Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah futbolcularımıza kolaylık versin..bu kadar yoğun temponun içinde iyi mücadele ediyorlar..fikstür bundan sonra daha da zorlaşıyor..her 3 günde bir maç var..milli maçlar ayrı yük..
    Hepsi şikeci fenerin yüzünden..maanın yüzünden..

1-0 olsun bizim olsun maçı diyeceğim de öyle bir maç değil bu..1-0 öne geçip bunu korumaya kalkmanın zor olduğu bir süreç bu sıkışık maç süreci..zihinsel olarak zor 1-0'ı kontrol etmek..

Tempo yapalım,coşkulu oynayalım skor ne olursa olsun..kazanacağımızı düşünüyorum..
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      para var huzur var
      Alanya'da tatil icin o kadar para harcayan bir yerden Lig TV bulur artik

kardes latife yapiyorum ha
      eyvallah...biryerden bulacagim artik
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ligtv'nin bu hafta ki maçımız için seçtiği nostalji maçına bakın..

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Maç sonu açıklamaları ilk defa duyuyorum. Şimdi öyle konuşsalar 21 gün hak mahrumiyeti var
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Sapara'yı bu maçta görebiliriz inş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bize tatilde de her yer trabzon diyecegim ama Alanya'da maci nerde seyredecegimi daha bilmiyorum
            Otogar'ın Hemen Yanında Bi Yer Vardı Orda Liverpool-Trabzon Maçını Seyretmiştik..

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Otogar'ın Hemen Yanında Bi Yer Vardı Orda Liverpool-Trabzon Maçını Seyretmiştik..
              sagol, bir merkeze bakalim, olmazsa otogara kadar uzarim
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• ...................Tolga......................
                Celustka....Giray...Egemen .......Cech..
                .................Zokora.......................
                ......Volkan... Selçuk......Colman.....
                .................Jaja.......................
                ................Burak............................

- Bugün hayal ettiğim kadro uşaklar , şöyle kalsaydık ne has olurdu değilmi
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Maç havasına girmek isteyenler http://www.facebook.com/photo.php?v=288832977795462 şu videoda 1.50 ve 2.17 arasını izlesin başka bişeye gerek yok

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maç havasına girmek isteyenler http://www.facebook.com/photo.php?v=288832977795462 şu videoda 1.50 ve 2.17 arasını izlesin başka bişeye gerek yok
                    tuylerim diken diken oldu yeminle bu gazla bend ecikip oynarim serefsizim
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tuylerim diken diken oldu yeminle bu gazla bend ecikip oynarim serefsizim
                      hergün izliyorum bu videoyu ve özellikle Şenol Hocanın o taraftarlarla konuşmasını tüyler diken diken oluyor gözler yaşarıyor bi tuhaf oluyorum..

Yorum

• ALLAH utandırmasın İNŞALLAH kazanırız.

Yorum

• 6 olsun bizim olsun. 3'ü penaltıdan...
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Trabzon'dakiler hayde yürüyün stada
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• sapara diyorum başka birşey demiyorum
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk 11 belli oldu mu?
                                Aykut denenecektir diye düşünüyorum
                                Yabancı kontenjanına takılmama açısından..
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X