Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
1. gol girayın tarafından gelmedimiİlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ama orta saha bugün hiç çalışmadı.özellikle colman ve zokora hiç yoktular,ayrıca 2 golde mustafanın olduğu taraftan geldiTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Sedat abiiii.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tabi tabi eminiz ki maç için sabırsızlanıyorsun
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Bir kaç kelimede a.gücünden ediz ile emre abisin kağanına etmek gerekir sanırım...
Ediz denen çirkef maç boyunca tüm hıncını bizim futbolculardan çıkardı..
Kağanda merak etmesin bu güzel mücadelesinden sonra emre abisi aldırır onu münasip bir yerlere..
ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecska bu futbolla bizi şampiyonlar liğinden sogutur arkadaşlar.. defans berbat
defans berbat deniyorda biz moskovoda bukadar açıkmı oynayacağız ?
yediğimiz 2 golde ciddi kontra atak abartmaya gerek yok adamlar çok iyi ofsayt taktiği yaptı doğruya doğru bizim defansın rakibi hafife almasından kaynaklandıSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Istedigimiz seviyede olmasakda galibiyeti hakeden bizdik...
Ikinci yari baski kurduk ve golü biz atacagiz derken yedik...
Giray ve Mustafa ikilisiyle isimiz zor...Glowacki kullanabildigimiz kadar kullanalim ve celustkayida stoperde zaman zaman oynatmak lazim......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
- Celustka , seni alnından öpüyor önünde saygıyla eğiliyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
evet o taraftan ama pozisyonda mustafa topa arkasını dönüyor ve kalecinin açısını kapatıyor net olarak.Halbuki arkasını dönmese müdahale ederdi o topaİlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. gol girayın tarafından gelmedimi[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık fark atarız yazılmaz inşallah forumda !
Aslinda cogumuz macin cok zor gececegini belirttik. Ön sayfalara tekrar bir bak istersen.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum