Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trt3 de geniş ve kısa özet verildi şu an pozisyonlar tartışılıyor
    hay allah ya
    ben de trt1 actim mal gibi bekliyorum tv basinda

neyse ligtv nin sitesinden bakicaz artik pc ye gecince
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adrian. Komple bir futbolcu. Sağ ayak, sol ayak. Futbol aklı müthiş, Top tekniği müthiş. Biraz daha fizik güçle muhteşem olacak.
      Bencede. Sağ Ayağıyla Yaptığı Bir Orta Vardı Serkan Yemin ki Yapamaz Sağ Ayağıyla Öyle Orta ..

Yorum

• Abi, Ziya Doğan hocanın açıklamaları vs...
        Bende normaldir dedim, maç sonu.
        Temiz maçtı dedim zaten...
        Hoca yarın izler, üzülür.
        Hürriyet'i söyledim biraz
        İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birisi kaydetmiştir
        Konu neydi diyeceğim, Trabzonspor diyeceksin.. Soru neydi diyelim

Yorum

• Galibiyetin bir güzel yanida burak yilmaz haricinde oyuncularimizin goller atmasi oldu.

Gerci yine burakla kazandik ama yabanci oyuncularimizin 2 golle katki yapmasi cok hos oldu.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bencede. Sağ Ayağıyla Yaptığı Bir Orta Vardı Serkan Yemin ki Yapamaz Sağ Ayağıyla Öyle Orta ..
            - Bak şimdi hatırladım onada Alanzinho efendi kafa sokup heba etmişti arkasında Burak vurmak için hazırlanıyordu , Alanzinho bu akşam delirttti beni gerçekten abartmıyorum vallahi...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Takım Olarak Alan Savunması yapamıyoruz Arkadaş Çok Kötüyüz Malesef..

Bu Akşam Takım Oyunu Değil Oyuncuların Gösterdiği Biresel Başarılarla Maçı Kazandık.

Adamlar Dibimize kadar geliyor baskı,Pres,Savunma yok..

Mustafa Çok Pozisyon hatası yapıyor,Alanzinho Niye girdi Anlamadım Delirtti herkesi,Brozek Gol Atmasına rağmen Kötü idi.Volkan Bursadaki Alışkanlığı Devam ediyor.

Burak ve Zokora da Yorgunluk belirtisi kendini Histterdi.Adrian iyi idi.

Maçı Canlı izledim Oyuncuları Tposuz Alanda izlemek Daha etkili oluyor..

Bu arada Avni Aker'e Bayan Eli Değmiş Hepsine teşekkürler.Maç Bitene Kadar Desteklediler.

Gözüme çarpan Birşey de : Sadece Kale Arkalarında 14 tane Taraftar grubunun Afişini Gördüm.Durum vahim..
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Alanzinho Her Topu Aldığında Neden Messi Gibi Herkesi Geçip Kaleye Gitmeyi Düşünüyor ki ?

Yanındakine Pası Verse O Çalım Atmaya Çalıştığı 3 Kişinin Arkasından Koşup Arkadaşından Tekrar Pası Alsa Daha Kolay Adam Eksiltmiş Olmayacak Mı ?

Enteresan Yaa ..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takım Olarak Alan Savunması yapamıyoruz Arkadaş Çok Kötüyüz Malesef..

Gözüme çarpan Birşey de : Sadece Kale Arkalarında 14 tane Taraftar grubunun Afişini Gördüm.Durum vahim..
                  Tv den de gördüm bir ara. Mitinge giden guruplar gibi bir afiş ve gurup, hemen yanında bir afiş ve gurup... böylece sıralanmışlardı. Benim dikkatimi çeken her biri bir ilçe veya mahalleyi temsil ediyordu.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Bak şimdi hatırladım onada Alanzinho efendi kafa sokup heba etmişti arkasında Burak vurmak için hazırlanıyordu , Alanzinho bu akşam delirttti beni gerçekten abartmıyorum vallahi...
                    Beni herzaman delirtiyor renktaş. Kesinlikle bu takımın oyuncusu değil. Bize halı saha topçusu lazım değil.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alanzinho Her Topu Aldığında Neden Messi Gibi Herkesi Geçip Kaleye Gitmeyi Düşünüyor ki ?

Yanındakine Pası Verse O Çalım Atmaya Çalıştığı 3 Kişinin Arkasından Koşup Arkadaşından Tekrar Pası Alsa Daha Kolay Adam Eksiltmiş Olmayacak Mı ?

Enteresan Yaa ..
                      Alanzinho da istikrar yok.

Bir bakiyorsun iyi oynuyor,bir bakiyorsun tel tel dökülüyor.

Iyi bir alternatiften ötede degil su an.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Halili aradik bence.
                        Neticede Hak ettik ve kazandik.
                        Ama Burakin Golü öncesi örnegin Ingilterede Faul calarlarmi? Bence Hayir.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• hayal meyal hatırlarım rahat rahat maç izlediğimi heycanlıydı maç her zamanki gibi sıkıntılı, sanki 4ü 5i atsak allah günah yazar anlamış değilim bizim takımı sonuç güzel olunca sıkıntı kalmıyo ama işte takım oyunu olarak sıkıntılıyız biraz tamam bireysel olarak da bu volkan şeni anlamış değilim ya koşuşu zaten öldürüyo beni o nasıl bi koşmadır ya ) neyse seviyorum TRABZONSPOR'u iyki varsın

Yorum

• Şimdi gelebildim maçtan. Çok yorgunum...
                            3 puanı zar zor aldık, hayırlı olsun.

Yorum

• evet, zaman zaman kötü oynadık.zaten süper oynamamız beklenemez.süreklı maç trafiğinde akıllı oyunla puanlara ihtiyacımız var.sonuçta heyecan ve adrenalının doruğa ulaştığı maçlar hep bızım.Buraka her maç 3 adam yapışıyor ama yemıyor ıste bı şekıl çakıyor köşeye!diğer takımların maçlarına yarın bı bakın hep gazozuna maçlar.seyır zevkı sıfır,taraftarları ıkınarak maç izliyor.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tv den de gördüm bir ara. Mitinge giden guruplar gibi bir afiş ve gurup, hemen yanında bir afiş ve gurup... böylece sıralanmışlardı. Benim dikkatimi çeken her biri bir ilçe veya mahalleyi temsil ediyordu.
                                Abi Bunun Sonu iyi değil..Bütünlük denen olguyu yok ediyor.Ayrışım ve farklı Ses'e Zemin hazırlıyor..

Ben Sevmedim ve Ürktüm Açıkçası...
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X