Şimdi desem ki bir insan sizlerin ve arkadaşlarının emeği ile oynuyor , öyle hatalar yapıyorki ve bu hatalarının ana nedeni umursamazlık ve rahatlık desem hepimiz bu adama saydırırız ama burda saydıramıyoruz malesef ,
Bir portre Alanzinho;
-3. yılında takıma katkı yaptığı maçlar bir elin parmaklarını geçmez
-Öyle yerde mantıksızca toplar kaybediyor ,rakibe net pozisyon oluyor ,binlerce insanı strese sokuyor,
Malesef yine bir maçta enteresan bir hareket yapacak ve burda az da olsa bir kısım alın size alanzinhooo onu eleştirenler nerde şimdi diyecek , deyin o gün de burda olacağım bundan önce olduğum gibi ,
Seni hiç sevmedim alanzinho , umursamazlığın ,şebekçe hareketlerin , ciddiyetsizliğin tek derdi no look pas olan bir adamsın ,artık sanada kızamıyorum ,seni oynatanda sana destek verende kabahat ,bugün yaptığın hatalarla arkadaşlarının emeği ile oynadın gerçi ilk defa olmuyor ama adın ahmet olmadığı için perde inmiş gözler seni görmezler ,
Bana bugün bu sıkıntıyı çektirmeye ne hakkın var ,son dakikada o pozisyonu yaşatmaya ne hakkın var.
Norveçlileri tebrik etmek lazım bu adamı satmak ticari bir başarıdır ,
Sinirden ağlayacağım nerdeyse , Allah rızası için birisi şunun halı saha topçusu olduğunu Şenol Hocaya anlatsın...
Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Şenol Güneş "takımı beğendim.tabi kamplardan yorgn gelen oyuncular vardı ve hazır olmayan bazı oyuncular vardı.2 kez geri düştüğü maçı hiç kopmadan almamız olumlu.tabi hatalarımızda vardı ama futbol hatalar oyunudur"
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Şenol Güneş : Eğer bir takım her maçta diğerini yenecekse konuşacak bir şey yok Futbol böyle birşey
Bazı oyuncuların hazır olmadan oynama zorunluluğu vardı, Baskılı oynanamamızı bekleyemeyiz, Cska maçı, yoldan gelen oyuncular, antreman yapamadık...Oyuna baktığımızda daha az pozisyon verip daha çok pozisyona girdik...Salı günkü maçla ilgili, 18 kişim belli başka oyuncum kalmadı sakatı sağlamı gidicez, bir kaleci fazla götürücez...iki maçta alacağımız sonuç bizi bir yere taşıyacak ve iki maçta rakibi aşağıda tutarsak avantaj sağlarız... DEDİ.
Bu arada hakemin verdiği serbest vuruşta komediydi,hani şu bizim 3. golü attığımız serbest vuruş.Biz atınca sesimiz çıkmıyor,bende sevmiyorum bu işi işte...
İlk Golde Serkan Pas Hatası Yapıyor Sonrasında Adam Sağ Tarafımızdan Sokuluyor Giray Karşılıyor Adamı Fakat Tam O Anda Mustafa Anlamsız Bir Yer Tutma İle Girayın Arkasına Gidiyor ..
İkinci Golde Mustafa Solbekin Kademesine Girecek Olan Oyuncu Fakat Adama İlerde Basıyor Rakip Kalecimiz İle Başbaşa Kalıyor Arkasından Koşan Adam Serkan..
Yahu Ben Mi Bilmiyorum Bu Futbolu Mustafa'mı İyi Biliyor.
İlk Golde Serkan Pas Hatası Yapıyor Sonrasında Adam Sağ Tarafımızdan Sokuluyor Giray Karşılıyor Adamı Fakat Tam O Anda Mustafa Anlamsız Bir Yer Tutma İle Girayın Arkasına Gidiyor ..
İkinci Golde Mustafa Solbekin Kademesine Girecek Olan Oyuncu Fakat Adama İlerde Basıyor Rakip Kalecimiz İle Başbaşa Kalıyor Arkasından Koşan Adam Serkan..
Yahu Ben Mi Bilmiyorum Bu Futbolu Mustafa'mı İyi Biliyor.
mustafa nerde duracağını bilmiyor malesef
[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum