Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah korkusu yokmu şu yazıları yazanlarda.Allah korkusu yoksa vicdan yokmu.Vicdan yoksa akıl yokmu.Hiçbiri de yoksa adamın futbol kariyerine saygı da mı yok.Şenol GÜNEŞ düşmanları, sizi Allah ıslah etsin.Başka sözüm yok.Trabzonspor'un en büyük düşmanı ve rakibi siz Ş.GÜNEŞ düşmanlarısınız...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadas sen ne ayaksin !? Insan bukadar karamsar, bukadarmi olumsuz olur... olmaz olsun boyle taraftar ya !
      trabzonsporu kimseye yedirtmem.beceremeyen bu takımdan gider veya gönderilmeli o kadar.

Yorum

• biz bu maçı alamayız ,adamlar sahamızda yüzde yetmişle oynuyor topla.gerçi alsak nolacak bu takıma gelen giden vurur açık ve net.

bu yorumu 4.haftada demiştim,keşke yanılsaydım

Yorum

• gecen senekı trabzonspor bu senekıne net en az 4 ol atar
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• yönetim istifa

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk 15 dakika bir gol atıp maçı çevirirsek burda lamel lamel yazanlar bir yere kaybolmasınlar!!!!
              Ruhsuzlar topluluğu ile mi maç çevireceğiz Şenol Hoca ve Sadri Şener seni nasıl kandırdıysa artık uyanamadın gitti

Yorum

• Adam ne yapsın Antalya'yı havada karada yeneriz diye düşündü şimdiye kadar dinlendirmediği Zokora'yı dinlendirmek istedi.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bir hafta boyunca volkan nasil bursada oynamaz diye bagiranlar vardi. Bende o arkadaslara simdi soruyorum, bu macta oynadi da ne oldu?

Yorum

• jaja'yı övmeyin şurda senede üç dört maç oynayan kansızlara ihtiyaç yok bu takımda.

Yorum

• takım çok yavaş oynuyor topu alan bir mola veriyor, topa çıkanda fazla olmayınca...

Yorum

• oha tita oyuna girecek. 5 yeriz herhalde..
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• Tita - Mehmet Eren degisikligi
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• futbolun ikinci dersi pas yapacaksın
                            bizimkiler bu dersi de kaçırmış
                            üçüncü dersi rakibe basacaksın
                            ulan bu dersi de mi kaçırdınız

Yorum

• İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mesele birilerinin istifa etmesi meselesi degil beyler

defalarca hakki Yenen

Inancla takimina sahip cikan taraftarin

Onuru icin , her topcunun ve yoneticinin burak gibi Yilmaz olmasi meselesidir

olanlara sikecilerin topculari ve hocasi kadar icerlemis olmasidir

Mehmet ozdilegi cozemeyen hoca bana birsey anlatamaz
                              ah ah buna sinirlendigim kadar bir seye sinirlenmem, bir de geçen gün demedi mi bize gol atamazlar diye, dedikleri çikinca benim sinirim atiyor kafayi yiyorum, ama Senol hoca defterine yazi yazmaya devam ediyor ne diyeyim ne yapayim ben simdi bela mi okuyayim kahretsin yaaaa tüküreyim bi tarafina böyle isin böyle sansin
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• on kişi kalan gs bile bizden umutlu...en azından 11 kişiyiz sahada...maçın sonucuna göre konuşalım...şenol hoca elbette eksikleri görmüştür...
                                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X