ankaragücü çok iyi top pynadı klasik ziya doğan oyun anlayışı değildi adrian burak her zamanki gibi takımın beyiniydi pawel bu takımın ilk 11 oyuncusu değil attığı golübü bile zar zor attı cskaya da böyle oynarsak dağılırız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
evet ama orta saha bugün hiç çalışmadı.özellikle colman ve zokora hiç yoktular,ayrıca 2 golde mustafanın olduğu taraftan geldiİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansın arkasına atılan top geyiğine çözüm bulmamız lazım.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
- Tabi tabi eminiz ki maç için sabırsızlanıyorsunİlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse kazandık artık önümüzdeki zorlu maça hazırlanalım ben şimdi evden çıkıyorum havaalanına doğru moskovada takımla birlikte olmak için sabırsızlanıyorum..
yolculuk başlasın !!
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Evimizdeki maclara bir cözüm bulmaliyiz. Duran top bakin nasil ise yariyor.
Daha cok calisip organize bir sekilde kullanmak lazim diye düsünüyorum.
Sezona 3 tane vasat Stoper ile basladik ve bugüne kadarda iyi getirdik bence.
Ama devre arasina daha cok var. Yönetimin yaptigi bu hatayi teknik heyet cekmek zorunda kaliyor. Ayni zamanda biz Taraftarlarda.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Artık fark atarız yazılmaz inşallah forumda !
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bugün sadece şanslıydık. Celustka'nın emeğine saygı duyuyorum ama sadece şanslıydık. Hakem bence lehimize 3 hatalı serbest vuruş verdi. Üçüncüsü gol oldu. Ankaragücü hiç çirkin oynamadı. Bazen bizden çok daha iyi pas yaptılar.
Herşeye rağmen tebrikler. Taraftara da tebrikler.
Yorum
-
Neyse zor oldu ama 3 puanı aldık.Ankaragücü'nde maçın yıldızı Weeks'ti.Çok hızlı adamları vardı ileride.Weeks ve Tisdell.Defans oyuncuları yavaş kaldı yanlarında.Gollere gelirsek , Celustka'nın golü oldukça iyiydi.Adamları eksiltti önünü açtı ve defans oyuncusundan beklenmeyecek güzel vuruşuyla golü buldu.Burak'ın frikikten golü atacağı o kadar belliydi ki
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Orta sahada basan, pres yapan, agresif oynayan takımlara karşı felç oluyoruz. Ankaragücü de ezberlemiş bizi. Orta sahada ıkına ıkına geçsek bile faullerle durdurlar bizi. Pres yüzünden Zokora ve Colman'ı feda ettik 9 kişi oynadık oyun kurarken.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
En son alierhan tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 22:04.UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum