Abi Bunun Sonu iyi değil..Bütünlük denen olguyu yok ediyor.Ayrışım ve farklı Ses'e Zemin hazırlıyor..
Ben Sevmedim ve Ürktüm Açıkçası...
Aynı duyguyu hissettim. Ürkütücüydü. Hatta ya bunlar aralarında anlaşamıyorlarsa (ki bizim için çok doğal) tribünde birbirlerine girerlerse diye düşünmedim değil.
Bugün yeni bir gurup daha eklendi. Kadınlar ve çocuklar. Böyle guruba can feda
Şimdi gelebildim maçtan. Çok yorgunum...
3 puanı zar zor aldık, hayırlı olsun.
- Seni gördük tv'de çekirdek yiyordun
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
mustafa yumlunun defansta oynadığı her maç gol yemeye mahkumuz. ligin son sırasıdanki takımda gelir gerekirse maçı alır. mustafa yumlunun bu takımda yeri yok..şampiyonlar liginde oynamadığı için çok mutluyum...bu takımın defansı:
celutska-----giray-----glowacki-----cech
bu dörtlüyü bozma şenol hoca. en azından devre arasında iyi bir türk alana kadar..yoksa çok puan kaybederiz..
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil,TRABZONSPOR'lu Olandır.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Abi Bunun Sonu iyi değil..Bütünlük denen olguyu yok ediyor.Ayrışım ve farklı Ses'e Zemin hazırlıyor..
Ben Sevmedim ve Ürktüm Açıkçası...
Savunma kopuk oynadı orta alanla bağlantı kuramadılar mesela oyun setteyken dönen topları alamadı savunmamız o yüzden takım savunması kötüymüş gibi göründü. Bizim bu sene savunmada en büyük sıkıntımız yineliyorum; ilk müdehaleler. Ani ataklarda bekliyoruz tehlike olgunlaşmadan engelleyemiyoruz bu sorunu halletmemiz gerek.
Yorum