama mevcut oyuncu kadrosunun dafans anlamında daha iyi olmasını beklemiyorum.. çünkü oyuncularımızın kapasitesi bu kadar(özellikle stoper mevkiindeki oyuncularımız).. ancak son maçlarda daha açık bir şekilde görülüyor ki hücum konusunda sıkıntılıyız.. oyunu rakip sahaya yıkma ve baskı oluşturma konusunda sıkıntımız var.. bütün gol yükünü burak sırtlanmış.. ofansif orta saha oyuncularımız adrian, volkan, halil lig de gol atamadı hala.. zokora hücumu hiç düşünmüyor. colman rakip ceza alanına en son ne zaman girdi.. bu oyuncularında hücum manasında sorumluluk almaları lazım... geçen senden örnek vermek hoşuma gitmiyor ama umut, jaja nın skora katkısı önemliydi.. özellikle jaja nın hücum oyununa etkisini çok arıyoruz.. bence colman ın hücuma daha çok yardım etmesi gerekiyor.. adrian baı maçlarda çok iyi ancak yalnız kalıyor.. henrique nin iyileşmesi ile bu sorunumuzun biraz çözülebileceğini umuyorum..
                  YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
                  !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• Herifler bize karşı Çanakkale geçilmezi oynamıştır her daim...Beraberlik garanti, Burak gününde olursa galip de gelebiliriz.

Yorum

• Erken öne geçsek de Ömer Çatkıç'ın sinir bozucu zaman geçirme hareketlerine maruz kalmasak...

Umarım oyunu durdurmaya meyilli(Hüseyin Göçek) bir hakem değil de oynatmaya meyilli bir hakem yönetir maçı.

Bu arada maçın hakemi açıklanmış; Suat Arslanboğa. Haydi hayırlısı...
                      En son Berat tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 13:42.
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Maçın Hakemi..
                        20:30: Trabzonspor - Medical Park Antalyaspor : Suat Arslanboğa
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Kaleci : Tolga
                          Yerli oyuncular: Burak - Volkan - Giray - Halil
                          Yabancı Oyuncular : Colman - Zokora - Adrian - Cech - Glowacki - Celutska

Sağda Celutska oynasın, Solda Cech, Ortada Glowacki. Defans bloğunun birbirine alışması lazım artık. Beraber oynamaları lazım. Serkan artık yedeğe çekilsin. ortada colman-zokora ve adrian. ilerde burak, volkan, halil
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Üst üste çok zorlu maçlar oynayacağız..Bunlardan en kolayı antalya gözüküyor..
                            Yükselişe geçen antep ve kayseriyle oynayacağımızı düşünüyorumda içime ürperti geliyor..
                            Arada da cska maçları var tabiki.. Umarım henrique yetişir maçlara...
                            Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• ................tolga.................
                              celustka...giray...glo...m.cech
                              ...........zokora...aykut..........
                              halil...........colman.......adrian
                              ...............burak..................

Yorum

• 0.0 bitme olsalığı yüzde 90.şifo gibi hocalar oldukça bu ülkenin futbolu bir yere varamaz
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X