Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haber ve son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomi gündemi, yerel ve dünya haberleri. Haberler.com, Türkiye’nin son dakika haber sitesi.

Maç Sonunda Taraftar Bıçaklandı

Trabzonspor'un Ankaragücü ile oynadığı maçın ardından tribünlerin boşaldığı sırada iki taraftar grubu arasında tartışma çıktı

Trabzonspor'un Ankaragücü ile oynadığı maçın ardından tribünlerin boşaldığı sırada iki taraftar grubu arasında tartışma çıktı. Bu sırada 18 yaşındaki Yalçın Tuncer adındaki taraftar, davul çaldığı gerekçesiyle kimliği belirsiz bir kişi tarafından 3 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Yalçın Tuncer'in Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğü bildirildi. Tuncer'in tedavisine hastanede devam edildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Trabzon 55 dakika önce.. [30597

Beyin bedava.

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi
      süpersin Valla yanlış anlama baya bir güldüm
      Yok ya niye yalnış anlayayım. Sonuçta onları asan ben değilim ben gördüğümü söyledim Yol tarafında bi tane daha vardı yanılmıyorsam ama hatırlayamıyorum
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• bayanlara saygimiz sonsuz ama tribunde olmuyor..
        o ses neydi arkadas kabus gibi.federasyona selamlarimi iletiyorum.futbolun ve tribunlerin icine ettiler..
        oyle ses cikacagina butun stat toplu olarak cekirdek citlesin.

Yorum

• Tribünde çok fazla taraftar grubu olması, tribün bütünlüğünü bozduğu gibi gruplar arası çatışmalara da sebep oluyor. Bir maç sonrası Trabzonlu Gençler'in küfür ederek Vira'yı stad çevresinde aramalarına şahit olduğumda şok olmuştum. Umarım olması gereken yani bütünleşme olur.

Bunun en büyük sebebi bizim yapımızı. Çoğumuz hükmedilmeyi sevmeyiz. İmkanı olan kendi ekibini kurar. Mikro olarak şöyle bir örnek vereyim: BMN Olimpiyat stadına 4 otobüs gidiyor ama stada kadar kalabalık olan grup stada girince dağılıyor. Makro olarak ise Avni Aker çok iyi analiz edilmiş zaten.
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bayanlara saygimiz sonsuz ama tribunde olmuyor..
            o ses neydi arkadas kabus gibi.federasyona selamlarimi iletiyorum.futbolun ve tribunlerin icine ettiler..
            Neden bayanların maç izlemeye hakkı yok mu ? Özellikle de Trabzon'da ki bayanların.

Düşünceniz çok çağ dışı bence.

Takıma destek olabilmek adına verdikleri mücadeleyi takdir edeceğiniz yerde bu duruma da olumsuz yaklaşabiliyorsunuz.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bu gün z.doğan hücumda müthiş bi ofsayt taktiği denedi, ziya hoca bu taktikle futbol literatürüne geçebilir.. pasif ofsaytta bir hücumcu bırakarak savunma dengesini bozdular ve geriden çıkan oyuncuya topu aktararak ofsaytı bozdular, buldukları iki net pozisyonda bu şekildeydi...
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nereden duydunuz ya ??
                dogan haber son dakka verdi...insallah stad içinde degıldır yoksa buyuk ceza alırız heralde...

Yorum

• Maçın bitiminin ardından deniz tarafı kale arkasında bir dövüş çıkmıştı. Onla mı alakalı acaba ?
                  Hamiş

Yorum

• Kimse hicbiryere gidemez

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
                      Eline Sağlık kardeşim Aynen Öyle..

Ve buna her Sene Ekleniyor..

yakında aralarına polis barikat kurar
                      Anlaşılan geç kalmış polisler abi..

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://spor.haberler.com/mac-sonunda...059761-haberi/

Maç Sonunda Taraftar Bıçaklandı

Trabzonspor'un Ankaragücü ile oynadığı maçın ardından tribünlerin boşaldığı sırada iki taraftar grubu arasında tartışma çıktı

Trabzonspor'un Ankaragücü ile oynadığı maçın ardından tribünlerin boşaldığı sırada iki taraftar grubu arasında tartışma çıktı. Bu sırada 18 yaşındaki Yalçın Tuncer adındaki taraftar, davul çaldığı gerekçesiyle kimliği belirsiz bir kişi tarafından 3 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Yalçın Tuncer'in Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğü bildirildi. Tuncer'in tedavisine hastanede devam edildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Trabzon 55 dakika önce.. [30597

Beyin bedava.

Bıçaklanan adama mı üzüleyim, yoksa aynı rengi savunanların düştüğü hale mi ? UTANÇ VERİCİ !
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi
                        Ne denebilir ki... Komedi...

Birde "Onur burda siz neredesiniz" isimli pankart AFS imzalıydı Yoksa?
                        İlk 3 harfi AFS ama gerisini bilmiyoruz..

Yorum

• - Hiçbişey bulamasa kendiyle kavga eden adamlar toluluğu Trabzonlu değil İnsan bile olamaz , ulan bu heriflerle neden aynı memleketli oluyorum ben , 3-5 tane gerizekalının pisliklerini temizlemeye çalışıyoruz gurbet ellerde , davamız aynı neyin çatışmasıdır bu ...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlaşılan geç kalmış polisler abi..

Bıçaklanan adama mı üzüleyim, yoksa aynı rengi savunanların düştüğü hale mi ? UTANÇ VERİCİ !
                            İnönü'de olunca bizim tribünde asla olmaz demistm yanilmisim ayıp be

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bayanlara saygimiz sonsuz ama tribunde olmuyor..
                              Hacı ayıp oluyor ama, bence gayet iyiydiler (bu arada ben maratondaydım) bazı erkek taraftarlarımızdan daha iyi tezahürat yaptılar bir ara burak diye bağırdılar, burak bir gaza geldi Bütün stadı kadınlar doldursa bak siz görün nasıl oynarlar

Yorum

• ahada burdan yazıyorum BURAK SEZON SONUNDA 5 MİLYON EURO PARAYI VEREN GS YE TRANSFER OLUR..volkan a 4.5 vermiş takım olarak biz burağı nasıl 5'e veriyoruz anlamıyorum..
                                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X