Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antalyaspor'un yerinde olsam Burak bizden çıkma bize karşı oynatmayın ricasında bulunurdum!

Yorum

• ve de bir zahmet artık zokora bi dinlensin şu maçta adam adım atamıyor artık
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bilet fiyatlarında cüzi de olsa bir indirime gidilmiş...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Artık bazı oyuncular dinlendirilsin Şenol hocam.

Onur(Tolga)-tayfun(serkan)-giray-glowacki-piotr(ferhat)-burak-sapara-aykut-volkan-adrian-pawel benim ilk 11'im.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• maçları kazanmak için takıma katkı yapan oyuncu sayımızın artması gerekiyor, zor maç olacak inşallah kazanırız...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Volkan-Zokora-Colman-Alanzinho-Halil-Burak

11 böyle olmalı bence bu maçta.

Yorum

• Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Alan i 11 De görmek Istemiyorum Yetti daaaa Sapara Denensin Artik
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Alan i 11 De görmek Istemiyorum Yetti daaaa Sapara Denensin Artik
                  Ayni fikirdeyim Alanzinho'ylan baslanan her maca 10 kisi basliyoruz sonra fiziksel olarak cok yipraniyoruz...
                  Sonraan oyuna girmesinde rakibinde yprulmus olmasiylan ufakda olsa katki yapiyor yapmasa bile yorulmus rakip bizi fiziksel olaral ezemiyor...

Yorum

• Alanzinho kötü oynayınca çekilmeyen bir oyuncu. Ama bana göre hem cska maçında hem de bursa maçında iyiydi. Özellikle bursa maçında takımın açık ara en iyi oyuncusuydu. Adam her tarafa koştu savunmaya yardım etti. Hee alanzinhonun handikabı herhangi bir maçta ne yapacağını hiç kestiremeyiz çok iyi olabilir çok da kötü olabilir.

Yorum

• Antalyaya cok zorlaniyoruz.Bakalim evde ne yapacagiz.ben 0:0 veya 1:1 bitecegini düsünüyorum.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• kendi sahanda antalyayı yenemiyorsan bir hedef tutturamazsın.ozaman kayseri antep gibi takımlara karşı puan bile alamazsın.

Antalyayı rahat geçeceğimizi düşünüyorum.

Ancak bu maçtan sonraki fikstür zor olacak.Özellikle kayseri ve antep toparladı.Henruqie nin dönüşü ile ortaya koyacağı performans,sapara şans bulursa neler yapacak bunlar bundan sonraki süreçte önemli.

Ş.ligi maçlarının takım üzerindeki mental ve fizik olarak yorgunluğuda sıkıntılar yaratacak.

Açıkcası ben ligin devre arasına kadar çok büyük beklentilerim yok.Sakatlar ve ş.ligi maçlarından dolayı.

Takım kendine ilk 5 de yer bulsun yeterlidir.Ki bulacaktırda.

Devre arasında yapılacak hamleler,sakatların geri dönüşü ve Ş.ligi maçlarının azalacak olması takıma pozitif anlamda dönecek.
                        En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 15:33.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• yatış, kalkış, faul, taç maç derken bu maç en fazla 20 dakika oynanır, adamlar maçı soğutmak için özel antrenman yapıyorlar..

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yatış, kalkış, faul, taç maç derken bu maç en fazla 20 dakika oynanır, adamlar maçı soğutmak için özel antrenman yapıyorlar..
                            Çözüm basit maça pikniğe gider gibi laylaylom başlayacağına , sonra sıkışınca tempoyu arttıracağına ,maça fırtına gibi gir golü bul bak bakalım yapabiliyorum yat kalk ,sen maça fırtına gibi girsen ilk 20 dakika bunaltsan gol bulamasan bile rakibi hırpalamış olursun ama 90 lı yılların ortasından sonra genellikle maçlara sakin başlıyoruz , her geçen dakika rakibin dahada sağlam basmasına neden oluyoruz , malesef mantelite çok değişti , kendi sahamızda beraberlik golü atıyoruz ve o gole seviniyoruz , 15 yıl önce beraberlik golünden sonra topa en yakın oyuncu yada golü atan fişek gibi filelere gider topu hemen santraya koyardı asıl büyüklük budur ama malesef kan kaybediyoruz ...
                            Kahpe Bizans;
                            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ................tolga.................
                              celustka...giray...glo...m.cech
                              ...........zokora...aykut..........
                              halil...........colman.......adrian
                              ...............burak..................

çıkar halili koy volkan şeni al sana mis gibi kadro..ikinci yarı duruma göre koy henrique yi,serkana 2 aylık diyet programı ver takım oturur yavaş yavaş
                              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• bir de merak ediyorum tayfun iyileşmedi mi? bence iyi bir "stoper" olanlardan daha sağlam
                                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X