Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pawel bu maçta oynarsa 2tane atar içime doğdu

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ellerinde Tisdell diye bir adam var (yetenekleri sınırlı ama bize ters gelen oyuncu stili)...

Yarın ki maçta iyi bir dayak yiyeceğiz diye düşünüyorum...Kalabalık orta saha vuran vurana...Tisdell ile kontra yapmaya çalışacaklar...(bknz. 2 sene önce d.bakır-ts, ziya doğan ve tazemata şov) bence kesinlikle zor bir maç olacak...Gs maçlarını izledim o tarz oynasalar rahat yeneriz, ama sanmıyorum ölümüne defans yapacaklar...Erken gol işi çok kolaylaştırır...
      bu tisdell geçen sene mersin idmanyurdunda oynuyordu ve bir çok maçını izledim bizim yattaranın çok genç hali,çok hareketli ve sağa sola boş koşuları çok seviyor.yetenekleri bence sınırlı değil sadece çok genç olduğundan acemilik var ve sertlik karşısında çabuk ürküyor.bu oyuncuyu kontrol ettiğimiz takdirde ankaragücünün gol atması çok çok zorlaşır.oynarsa pawel volkan ve burak ankaragücünün biletini ilk yarıda keserler

Yorum

• Lig tv de dunden bugune kısmında 1998 yılında oynadığımız maçı verdiler..Şu anda lig tv nin sitesinde duruyor hala manşette hemde.

maçı vermeleri bir kenara, maç sonu roportajları dikkati çekti, Bizim hakkımızda yapılan roportajları ve sahaya atılan yabancı bir cismin Ankaragücü lü futbolcunun kafasına gelmesini de ısrarla mevzu etmişler..

Elbette görüntüler hoş değil, Lakın üstündne yıllar geçmesine rağmen , sahalarımızda artık bu tür görüntülerin yaşanmadığını bildikleri halde, eski defterleri kurcalarcasına 10 larcaa Ankaragücü maçımız varken bula bula bunu bularak gundeme getirmeleri tesadüf değil bilakis her zaman ki gibi bizi küçültmek çabasıdır...

Hekesi o görüntüleri izlemeye davet ediyorum..

Görün 2011 senesinde Nostalji deyince adamların aklına nelerin geldiğini..

Diğer takımların nostalji görüntülerinde bunun gibi olan olayları gösterecekler mi yada gösterdiler mi..

hepsinden iğreniyorum
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 3-0

Burak 2, Volkan.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Mierzejewski nin golü var yazın bir kenara
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mierzejewski nin golü var yazın bir kenara
              Valla ömerim kim atarsa atsın,yeterki güzel bir oyunla kazanalım.
              Bu arada yeni zemini de merak ediyorum,nasıl oldu acaba?
              Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Bayanlar ve çocuklar Avni Aker'in önünde ... Geliyor 150 bin
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla ömerim kim atarsa atsın,yeterki güzel bir oyunla kazanalım.
                  Bu arada yeni zemini de merak ediyorum,nasıl oldu acaba?
                  Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Zemin burada abi.. Bence artık Burak dışında biri atsın.yoksa burada kıyamet kopuyor
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1918099991

Zemin burada abi.. Bence artık Burak dışında biri atsın.yoksa burada kıyamet kopuyor
                    34 hafta ve play off lar dahil her maç Burak 3 er 5 er tane atsın Bence hiiçç mahsuru yok kardeşim
                    Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      34 hafta ve play off lar dahil her maç Burak 3 er 5 er tane atsın Bence hiiçç mahsuru yok kardeşim

Bence de yok abi ama bize rahat batıyor.Biz gerilim olmadan yapamayız.Yeni problemimiz Takımda niye tüm golleri Burak atıyor

Yorum

• Güzel bir maç olsun keyifli seyri güzell bol da gol atalım
                        Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• ula maç bugün niye geride kaldı bu başlık böyle

Yorum

• Perde Avni Aker'de açılıyor

Milli maç nedeniyle 2 haftalık bir ara veren Spor Toto Süper Lig, Avni Aker'de oynanacak Trabzonspor-Ankaragücü maçıyla başlıyor.

6. haftanın açılış maçı ev sahibi ekip için önümüzdeki hafta CSKA ile oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesinin provası niteliğinde olması açısından çok büyük önem taşıyor. Son 2 maçını kazanarak geçen sezonki temposunu yakalayan Trabzonspor, bu maçı da kazanarak hem moral depolamak, hem de zirveyle arasındaki farkı kapatmak amacında. Ankaragücü ise en azından 1 puanla içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak istiyor.

Bordo mavili ekipte sakatlıkları süren Henrique, Vittek gibi önemli isimlerin yanısıra eşi doğum yaptığı için Almanya'ya giden Halil'in de forma giymesi beklenmiyor. Ankaragücü'nde ise önemli bir eksik yok. Saat 20.00'de başlayacak maçın hakemi Tolga Özkalfa.

TRABZONSPOR-ANKARAGÜCÜ

STAT: Avni Aker
                            HAKEM: Tolga Özkalfa
                            SAAT: 20:00
                            YAYIN: Lig Tv

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Colman, Zokora, Volkan, Alanzinho, Adrian, Burak
                            TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ANKARAGÜCÜ: Özden, Uğur, Aydın, Ediz, Güven, Kaan, Turgut, Rajnoch, Hürriyet, Özgür, Tisdell
                            TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• kadrolara bakıyorumda aşırı bi üstünlüğümüz var inşallah sonuçta bunla orantılı olur.
                              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Arkidas Izleyemicem maci ben yine off
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X