İlk olarak -Samet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu maçta öyle riske atılacak bir maç değildi dengeli başlamamız iyiydi bence ama takımda bariz tempo sorunu vardı ilerde hep statiktik zaten bu takım statik oynadığı zaman pek pozisyona giremiyor çünkü takımda paslı oyuna yatkın oyuncuların sayısı fazla. Tempomuzu bulduğumuz zaman da zaten bu ligde yenemiyeceğimiz takım yok.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
-
hugo brossu umutun beceriksizliği yüzünden gönderdik.İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstanbul takimlarin taraftarlari en cok Senol Hocayi begenir bir bizimkiler begenmez. Gsli ve Bjkli arkadaslarim bile keske Senol Hoca bizde olsaydi diyorlar. Senol Hocayi begenmeyenlere Ziya Dogan,Lazaroni,Hugo Broos gibi td yakisir.
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon birkaç maçta bizim takımda en çok rahatsız olduğum konu "yalandan top kapmaya çalışma,yalandan bastırma,yalandan rakibin yanında koşmak"..
Acaba ben mi yanlış yorumluyorum,ya da yanlış mı görüyorum diyeceğim ama değil..Tekrar tekrar izliyorum ve evet,yalandan..
Rakipler çok rahatlar ve bu rahatlık bizim yalandan müdahelelerimiz! yüzünden..
"Yapar gibi yapmak" nasıl bir profesyonelliktir anlamıyorum..
dostum bu konuda yalnız değilsin ekran başında izlerken maçı avaz avaz bağırıyorum yahu adam gibi basın pres yapın diye ama nerde bizimkiler kodamanların arkalarinda bir sürü arabayla eskortları olur ya öle eskortluk yapıyorlar rakiplere...rakipler adam gibi baskı yemiyorlar ki...t.akyildiz
Yorum
-
Geçen sezon ligin en çok şut atan takımıydık.Bu sezon en az şut atan takımıyızdır heralde maçlar da şut da çekmek lazım ama Burak'ın yaptığı gibi 40 metre den değil.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan önceki 3 macta Zokora yapti aynisini. Dedigin gibi ücüde sembolikti.
Yorum
-
Halen daha şu ince çizgiyi çizememiş görünüyoruz.
Eleştiri yapılır - Ses Duyurulur - Ortak Görüşler ile algılar belirtilir.
Hani yapılacak şeyler bunlardan ibarettir , şu kızdığınızda istifa kelimesini telafuz etmekten bir kurtulalım , sakıza , çekirdeğe felan başlayın çok müptelasıysanız , bitti o devirler , biz yönetim ve hoca değiştirmelerin amatörlüğünde yoğurulmuş bir takımız , sorunları konuşarak aşmalıyız , bırak git diyip kesik atarak değil.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Ben 1 puana seviniyorum Fatih abi..İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 sene öncesıne kadar zor deplasmanlardan 1 puana bayram edenler bugün zorlu deplasmandan 1 puana sevınmıyorsa en büyük pay senol hocanındır.
Çünkü 1 puanlık bile oynamadık..
Ligde
Antalya,Antep,Kayseri,Mersin İdman Yurdu,Beşiktaş maçları var
bakalım bu 5'li seriden kaç puan alacağız..Arada İnter ve Cska maçları da var..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Sıralamada muhtemel rakiplerimizden olma olasılğı yüksek olan bir takıma karşı deplasmandan 1 puan almak iyidir.
Buna 1-0 geriye düşme, yorgunluk ve kötü oyun da eklenince önemli bir 1 puan olduğunu düşünüyorum.
Kadrodaki 18 oyuncu 1 aydır 3 günde bir maç yapıyorlar ve yorgunluk had safhada.
ve olabilecek en kötü fikstürle karşı karşıyayız.
Antalya, Antep(d),Cska ve Kayseri
Allah kolaylık versin futbolcularımıza.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum