- Mustafa'nın pozisyonu zaten dışarda başladı ama Giray ve Mustafa'nın bir huyu var , ne zaman çalım yeseler hemen eller adamın omzunda amcaoğlu modunda...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
Aynen hocam,bu forumda sevilmek istiyorsan,hakeme sallayacaksın,bizim topçuysa kraldır diyeceksin vs...İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş sende vermediği penaltılara ses çıkar
Şimdi Giray ve Colman ikilisine biraz sallayacağım ama suçlu ben olacağım ondan sonra o yüzden sesimi çıkarmıyorum yazılanları okuyorum...
Yorum
-
Ziya Doğan bunu hep yapıyor. Rugby oynar gibi futbol oynayan takımlar kuruyor. Sonra da dünyanın faulunu yapıyorlar. Hakem çalınca da sistemi işler tutmak için Trabzonspor gibi büyük kulüp maçlarında isyan havası oynuyorlar. Trabzonspor üzerinden prim yapmayı bırakTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
- Bu akşam TG'ye tek bir sebepten kızdım Trabzonlu Geçler yazmışlar diye gördüm ben yanılmıyorum değilmi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Kardes sen Trabzonspor'lumusun?...yazdığın her mesaj offside kokuyor...İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hakem olsam Buraka ne faul çalarım ne penaltı.Ben bir Trabzonspor aşığı olarak Burakın düşmelerine inanmıyorum.İnandırıcı gelmiyor bana.BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
-
sen burayi galiba antu yla karistiriyorsun..tam tersi..kendi degerlerini yerden yere vurman gerekir..aslinda sende forumun geneline uyan bir kisiliksin..bugün yendigimiz icin biraz yanliz kaldin..yenilseydik cogunlukta hic göze batmazdin mesela..İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen hocam,bu forumda sevilmek istiyorsan,hakeme sallayacaksın,bizim topçuysa kraldır diyeceksin vs...
Şimdi Giray ve Colman ikilisine biraz sallayacağım ama suçlu ben olacağım ondan sonra o yüzden sesimi çıkarmıyorum yazılanları okuyorum...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Doğrudur hocam fenerliyim,bu forumda doğruları söyleyince fenerli oluyorsun...İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes sen Trabzonspor'lumusun?...yazdığın her mesaj offside kokuyor...
Yorum
-
Burak'ın golünde spiker ağlayacak üzüntüden.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İtirafın icin eyvallah, keske herkez senin gibi rengini gizlemese...İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur hocam fenerliyim,bu forumda doğruları söyleyince fenerli oluyorsun...BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
-
hayır saparaydıİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara degil Adrian oSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
aynen..spikerler cok üzülmüş bizim attıgımız gollere..ilker yasin gibi goll diyooİlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın golünde spiker ağlayacak üzüntüden.
Yorum
-
Ulan Ziya dallaması Trabzon'a gelince dilin uzuyor şerefsiz. Takımını çıkarmışsın her pozisyonda ölümüne taban girdiler. Her pozisyonda faul yaptılar. Burak'ı vurun, kırın, öldürün topa dokundurtmayın diye talimat vermişsin. Hakem senin kasap futbolcularının yaptığı penaltıları es geçti, kartları göstermedi. Halen çıkıp büyük bir aymazlık içinde hakemden şikayet ediyorsun. İstanbul takımlarına nasıl yattığını görüyoruz senin. Sen takımın Beşiktaş'a böyle oyna 5-0 alırsın maçı. Hakeme filanda ihtiyacın olmaz. Bugün fark yemediğinin sebebi şerefsiz hakem ve Trabzonspor'un şanssızlığıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum