Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• brozekin golu burda .. www.samata.be/football.htm

diger goller birazdan ayni linkte ..
    Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• kendimi sıkmaktan bi hal oldum. şu maçı taylandta seyretmek vardı.

Yorum

• zokora inanılmaz şaşırttı beni be aksam. daha önce herkes kötüyken bir tek o iyi olabiliyordu. neyse, nazarlik olsun.
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• cska maçı daha farklı olacak
          ben oldukça umutluyum
          yenilmeyeceğiz

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet ama orta saha bugün hiç çalışmadı.özellikle colman ve zokora hiç yoktular,ayrıca 2 golde mustafanın olduğu taraftan geldi
            1. gol girayın tarafından gelmedimi
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Tabi tabi eminiz ki maç için sabırsızlanıyorsun
              Sedat abiiii.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bir kaç kelimede a.gücünden ediz ile emre abisin kağanına etmek gerekir sanırım...

Ediz denen çirkef maç boyunca tüm hıncını bizim futbolculardan çıkardı..

Kağanda merak etmesin bu güzel mücadelesinden sonra emre abisi aldırır onu münasip bir yerlere..
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bugünkü maçtan alınabilecek tek ders var. "Şu bayanları maça almayın." Yemin ediyorum kafamda yankılanıyor o iğrenç ses.
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cska bu futbolla bizi şampiyonlar liğinden sogutur arkadaşlar.. defans berbat

defans berbat deniyorda biz moskovoda bukadar açıkmı oynayacağız ?

yediğimiz 2 golde ciddi kontra atak abartmaya gerek yok adamlar çok iyi ofsayt taktiği yaptı doğruya doğru bizim defansın rakibi hafife almasından kaynaklandı
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Istedigimiz seviyede olmasakda galibiyeti hakeden bizdik...
                      Ikinci yari baski kurduk ve golü biz atacagiz derken yedik...

Giray ve Mustafa ikilisiyle isimiz zor...Glowacki kullanabildigimiz kadar kullanalim ve celustkayida stoperde zaman zaman oynatmak lazim...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• - Celustka , seni alnından öpüyor önünde saygıyla eğiliyorum...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ziya dogan gene agliyor gene agliyor maci izleyemedim hakem nasildi ?
                          # 61 Onur Recep Kivrak
                          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. gol girayın tarafından gelmedimi
                            evet o taraftan ama pozisyonda mustafa topa arkasını dönüyor ve kalecinin açısını kapatıyor net olarak.Halbuki arkasını dönmese müdahale ederdi o topa
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Artık fark atarız yazılmaz inşallah forumda !

Aslinda cogumuz macin cok zor gececegini belirttik. Ön sayfalara tekrar bir bak istersen.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ziya ağlıyor...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X