Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Glowacki'nin olmadığı defans defans değildir.

Mustafa'nın olduğu defans nedir onu henüz çözemedim.

Yorum

• Ziya Doğanı duyanda Hakemin birşey yaptığını zanneder. Trabzonun ekmeğini yiyen Trabzonspora düşman oluyor..

Yorum

• Celustka...

Bu adamı alanlardan allah razı olsun...Bu arada değeri de artık 6 milyon euro Yıllar sonra bir bekimiz tam bir bek golü attı...

Yorum

• Trabzon'da Henrique sevinci
          14 Ekim 2011 / 18:38

Trabzonspor’da Henrique sevinci yaşanıyor

Trabzonsporlu futbolcu Paulo Henrique sakatlığı dolayısıyla geçirdiği ameliyat sonrası 6 haftada iyileşmesi beklenirken ilk haftadan idmanlara katıldı.

Trabzonsporlu futbolcu Henrique bilindiği üzere maçta sakatlanmış ve geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatmıştı. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre 6 haftada iyileşmesi bekleniyordu. Ancak güçlü futbolcu Henrique’nin iyileştiği öğrenildi.

Haber61’in edindiği bilgilere göre; Ankaragücü maçı hazırlıkları için basına ve taraftara kapanan Trabzonspor’un son iki idmanında da Henrique’nin takımla birlikte idmana çıktığı bilgisi öğrenildi.

haber61

Saka mi bu oha masallah..

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ziya dogan gene agliyor gene agliyor maci izleyemedim hakem nasildi ?
            ziya dogan zeka pırıltıları gösteriyor yine

Hürriyet topsuz alanda burak yılmazı indirdi%100 penaltı
            Edizin kıurmızı hürriyetin sarı kart görmemesi hakem mucizesi
            Ziya diyorki Türk futbolu kalkınır,bence de ama oncelikle senin bu isi bırakıp kapzımallık yapman lazım.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkaya kaçan biri vardı onun için arkasını dönmedimi
              keşke öyle yapsa toptan korkuyor adam sanki yiyecek o top seni.hem arkaya adam kaçsa orda ne işin var senin
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Yanliz bu macta ilk on bir tercihinin yanlis oldugu kadar Celustka'nin sol Serkan'in da sag bek oynamasi bir o kadar yanlisti.

Ayrica Zoko her mac oynamak zorunda mi?
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu ziya bizde hocalık yaptı dimi. vay arkadas önümüze geleni takıma almışız.
                  Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• - Bu Alanzinho soytarısı her maçta aynı hareketleri yapıyor ve fena halde canım sıkılıyor ...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hala lig maçındaki performansa göre "cska bizi dağıtır böyle olursak" gibisinden şeyler yazılıyor.Manisa beraberliğinden sonra İnter'i deplasmanda yendi bu takım,nasıl böyle bir düşünce olabilir allah aşkına?Ayrıca maç ile ilgili teknik analizler oyuncu performansları beyhudedir,takımın aklının Cska maçında olduğu apaçık ortadaydı,herkes "sakatlık olmasın,yorulmayayım" havasında oynadı.Eleştiri ya da analiz yapılacaksa bence konuşulması gereken "lig maçlarına niye konsantre olamıyoruz?" sorusudur sadece.
                      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Bu arada hakemin verdiği serbest vuruşta komediydi,hani şu bizim 3. golü attığımız serbest vuruş.Biz atınca sesimiz çıkmıyor,bende sevmiyorum bu işi işte...

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyiye gideceğimize gün geçtikçe daha kötü oynuyoruz
                          ben buna katılmıyorum

önceki maçlara göre çok daha iyi oynadık.

önde baskı kurduğumuz bu yılki ilk maç diyebilirim

yediğimiz gollere aldırış etmiyorum.2 side kontra.

bu baskıyı herzaman yapmalıyız.iyi takım pozisyon verir.

pawel yerine halille başlasaydık maç çok daha farklı olabilirdi.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Glowacki'nin olmadığı defans defans değildir.

Mustafa'nın olduğu defans nedir onu henüz çözemedim.
                            haksızlık yapmayın bugün mustafa ve celustka iyiydi defansta.Giray ve Serkan berbat oynadı..

Serkan da muthis dusus var artık Senol hocanın da bunu görmesi lazım.

Beklerde celustka-cech ikilisinden vazgecmemesi lazım..
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• kapanan ve sert oynayan takımlara karşı pozisyon üretemiyoruz. üstlerine yüklendikçe defans güvenliğini yitiriyoruz ve geri koşmayınca kontra atak yiyoruz.

colman çok ağır ve yaratıcı paslar atamıyor, pozisyonların içine dahi girmiyor; adrianının fizik gücü zayıf, hırsı yetersiz ve çıtkırıldım bu yüzden girişimlerini sonuca ulaştıramıyor, volkan hala ne yaptığının farkında değil. mustafa ve giray geriye koşmuyor ve defansta pozisyon hataları yapıp inanılmaz açıklar veriyorlar.

çok şükür ki celustka gibi bir sürpriz oyuncu ve burak gibi hırslı bir golcümüz var da bu maçı kurtardık. serkan, güven verdi, zokora da fena değildi, düşük tempoyla görevini yaptı, pawelin gol atması iyi oldu, golden sonra yürüyüşü bile değişti ama hala bizim oyuncumuz değil.

dik oyna dik oyna diyoruz ama dik oynayacak adamlarımız görevini yerine getirmiyor. colman, adrian, mustafa ve giray'ın bi kulağı çekilmeli.

Yorum

• jaja yı çok arıyorum yaaa... inşallah gelenler aratmaz...
                                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X