Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üzülerek söylüyorum yanılıyorsun.
    Böyle bir konuda yanılmayı çok isterim emin ol
    Burak biraz daha topu paylaşsa daha iyi olacak bence.

Yorum

• Keşke ALDENIRO için de ''Son şakasını yaptı, gitti..'' diyebilme şansına sahip olsak!

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen bu ''iyi oynama'' olayını bu gece biraz fazla irdeledin la ligada barçayı madridii izleyip bunlarla mı kıyaslıyorsun takımı bilmiyorum ama şu moktan ligde iyi oynayan bir takımı örnek gösterebilir misin ? şikebahçe 3 temmuz vakasının gazıyla iyi başlangıç yaptı ama patlaması yakındır, diğerlerinin bizden üstün bir oyun oynadıklarını sanmıyorum zevksiz bir lig izlemekteyiz şuan.
        bizim kabahatimiz yok ligin havası böyle dersen bişey diyemem.ama hiç değilse bira iyi oynayalım.her maç aynı futbolu izliyoruz.sıkıcı ve tıkanık.

Yorum

• Direkten dönen topumuz yoktu dimi bu maçta ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• burağın 50 metrelik şutuna takılmayın. bazen takım şut çekmeyi unutur. birinin bunu hatırlatması gerekir. o şut semboliktir...

Yorum

• Ozanı alma şansımız varmi

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle bir konuda yanılmayı çok isterim emin ol
                Burak biraz daha topu paylaşsa daha iyi olacak bence.
                C.Ronaldo ne kadar paylaşıyorsa Burak da o kadar paylaşıyor takımın gol yükünü çeken adama biraz tolerans göstersin arkadaşları.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son birkaç maçta bizim takımda en çok rahatsız olduğum konu "yalandan top kapmaya çalışma,yalandan bastırma,yalandan rakibin yanında koşmak"..

Acaba ben mi yanlış yorumluyorum,ya da yanlış mı görüyorum diyeceğim ama değil..Tekrar tekrar izliyorum ve evet,yalandan..

Rakipler çok rahatlar ve bu rahatlık bizim yalandan müdahelelerimiz! yüzünden..

"Yapar gibi yapmak" nasıl bir profesyonelliktir anlamıyorum..
                  aha benim gibi düşünen bi kişi daha çıktı.

Yorum

• Istanbul takimlarin taraftarlari en cok Senol Hocayi begenir bir bizimkiler begenmez. Gsli ve Bjkli arkadaslarim bile keske Senol Hoca bizde olsaydi diyorlar. Senol Hocayi begenmeyenlere Ziya Dogan,Lazaroni,Hugo Broos gibi td yakisir.
                    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Burakı eleştirenleri Allaha havale ediyorum

şuan türkiye üzerinde bir kondisyon ve fizik gücüne sahip teknik olaylara hiç girmiyorum bile

bugün hiç yıkılmadı 2 takımında üzerinde bir diriliği vardı

şutunu eleştirenlere ise hiçbirşeydemiyorum

Eskişehir maçındaki şutuda çekmeseydi ozaman forvet şut çekecek tabi
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi futbol izlemek isteyen gs-Antalya, fb-Mersin maçına falan baksin
                        niye sen trabzonspora kötü futbolu mu layık görüyorsun?

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          burağın 50 metrelik şutuna takılmayın. bazen takım şut çekmeyi unutur. birinin bunu hatırlatması gerekir. o şut semboliktir...
                          Bundan önceki 3 macta Zokora yapti aynisini. Dedigin gibi ücüde sembolikti.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Istanbul takimlarin taraftarlari en cok Senol Hocayi begenir bir bizimkiler begenmez. Gsli ve Bjkli arkadaslarim bile keske Senol Hoca bizde olsaydi diyorlar. Senol Hocayi begenmeyenlere Ziya Dogan,Lazaroni,Hugo Broos gibi td yakisir.
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aha benim gibi düşünen bi kişi daha çıktı.
                              http://www.youtube.com/watch?v=NqLJo__Za4A al kırdın...
                              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Sol kanatımız yok arkadaş, senelerdir böyle.

Bir sol kanat oyuncusu almadan olmaz, o taraf boş kalıyor adamın sağ beki ve sağ kanat oyuncusu iyiyse o tarafı otoban yapıyor. Ozan gibi bir oyuncumuz olsa, çok daha fazla gol atarız.

Ferhat oyuna girdikten sonra iyiydi, yaratıcı bir şeyler yapmaya çalıştı bence forma şansı verilmeli. Celustka sağa çekilmeli, Serkan biraz dinlensin.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X