Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halilde Yok bu maçta artık Hayalime kavuşurum Pawel-Adrian A.Ş.
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      geçmiş olsun git git bişey olmaz
      Teşekkür ederim. İnşallah. Ayaklanmaya çalışıyorum.

Yorum

• Halil'in olmaması bir bakıma iyi oldu.Bu sezon çok sakat verdik.Ziya'nın oyuncuları bodozlama dalacaklar diye düşünüyorum nedense.Oyuncularımız dikkatli olmalı.Sapara eski takımına karşı oynamalı.
        ------------Tolga-------------
        -Celustka-Giray-Mustafa-Cech-
        -----Sapara-------Colman------
        ----Burak---Adrian---Volkan---
        ------------Pawel-------------

Cska maçında ise bu 11 den Mustafa ve Saparanın yerine Glow ve Zokora oynar.
        Burak ve Volkan'ın yerine ise Halil ve Alanzinho oynar.
        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Tipik bir puan kaybı maçı.
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tipik bir puan kaybı maçı.
            Puan kaybetme ihtimalimiz yüksek mi demek istiyorsun?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Halil oynamazsa bence iyi olur. Zokora Glowacki Halil Colman gibi oyuncularımız dinlenmeli.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hastayım. Ama orda olmak istiyorum. Allah'ım güç ver de gideyim maça.
                Geçmiş olsun.Takımın desteğe ihtiyacı var Bol bol C vitamini

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ziyya doogan bıze ters gelıyor
                  Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçmiş olsun.Takımın desteğe ihtiyacı var Bol bol C vitamini
                    Teşekkür ederim. Yarın akşama yetişeceğim inşallah

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Puan kaybetme ihtimalimiz yüksek mi demek istiyorsun?
                      Evet aynen öyle.
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Ergin Keleş'in bize gol atma ihtimali ne kadarsa puan kaybetme ihtimalimiz de o kadar.
                        Bordomavi.net

Yorum

• Karabük maçına gittim utanıdm,lille maçına gittim yine utandım..nedenmi?seyirci kıtlığpından..cidden futbolculara karşı utandım..nerde len bu millet butaraftar..ancak kahvede oturup vay hoca şöyle takım böyle diyenler hani nerdeeee???sinir oldum ya..takım şampiyonlar liginde süper süper ligde toparlandı...eee nerede taraftar yuhh ya yuhh..yarın maçta olacam yine stadı doldurmayanlara sövecem..onlar taraftar değilkusura bakmasınlar ..alayı uyuzz..kapalı tribüne baktım nerde len bu şehrin zenginleri?hiçimi yok oradan bilet alacak?ee bu kadar lüks araba Trabzonda kimlere ait..alayınız satıcısınız..takım bir takılsa alayınız söversiniz..neresinizlenn..sinir oldum vesselam..
                          Hamiş

Yorum

• Analamadığınız şu var..en iyi antrenman maçtır..onu oynatma bunu oynatma yok burak dinlensin çüşş..her maça 3 puan diye bakacan kardeşim..ankarayı yenince 3 feneri yenince 5 puan vermezler..şampiyonlar ligi var diye vay anasını yedek çıkalım..şakamısınız siz ya..Barcelona bile 8 attığı maça ilk 11 iyle çıktı..nasıl futboldan anlıyorsunuz ya..halı saha takımı değil ankara..at 2-3 fark sonra dinlendir adamları..
                            Hamiş

Yorum

• Ziya Doğanın Farklı takımlar ile Bize Avni Akerde Uyguladığı Ortak taktik var.

Taktiğin Adı: Direniş!!!! Zaman Zaman Tutuyor... Direnebildiğiniz kadar direnin 80 den sonra Taraftar Baskısıyla Gol Arayın...

Önde Pawel-Burak İkilisi Oynayacak Muhtemelen!! Umarım karabük Maçındaki gibi Oynarlar.

Maçın Anahtarı Bizim elimizde Ankaragücünün yapacağı şeyler sınırlı.

İnşallah Kilidi erken Açıp kapıı Sonuna kadar Aralarız.

Ayrıca Zokora Dinlendirilsin Artık.
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Ellerinde Tisdell diye bir adam var (yetenekleri sınırlı ama bize ters gelen oyuncu stili)...

Yarın ki maçta iyi bir dayak yiyeceğiz diye düşünüyorum...Kalabalık orta saha vuran vurana...Tisdell ile kontra yapmaya çalışacaklar...(bknz. 2 sene önce d.bakır-ts, ziya doğan ve tazemata şov) bence kesinlikle zor bir maç olacak...Gs maçlarını izledim o tarz oynasalar rahat yeneriz, ama sanmıyorum ölümüne defans yapacaklar...Erken gol işi çok kolaylaştırır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X