Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunu söylerken birşeyi unutuyorsunuz.

biz baskılı ve tempolu oynadığımızda rakibi bunaltıp hataya zorluyoruz ve golü buluyoruz.

nitekim burağın golü de bunu gösterdi.

şenol hoca aşırı tempolu başlayıp oyunu ilk yarıda da bitirebilirdi.

çünkü bursanın defans ve kalecisi arasında inanılmaz bir uyumsuzluk var. bunu sadece bu maçta değil daha önceki maçlarda da gördük.

araya atacağımız toplar onları zorlayabilirdi.

şenol hoca ilk yarı işi bitirip ikinci yarı da kontraya dayalı bir futbol oynatabilirdi.

tabi bu da risk . bence denenebilirdi.
    Bu maçta öyle riske atılacak bir maç değildi dengeli başlamamız iyiydi bence ama takımda bariz tempo sorunu vardı ilerde hep statiktik zaten bu takım statik oynadığı zaman pek pozisyona giremiyor çünkü takımda paslı oyuna yatkın oyuncuların sayısı fazla. Tempomuzu bulduğumuz zaman da zaten bu ligde yenemiyeceğimiz takım yok.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Istanbul takimlarin taraftarlari en cok Senol Hocayi begenir bir bizimkiler begenmez. Gsli ve Bjkli arkadaslarim bile keske Senol Hoca bizde olsaydi diyorlar. Senol Hocayi begenmeyenlere Ziya Dogan,Lazaroni,Hugo Broos gibi td yakisir.
      hugo brossu umutun beceriksizliği yüzünden gönderdik.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son birkaç maçta bizim takımda en çok rahatsız olduğum konu "yalandan top kapmaya çalışma,yalandan bastırma,yalandan rakibin yanında koşmak"..

Acaba ben mi yanlış yorumluyorum,ya da yanlış mı görüyorum diyeceğim ama değil..Tekrar tekrar izliyorum ve evet,yalandan..

Rakipler çok rahatlar ve bu rahatlık bizim yalandan müdahelelerimiz! yüzünden..

"Yapar gibi yapmak" nasıl bir profesyonelliktir anlamıyorum..

dostum bu konuda yalnız değilsin ekran başında izlerken maçı avaz avaz bağırıyorum yahu adam gibi basın pres yapın diye ama nerde bizimkiler kodamanların arkalarinda bir sürü arabayla eskortları olur ya öle eskortluk yapıyorlar rakiplere...rakipler adam gibi baskı yemiyorlar ki...
        t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bundan önceki 3 macta Zokora yapti aynisini. Dedigin gibi ücüde sembolikti.
          Geçen sezon ligin en çok şut atan takımıydık.Bu sezon en az şut atan takımıyızdır heralde maçlar da şut da çekmek lazım ama Burak'ın yaptığı gibi 40 metre den değil.

Yorum

• Zokora ve Colman kaç maçtır kötüler..
            Serkan zaten aynı terane..
            19'luk damacana gibi..Serkan'ın yedeğe çekilmesi lazım..Celutska kanadına,Cech sol bek..
            Ah Selçuk Ah Egemen..

Cech Giray Glovacki Celutska

Zokora Colman

Halil Adrian Volkan

Burak
            ölümüne trabzon !

Yorum

• bu iş bitmez çarşamba görüşürüz tekrar umarım ben yanılırım.

Yorum

• 3 sene öncesıne kadar zor deplasmanlardan 1 puana bayram edenler bugün zorlu deplasmandan 1 puana sevınmıyorsa en büyük pay senol hocanındır.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Halen daha şu ince çizgiyi çizememiş görünüyoruz.

Eleştiri yapılır - Ses Duyurulur - Ortak Görüşler ile algılar belirtilir.

Hani yapılacak şeyler bunlardan ibarettir , şu kızdığınızda istifa kelimesini telafuz etmekten bir kurtulalım , sakıza , çekirdeğe felan başlayın çok müptelasıysanız , bitti o devirler , biz yönetim ve hoca değiştirmelerin amatörlüğünde yoğurulmuş bir takımız , sorunları konuşarak aşmalıyız , bırak git diyip kesik atarak değil.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 sene öncesıne kadar zor deplasmanlardan 1 puana bayram edenler bugün zorlu deplasmandan 1 puana sevınmıyorsa en büyük pay senol hocanındır.
                    Ben 1 puana seviniyorum Fatih abi..
                    Çünkü 1 puanlık bile oynamadık..
                    Ligde
                    Antalya,Antep,Kayseri,Mersin İdman Yurdu,Beşiktaş maçları var
                    bakalım bu 5'li seriden kaç puan alacağız..Arada İnter ve Cska maçları da var..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• Messi bile penalti kacirdi Barca berabere kaldi biz hala Burak neden 50 metreden vurdu onu tartisiyoruz.

Yorum

• Burak havalandigindan ziyade pozisyon bulamadigimiz icin sut denedi bence...

Yorum

• Sıralamada muhtemel rakiplerimizden olma olasılğı yüksek olan bir takıma karşı deplasmandan 1 puan almak iyidir.
                          Buna 1-0 geriye düşme, yorgunluk ve kötü oyun da eklenince önemli bir 1 puan olduğunu düşünüyorum.
                          Kadrodaki 18 oyuncu 1 aydır 3 günde bir maç yapıyorlar ve yorgunluk had safhada.
                          ve olabilecek en kötü fikstürle karşı karşıyayız.
                          Antalya, Antep(d),Cska ve Kayseri
                          Allah kolaylık versin futbolcularımıza.

Yorum

• Colman mi kötü oynadi? Allahim sen bana sabir ver
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Burağın 40 metreden şut çekmesi çok normal, çünkü iyi futbol oynuyor 40 metreden golünün olduğunu düşünsenize güzel bir jenerik golü olmuş olucak futbol hayatında
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu arada statta çok sayıda koltuk kırıldı bizim tarafta yine.

İşin ilginç tarafı yenilen golden sonra değil, attığımız golden sonra sevinirken kırıldı çoğu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X