Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ara transferde acil ucuz sağlam bir stoper ve pahalı bir forvet
    Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• En son serbest vuruştan ne zaman gol atmıştık? O ayak içleriyle şimdiye kadar çok frikik atması gerekirdi Burak Yılmaz'ın.

Baskı altına almışken, rakibin uzaklaştırdığı toplar ne zaman faul yapılmadan ya da dağlara taşlara vurulmadan alınırsa o zaman tamam diycem. Orda yapılan kontrolsüz hareketler rakibe nefes alma şansı veriyor. Senin kendi temponu bozuyor.

Ayrıca, yediğimiz 2. golde, Zokora gibi bir oyuncunun gelen o topta rakibini kendi haline bırakması yakışmadı. Kontrol etme ve düşünme fırsatı verdi. Bu da önceki dediğimin devamı sayılabilir
      "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynı duyguyu hissettim. Ürkütücüydü. Hatta ya bunlar aralarında anlaşamıyorlarsa (ki bizim için çok doğal) tribünde birbirlerine girerlerse diye düşünmedim değil.
        Bugün yeni bir gurup daha eklendi. Kadınlar ve çocuklar. Böyle guruba can feda
        Problem Olmaması Zor. Ona var bana niye yok Gibi kısaca... Fazla Derin'e inmiyorum..

Ancak Diğer dediğin grub'a can Kurban.. Çünkü çıkarsız ve Menfaatsiz Seviyorlar ve Destekliyorlar Çok temiz.

Tebrik Ediyorum Onları tekrar..
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğrudur hocam fenerliyim,bu forumda doğruları söyleyince fenerli oluyorsun...
          Bende senin kesinlikle Fenerli olduguu dusunuyorum.. Yada gozlerinde bir problem var..TV deki Butun yorumcular Burak ın pozisyonunun penaltı oldugunda hem fikir.. Ankaragucunun pozisyonunda ise adamın kendini praktıgını soyluyorlar.. Besikltaslılar Fenerliler biled pozisyonları objective olarak degerlendiriyor.. Ancak Fanatik eziklerin yapabileceği yorumları yapıyorsun..

Yorum

• burak yılmazın kuyusunu kazmaya başladı trt...ayıptır adamın sözleşmesi var ..trabzonspor da iyi oynayan futbolcunun huzurunu kaçırmak için elinizden geleni yapın istanbul medyası..
            Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Ne Ömür Karadeniz fenerli ne de o poziyon penaltı oldu mu ?

Burak'ın pozisyonu ise net penaltı ...

Ama son olarak bence hakem öyle bir hakem ki ev sahibi takım veya büyük takım kimse ona eyyam yapma eğiliminde.
              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 23:49.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Seni gördük tv'de çekirdek yiyordun

Ben 2 gündür hasta yatıyorum. Boğazım şiş, sinüzit yedi bitirdi beni kaç gündür. Bu halimle maça gitmişim, bağırmışım, yağmurda ıslanmışım, halsizlikten ölürken 90 dk ayakta durmuşum...
                Sence çekirdekçi gözü var mı bende Sedat abi?

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mac sonrasi kavga cikmis,
                  birisi bicaklanmis ...???

?
                  Nereden duydunuz ?

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halili aradik bence.
                    Neticede Hak ettik ve kazandik.
                    Ama Burakin Golü öncesi örnegin Ingilterede Faul calarlarmi? Bence Hayir.
                    Ilahi adalet o..

Penaltiyi vermedi.. Frikiklen kurtardi..

Yorum

• Burak'ın sonu Selçuk veya Egemen'den farksız olmayacak sezon sonu yolcu beklenti içine girmeyin..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Savunma kopuk oynadı orta alanla bağlantı kuramadılar mesela oyun setteyken dönen topları alamadı savunmamız o yüzden takım savunması kötüymüş gibi göründü. Bizim bu sene savunmada en büyük sıkıntımız yineliyorum; ilk müdehaleler. Ani ataklarda bekliyoruz tehlike olgunlaşmadan engelleyemiyoruz bu sorunu halletmemiz gerek.
                        bu Sorunu halletmek için Bu özellikte Bir Oyuncu olması lazım..
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak'ın sonu Selçuk veya Egemen'den farksız olmayacak sezon sonu yolcu beklenti içine girmeyin..

Bilemiyorum, ama bencede cok bel baglamayalim.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bayan taraftarlarımız kapalının da etkisiyle iyi ses verdi bu akşam.
                            Bu arada bu zamana kadar gördüğüm en güzel meksika dalgasıydı bugünkü, belki bu yıl yüksekte izlediğim içindir bilemiyorum ama çok güzeldi.
                            Ve çimler çok güzel olmuş.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben 2 gündür hasta yatıyorum. Boğazım şiş, sinüzit yedi bitirdi beni kaç gündür. Bu halimle maça gitmişim, bağırmışım, yağmurda ıslanmışım, halsizlikten ölürken 90 dk ayakta durmuşum...
                              Sence çekirdekçi gözü var mı bende Sedat abi?
                              - Çok iyiydiniz şaka bir tarafa , hatta Babam dediki "Bu ne ya maça hep çocuklarımı almışlar "
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yeni yeni taraftar gruplarının çıkması benide korkutuyor.2 kişi birlikte olan kuruyor grubu .Birlik olmak zorlaşıyor.Sonrada Avni Aker'i niye cehenneme çeviremiyoruz..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X