Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zaten sorun burda amacımız kötü oynayıp 1 puan almak mı yoksa çok iyi oynayıp kazanmak yada kaybetmek mi?

sen bu ''iyi oynama'' olayını bu gece biraz fazla irdeledin la ligada barçayı madridii izleyip bunlarla mı kıyaslıyorsun takımı bilmiyorum ama şu moktan ligde iyi oynayan bir takımı örnek gösterebilir misin ? şikebahçe 3 temmuz vakasının gazıyla iyi başlangıç yaptı ama patlaması yakındır, diğerlerinin bizden üstün bir oyun oynadıklarını sanmıyorum zevksiz bir lig izlemekteyiz şuan.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hakemler bilgisayar falan olsa keşke anında görebilen bi cihaz adil futbol istiyoruz
      Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Son birkaç maçta bizim takımda en çok rahatsız olduğum konu "yalandan top kapmaya çalışma,yalandan bastırma,yalandan rakibin yanında koşmak"..

Acaba ben mi yanlış yorumluyorum,ya da yanlış mı görüyorum diyeceğim ama değil..Tekrar tekrar izliyorum ve evet,yalandan..

Rakipler çok rahatlar ve bu rahatlık bizim yalandan müdahelelerimiz! yüzünden..

"Yapar gibi yapmak" nasıl bir profesyonelliktir anlamıyorum..
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Yalnız ciddi ciddi Burak'ta bir havalanış seziyorum. Takımla arasında biraz problem var gibi. Umarım ben yanılıyorumdur.
          Zaten sakatlanıp orta sahadan şut çekince arkadaşları da biraz serzeniş gösterdiler

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son birkaç maçta bizim takımda en çok rahatsız olduğum konu "yalandan top kapmaya çalışma,yalandan bastırma,yalandan rakibin yanında koşmak"..

Acaba ben mi yanlış yorumluyorum,ya da yanlış mı görüyorum diyeceğim ama değil..Tekrar tekrar izliyorum ve evet,yalandan..

Rakipler çok rahatlar ve bu rahatlık bizim yalandan müdahelelerimiz! yüzünden..

"Yapar gibi yapmak" nasıl bir profesyonelliktir anlamıyorum..

Aynen benim de dikkatimi çekiyor özellikle Alan ile Adrian çok yalandan pres yapıyorlar. Bir deHalilin eskişehirde kaptığı topu düşünün Burağın attığı ikinci golde..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Süleyman Abay olsun

Eskiden hakemlerin gözlemci puanları açıklanırdı. Devam ediyor mu o uygulama ?
              Bilmiyorum ki devam ediyordur heralde bu yüzden Bünyamin Gezer hakemliği bıraktı zaten.Adam geçen sezon hangi maçtı bilmiyorum ama haftanın en düşük notunu alınca sezon bitene kadar bir daha maç vermediler adama oda dayanamadı bıraktı.

Yorum

• İyi futbol izlemek isteyen gs-Antalya, fb-Mersin maçına falan baksin

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadro hem ligi hem Avrupayı götüremiyor önce bunu görmeniz gerek.
                  keşke dediğiniz gibi olsa veya umarım öyledir.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnız ciddi ciddi Burak'ta bir havalanış seziyorum. Takımla arasında biraz problem var gibi. Umarım ben yanılıyorumdur.
                    Zaten sakatlanıp orta sahadan şut çekince arkadaşları da biraz serzeniş gösterdiler
                    Üzülerek söylüyorum yanılıyorsun.
                    Bordomavi.net

Yorum

• hazirlik maclarina devam....lig aklansin oyle konusalim....
                      ıslak imza....

Yorum

• iyi oynamamamiza ragmen yedigimiz gol ofsayt idi ve penalti pozisyonunda rakip kaleci kirmizi kart görmeliydi
                        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          neymis rayina oturacak???tabi oyuncu degisikligine takacam kafayi...takima mac esnasinda dogur dürüst müdahale edemeyen taknik direktöründen daha ne bekliyorsun???

bir takimda bu kadar sakatin olmasi normal degil bunun nedeni arastirilmali..oyuncularin fitness durumu nasil?? adamlar bisey dayanamiyor iyi beslenmiyor demek iyi idman yapmiyor demek gücsüs kaliyorlar biri dokundu mu sag solu kopuyor sakatlaniyor....

ve mazeret her zaman yogun mac trafigi olacaksa...o zaman trabzonspor bundan sonra ne sampiyonlar ligi oynasin neden uefa ligi..böylece sadece lige konsantre olsun belki yine 2-3 güzel mac izlerin..
                          aynen katılıyorum.tebrik...

Yorum

• BURAK süper ama bazen neden 40 Metreden Sut cekiyor anlamiyorum
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadro hem ligi hem Avrupayı götüremiyor önce bunu görmeniz gerek.
                              Zaten bunu görseler Şenol hoca istifa demezler heralde

Yorum

• punısher-61..kardeş yanlış anlama ama yanı gönderelım hocayıda kurtaralım o zaman olurmu?nerden başlayalım sence.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X